Kurwa ciekawe w sumie czemu medusa więcej nie zawalczył na fameRataj vs Medusa oficjalnie na HL.
Hahahaha.
Fame się kruszy.
Vassago jak to było że HL zawsze będzie 2 Fenem? Coś sporo zawodników zaczyna zabierać manatki z Fejmu. Ciekawa sprawa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwa ciekawe w sumie czemu medusa więcej nie zawalczył na fameRataj vs Medusa oficjalnie na HL.
Hahahaha.
Fame się kruszy.
Vassago jak to było że HL zawsze będzie 2 Fenem? Coś sporo zawodników zaczyna zabierać manatki z Fejmu. Ciekawa sprawa.
Kurwa ciekawe w sumie czemu medusa więcej nie zawalczył na fame
No jak Ferrara zdupcy to fame ma problem bo to największy zadymiarzImo Kasa jest lepsza w HL i nie mam co do tego wątpliwości, bo ten meduza gadał na konfach ,że z Boxdelem są jak bracia.
Fame ma kłopoty.
Malik chyba zrzuca z tronu Rozpare. Szybko poszło.
Dlatego mówiłem że spokojnie czekać, bo tak jak pisałem jeśli KasiA robi out z Fame, to kto tam wielki został? Tylko Dubiel,Błoński. Potem długo długo nic Polak,Ferrari,Popek,Kizo i Linkiewicz która na moje każdy ma w d..
Słabiutko. Czekam tylko jak Ferrara ucieknie za szeklami i powoli gasimy Fame mma :)
Medusa pięć lat ćwiczył bjjrataj nie ma szans w tej walce
a tego parodyste rataja zniszczyl kasjo w mmaMedusa pięć lat ćwiczył bjj
Najlepsze jest to że kasjo go udusiła tego parodyste rataja zniszczyl kasjo w mma

Panie Malik werbuj Pan obu Murańskich i rób walkę starego z Marcinkiem![]()

Młody Muran mówił, że robi jeszcze jedną walką we wakacje oprócz tej na Elite. Więc może i on zawalczy tam :DNie wiem czy uniwersum Muranskich przejdzie u Malika![]()
Młody Muran mówił, że robi jeszcze jedną walką we wakacje oprócz tej na Elite. Więc może i on zawalczy tam :D

Mogą szastać nieswoją kasą z Czeczeni na prawo i lewo jak ACA. Na pewno się więcej zwróci z tego projektuTypowy przykład przeinwestowana, FAME potrafi już po paru galach wycenić ile może komu zapłacić. HL na razie bierze na pokaz jakiegoś meduzę, sex masterkę czy brodnicką, nastu, lexy. A potem wszystko zostanie zweryfikowane, wiecznie dokładać nie można.
*MMA Attack

Typowy przykład przeinwestowana, FAME potrafi już po paru galach wycenić ile może komu zapłacić. HL na razie bierze na pokaz jakiegoś meduzę, sex masterkę czy brodnicką, nastu, lexy. A potem wszystko zostanie zweryfikowane, wiecznie dokładać nie można.
*MMA Attack
ACA jednak się opanowało po czasie i przestali robić bez sensu gale w USA czy na Antaktydzie. Obstawiam, że odbędzie się 3/4 gale i elo. ACA akurat nie umie w marketing czego świadkiem jest jak źle promują w internecie te pojedynki. Powinni zalewać YT a tu cisza..Mogą szastać nieswoją kasą z Czeczeni na prawo i lewo jak ACA. Na pewno się więcej zwróci z tego projektu![]()
Na tym polu Hl to istna tragedia :)czego świadkiem jest jak źle promują w internecie te pojedynki. Powinni zalewać YT a tu cisza..
Umarło w Polsce, ale nie ma co się dziwić jak nikt tego nie oglądalNa tym polu Hl to istna tragedia :)
Aca to w ogóle jest jeszcze w Polsce , czy to umarło?
Umarło w Polsce, ale nie ma co się dziwić jak nikt tego nie oglądal
Tzn oni gale ogólnie robią ale nie w PolsceCzyli Omielańczuk serio może być na HL :)
Umarło wszędzie razem z sankcjami dla Kadyrova.Umarło w Polsce, ale nie ma co się dziwić jak nikt tego nie oglądal
Imo Kasa jest lepsza w HL i nie mam co do tego wątpliwości, bo ten meduza gadał na konfach ,że z Boxdelem są jak bracia.
Fame ma kłopoty.
Malik chyba zrzuca z tronu Rozpare. Szybko poszło.
Dlatego mówiłem że spokojnie czekać, bo tak jak pisałem jeśli KasiA robi out z Fame, to kto tam wielki został? Tylko Dubiel,Błoński. Potem długo długo nic Polak,Ferrari,Popek,Kizo i Linkiewicz która na moje każdy ma w d..
Słabiutko. Czekam tylko jak Ferrara ucieknie za szeklami i powoli gasimy Fame mma :)

Myśle ze fame chciało bankowo zatrudnić lexy ale HL ich ubiegłoMedusa to upadly youtuber jak czux. W okresie przed walka na Fame robil po 500k do miliona wyswietlen a teraz ciezko mu dobic do 100k. Jak HL daje mu wieksze pieniadze niz Fame to nie wiem z jakiego powodu. Poki co HL jeszcze nikogo takiego nie wzielo z rosteru Fame zeby sie tym zmartwili
Fejm pewnie wyszło z realna wartością kontraktu a high dla zasady przepłaciło. Przepłaca pare razy i elo. ACA jest bogate ale bez przesady.Myśle ze fame chciało bankowo zatrudnić lexy ale HL ich ubiegło
Medusa to upadly youtuber jak czux. W okresie przed walka na Fame robil po 500k do miliona wyswietlen a teraz ciezko mu dobic do 100k. Jak HL daje mu wieksze pieniadze niz Fame to nie wiem z jakiego powodu. Poki co HL jeszcze nikogo takiego nie wzielo z rosteru Fame zeby sie tym zmartwili

Nie płacz Ewka bo tu miejsca brak...View attachment 23574
xD masti ja polozy i podda