Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Biorąc pod uwagę jego wymiary to chyba nim mozna dokonać przepychania! Sprawdź i podziel sie z nami twoja opinią :)A jak później z kupą?Wszystko ok?Stosowałeś kiedyś przepychanie stolca łokciami tak jak np. zaleca Pan Mauricz?
ja wole bialy sos. ale dobre sa tez mcriby i royale, moje ulubioneJa to big mackow nie lubię, mało miensa, dużo buły, brak keczupu:( kupiłem za 5taka dzis, a potem zle sie z tym czulem, nie bylem satysfekszyn.
Tak zrobię!Dzięki za radę,pozdroBiorąc pod uwagę jego wymiary to chyba nim mozna dokonać przepychania! Sprawdź i podziel sie z nami twoja opinią :)

Jak sie okaze, ze zrobisz na tym miliony to 30% dla mnie :) PIONATak zrobię!Dzięki za radę,pozdro![]()
Bęben dobry chłop, zostaw redakcję w spokoju.Czyli przy sponsach wystarczy popisać farmazony, wrzucić parę zdjęć paczek jakie się dostaje i pokazać kolegów bez karków ze spuchniętymi bębenami?
A potrafiłbyś ściąć łeb szablą psu niewiernemu jednym zamachem?Czesc @Bozin_muscle
Cwicze od 2 miesiecy, glownie klate i bicka, jem duzo marchewki i ziemniakow. Chce dobic do 170kg i zaczac robic rzezbe, obecnie mam 157kg i troche ciezko mi wchodzic po schodach a mieszkam na 6 pietrze. Co myslisz, robic jeszcze mase czy zaczynac powoli rzezbic?
Zdjecie z czwartku:
![]()
Jak hukne z otwartej to ciecie jest bardziej precyzyjne niz skalpel.A potrafiłbyś ściąć łeb szablą psu niewiernemu jednym zamachem?
@Masu Irańczyk z Perskimi korzeniami. Chyba 24 lata trójbój , strongmen i podobno kiedyś nawet w zawodach kulturystycznych startował. Dożyje do 35 lat ???Czesc @Bozin_muscle
Cwicze od 2 miesiecy, glownie klate i bicka, jem duzo marchewki i ziemniakow. Chce dobic do 170kg i zaczac robic rzezbe, obecnie mam 157kg i troche ciezko mi wchodzic po schodach a mieszkam na 6 pietrze. Co myslisz, robic jeszcze mase czy zaczynac powoli rzezbic?
Zdjecie z czwartku:
![]()
Gorset. Zdejmuje tylko do zdjec.@dobryskun wyciekły do sieci Twoje inne zdjęcia. Powiedz jak to robisz że jesteś taki spuchnięty ale nie masz bebzona
![]()
To musi być synthol@dobryskun wyciekły do sieci Twoje inne zdjęcia. Powiedz jak to robisz że jesteś taki spuchnięty ale nie masz bebzona
![]()
Dementuje. Figure mam po mamie.To musi być synthol
Jasne, ale skąd ty weźmiesz kolegów ;)Czyli przy sponsach wystarczy popisać farmazony, wrzucić parę zdjęć paczek jakie się dostaje i pokazać kolegów bez karków ze spuchniętymi bębenami?
Kupi za suple od sponsoraJasne, ale skąd ty weźmiesz kolegów ;)

Bozin! Widziałeś jaką Lewy ma rzeźbę jak zdjął koszulkę po awansie? Pono też na kurczakach z auchanaJasne, ale skąd ty weźmiesz kolegów ;)

Widziałem :p W Niemczech maja lepsze kurczakiBozin! Widziałeś jaką Lewy ma rzeźbę jak zdjął koszulkę po awansie? Pono też na kurczakach z auchana![]()
Bozin idź spać bo muły muszą się regenerować i nie bedziesz nam rósł!:DWidziałem :p W Niemczech maja lepsze kurczaki
Ta na zdjęciu to koleżanka?Robiłeś ją?Co było grane z lapka?Czekamy na kolejne materiały,w końcu lato jest i trzeba mieć formę na plażę.Pozdro BykuOstatnio mało ćwiczę i głównie tylko praca. Mam nadzieję, ze od lipca się to zmieni i bede mogl częściej dodawac jakis materiał
Nie znam pani ;) bylem w ramach promocji klubu na plaży i robiliśmy pomiary tluszczu itp.Ta na zdjęciu to koleżanka?Robiłeś ją?Co było grane z lapka?Czekamy na kolejne materiały,w końcu lato jest i trzeba mieć formę na plażę.Pozdro Byku
PolemizowałbymWypocilem cały syf z siebie :p