Przemek
PRIDE FC Heavyweight
Aha aha no wszystko jasne :DNo to słabo, bo obaj ciśniemy na Macbookach ;) Wiecie co jest najlepsze? Że za dwa tygodnie ze względu na ten podcast wyj***ą mnie z pracy. I nie mogę się doczekać :D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Aha aha no wszystko jasne :DNo to słabo, bo obaj ciśniemy na Macbookach ;) Wiecie co jest najlepsze? Że za dwa tygodnie ze względu na ten podcast wyj***ą mnie z pracy. I nie mogę się doczekać :D
#ThugLifeWiecie co jest najlepsze? Że za dwa tygodnie ze względu na ten podcast wyj***ą mnie z pracy. I nie mogę się doczekać :D
Kamień z serca :D@Grzechu Forma pozostaje ta sama ;p
Myślałeś o zaproszeniu do rozmowy Maćka lub Martina z KSW?
Będzie coś?Postaram się, żeby któryś z tej dwójki się pojawił.
Ponad 130 chyba. + 2 moje :DZwariowali-na fejsbuku piszo że chcą odpowiedzieć na sto pytań. Bieżecie wolne w pracy?![]()
Ponad 130 chyba. + 2 moje :D
EDIT:
Jeszcze jak się Jakub rozgada na każde pytanie jak to on lubi to 4h podcastu gwarantowane.
ja się jaram, będzie co słuchać przy napierdalaniu w EA Sports UFC ;)4h to by było przy 10 pytaniach. Boje się :(
ja się jaram, będzie co słuchać przy napierdalaniu w EA Sports UFC ;)
Hej wyszło nam ze 3 godziny, trochę na końcu musieliśmy przyspieszyć bo Kuba musiał jeszcze z Gdańska wrócić do Szczecina ale i tak jest czego słuchać.
@Masu urok podcastów jest taki, że można ich słuchać na raty także spokojnie, nie trzeba siedzieć bite trzy godziny :)
Nie no narzekanie na dobry podkast, że jest za długi, to prawie tak jak narzekanie na za duże cycki.
Bo cycki mogą być za duże. Natomiast merytoryczny podcast w postaci odpowiedzi na konkretne pytania nigdy nie jest za długi.