Piotr Pędziszewski
Shark Fights Featherweight
Jeżeli macie jakieś uwagi co do nowego podcastu, chcecie mi wysłać część swojej pensji, może są goście których chcielibyście usłyszeć, macie luźne przemyślenia etc. to zapraszam.
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No na grupach początkujących często dużo ogórków co po 10 treningach odpadają... zobaczymy jak się będzie trzymał ten projekt! Z Tidzejem słuchałem i było git. #nadniach przesłucham z Kowalikiem. Więc póki co +. Powodzenia :)Wooooooooo pocisk. Nazwa zostaje, mi się podoba :) Grupa początkująca jest w każdym klubie mma czy bjj. Myślałem, że to nawiązanie będzie w miarę oczywiste.
LoGi the party pooper.
LoGi the party pooper.
Kolejny odcinek już jest nagrany, odpalamy go jakoś środa/czwartek.
Na pewno będzie dużo ludzi ze sportów chwytanych - jak tylko wrócę do 3miasta to chcę usiąść z Zibim, będę też w przyszłym tyg w Poznaniu i planuje złapać Maxa Wiśniewskiego (chociaż on o tym jeszcze nie wie :) ) i pogadać o starcie na Copa Podio. Także spokojnie, w tym tyg nagrywam jeszcze dwie audycje i powoli będą wychodzić na stronę. Myślę, że jedna tygodniowo chyba, że będzie jakaś posucha w newsach.
Jaki ten mój starszy brat uszczypliwy :) Nie martw się @Piotr PędziszewskiJedna tygodniowo? Przecież nagrałeś już osiemdziesiąt.