Gierki od FromSoftware i inne soulsborne

Im dalej w las tym bardziej mogę polecić Mortal Shell 2. Solidny Soulslike. Widziałem nawet opinie że lepszy niż Lies of P ale moim zdaniem jednak Pinokio trochę lepszy ale od Wukonga zdecydowanie. W BMW urzekł mnie krajobraz w MS2 też jest dużo epickich krajobrazów więc jedyną przewaga zneutralizowana.
Zobaczymy jak dalej bossowie ale jak narazie jest w miarę ok.

Im dalej w las tym bardziej mogę polecić Mortal Shell 2. Solidny Soulslike. Widziałem nawet opinie że lepszy niż Lies of P ale moim zdaniem jednak Pinokio trochę lepszy ale od Wukonga zdecydowanie. W BMW urzekł mnie krajobraz w MS2 też jest dużo epickich krajobrazów więc jedyną przewaga zneutralizowana.
Zobaczymy jak dalej bossowie ale jak narazie jest w miarę ok.
Dużo już było aktualizacji?

Czyli błędów brak?
A wiesz że nie zauważyłem niczego szczególnego. Fajne buildy można robić zarówno do walk z jednym przeciwnikiem jak i z grupą tylko najgorsze że odpowiedniki pierścieni z Dark Souls które tam się nazywają kamienie taru też trzeba expić żeby powbijać je na maksymalny 3 poziom ale wtedy np. Masz non stop broń nasyconą błyskawica, lodem albo krwawieniem i czymś tam jeszcze

A jeszcze dodam że bossy są spoko do wyczucia, okna parowania są normalne jak w Sekiro przynajmniej mi się tak wydaje ale jak narazie oprócz jednego bossa który był jakiś zjebany bo cały czas kręcił bączka atakiem którego nie da się parować to reszta jest dosyć czytelna i jak padniesz to przy drugim podejściu mniej więcej już wiesz jak walczyć.

Back