Gierki od FromSoftware i inne soulsborne

mag to najlepszy build pod Malenie, bo można za darmo zadawać jej obrażenia, bedąc jednocześnie poza zasięgiem jej najsilniejszego ataku. w 2 fazie kometa azura na starcie ściąga jej hp do połowy
może muszę się trochę rozwinąć, na razie poziom ledwo 100, napykałem int 60 by na berło starczyło a broń skrzydło Astela bo ma świetny specjal

może muszę się trochę rozwinąć, na razie poziom ledwo 100, napykałem int 60 by na berło starczyło a broń skrzydło Astela bo ma świetny specjal
Skrzydło astela jedna z najlepszych broni w grze szczególnie na dużych przeciwników jak smoki. Masakryczne obrażenia postury zadaje.

Onimushe chyba zakupie dopiero na listopad jak już będzie zimno i fajny klimacik żeby pograć w coś nowego a do tego czasu naszły mnie dwa pomysły. Jeden to drugie podejście do Dark Souls 2 :DC: Ale to tak walcze jeszcze ze sobą wewnętrznie albo spróbować pokonać Elden Ring na 1 lvl-u i tu już mam więcej chęci nawet gościu pokazał fajne buildy i wygląda to nieźle pod względem dmg

Onimushe chyba zakupie dopiero na listopad jak już będzie zimno i fajny klimacik żeby pograć w coś nowego a do tego czasu naszły mnie dwa pomysły. Jeden to drugie podejście do Dark Souls 2 :DC: Ale to tak walcze jeszcze ze sobą wewnętrznie albo spróbować pokonać Elden Ring na 1 lvl-u i tu już mam więcej chęci nawet gościu pokazał fajne buildy i wygląda to nieźle pod względem dmg

Ja ostatnio DS2 pierdołem w całości,
had to,
:antonio:
świetna zabawa.

Ja ostatnio DS2 pierdołem w całości,
had to,
:antonio:
świetna zabawa.
Mi szło bardzo dobrze aż doszedłem do najgorszej areny w całej grze i wtedy kumulacja zjebanych hitboxów gdzie widać że przeciwnik nie trafia a dostajesz obrażenia dały o sobie znać i powiedziałem sobie basta

Back