Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
a grałeś na ps3 lub pc?watch dogs na ps4?
Cena super, ale wole to miec na konsoli. Kupie uzywana za 70 i po ukonczeniu sprzedam z mala strata.Watch Dogs na PC teraz można dorwać za 15zł.
Daj znać jak wrażeniaWłaśnie instaluje HardLine for PS4, coś czuję, że zakocham się w multi
Właśnie instaluje HardLine for PS4, coś czuję, że zakocham się w multi
wrazenia sa takie, ze multi oprocz zmiany klimatu z wojennego na porachunki gangsta z psami, nic sie nie zmienilo, dlatego jest tak zajebiste, napierdalam od tygodniaDaj znać jak wrażenia
Więc tak, dotychczas w jedyną sieciową strzelankę jaką grałem to był CS. Pograłem trochę na serwerze deadmatch. W porównaniu z CS-ami to jest to totalny chaos :D Jest parę klas, kilka broni. Mapki też są spoko ale po paru h grania to jeszcze tego nie ogarniam :)Daj znać jak wrażenia
Istnieją jakieś polskie serwery czy coś takiego ? Grasz na PC czy na konsoli ?wrazenia sa takie, ze multi oprocz zmiany klimatu z wojennego na porachunki gangsta z psami, nic sie nie zmienilo, dlatego jest tak zajebiste, napierdalam od tygodnia
Battlefront jest na enginie tym samym co BF4, wiec ja bym sie szalu nie spodziewal czy to w grafice czy samej rozrywce. Skonczy sie tak samo jak Hardline, chociaz oczywiscie bedzie murowanym sukcesem finansowym.
Bardzo.Grał ktoś w CoD 4: Modern Warfare? Warto?
Warto.Grał ktoś w CoD 4: Modern Warfare? Warto?
Shift i Shift 2Panowie - dobre ściganie dla sprzętu HP 630, 2 rdzenie 1,8, 4 gb ram, inter HD graphics. Ostatnie wyscigi jakie sie zagrywalem to stare Colin Mcreally, NFS Undenhgroud 2.
Colin Dirt 2 - warto?
Grał ktoś w CoD 4: Modern Warfare? Warto?
Wszyscy polecają, ja grałem troche w online i jakoś mnie w ogóle nie rusza.

Grałem.up
wiedzmin :p
Na PC? Bo jeżeli może być PS3/X360 to obczaj Dragon's Dogma.Grałem.
Właśnie problem jest w tym, że ludzie dają mi takie mainstreamowe gry, w które już grałem. Nie wierzę, że ograłem wszystkie, klimatyczne RPG :(( Czy na świecie są same Deus Ex-y, Wiedźminy, Morrowindy, Bloodborny/Soulsy, Gothici i... w sumie to tyle? Nie znam innych klimatycznych RPG. Dragon Age-e i Mass Effect-y mnie nudzą, a miały być to takie "hity" i "rewolucje" :(
@Miszon
Skyrim? Kingdoms of Amalur?