Igrzyska Olimpijskie 2012

No komentatorzy już zaczynają się podniecać złotym i srebrnym medalem :-) Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że tak będzie! Ale na podnięte za wczesnie troche chyba? :-)

O srebrnym medalu wspomniał Adrian Zieliński, który współkomentuje ciężary dziś.

Bonk 188 w drugiej próbie.

mam Deja Vu z ostatnich igrzysk kiedy większość obstawiało medal dla Dołęgi i było tak samo jak teraz

No to jestem w gigantycznym szoku. Nawet jak Bonk zrobi złoto, to zostanie niedosyt, że mogliśmy mieć dwa medale...

Kurwa tak to jest jak się rozdaje te madale. Tym komentatorom powienien ktoś to z głwy wybić. Irytuje to.

Co on zrobił....kurna wszystkie znaki na niebie, żywioły i ustawienie planet pomagały mu... taką szanse zmarnować...To na pewno nie kontuzja, ja nie wiem spalił sie ?

@Arlovski - Własnie tak! Pierdolą od rana że ten i tamtem ma ogromne, wielkie szanse na złoto ! A na koniec wychodzi że nawet nie liźnie pierwszej 5tki.

Własnie Rogowska pieprzy skok po skoku. Za wysoka trawa?

Kurna Dołęga zawalił. Dlaczego nie zaczą niżej. Pozostali maks 185. Nie mógł zacząć od 186. Taki mam niedosyt, że aż mnie nosi. Teraz kciuki za Bonka. Dawaj chłopie.

A tak mi się dziś 4 medale marzyły. Bonk, Dołęga, Janikowski i Małachowski.

a o ktorej wkoncu te zapasy?

moze brazowy medal poprawi nam humory ;p

e: haha rogowska nawet 4,45 nie skoczyla, to jest wstyd -.-

O dwóch medalach wspomniał nasz złoty medalista Adrian Zieliński, a nie jakiś komentator. To tak zanim zaczniecie ich hejtować.

Cokolwiek by się nie stało jest porażka, Dołęga był chyba największym pewniakiem do medalu z całej naszej reprezentacji, zwłaszcza po ostatnim zamieszaniu z najgroźniejszymi rywalami.

Back