GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Stary, czytam o tej grze, dzięki za inspiracje. Nie wiesz czy to spolszczenie amatorskie w miare działa ok? Ja z z tych którzy kumają angielski, ale po długim namyśleniu ;p

Przykro mi, ale nie wiem. Gram w gry tylko po angielsku.

wasze ulubione gry na ps3?
grałem może w 5% gier większość tych nowżych tlou, gta v, red dead, uncharted 3 i bardzo fajne gierki
szukam czegoś podobnego, najbardziej podobało mi się tlou, ale raczej nic podobnego nie znajde

grałem może w 5% gier większość tych nowżych tlou, gta v, red dead, uncharted 3 i bardzo fajne gierki
szukam czegoś podobnego, najbardziej podobało mi się tlou, ale raczej nic podobnego nie znajde

Gier TPP jest mnóstwo, w klimacie apokaliptycznym również, ale z tak opowiedzianą historią jak w TLOU to nie ma chyba nic

Jest ktoś ze śląska? Niedlugo w Gliwicach konwent postapokaliptyczny.

Wpadnijcie. Znajoma z fanpage "czekam na apokalipse zombie" przygotowala zajebisty wyklad, bedzie kilka dni roznych atrakcji, sesja w Neuroshime

Gier TPP jest mnóstwo, w klimacie apokaliptycznym również, ale z tak opowiedzianą historią jak w TLOU to nie ma chyba nic
a co polecasz? bo te cztery gry, może oprócz red dead mi się bardzo podobały
multi tlou ciągle gram, a uncharted też setki godzin przegrane

W LA Noire grałeś? Gra produkcji Rockstara
nie grałem, a multi jest? szczerze jakby porównał gta v i red dead, do uncharted i tlou to o wiele bardziej mi pasuje uncharted i tlou, bo oprocz zajebistego singla, jest tez kozacke multi
a multi w gta i red dead jest dla mnie zbyt skomplikowane :crazy:

nie grałem, a multi jest? szczerze jakby porównał gta v i red dead, do uncharted i tlou to o wiele bardziej mi pasuje uncharted i tlou, bo oprocz zajebistego singla, jest tez kozacke multi
a multi w gta i red dead jest dla mnie zbyt skomplikowane :crazy:

Nie ma mulit

Jak grałeś w TLOU to i tak nic lepszego już nie znajdziesz:)
Bez przesady. Historia sama w sobie jest przewidywalna do bólu, jakaś odkrywcza nie jest. Gra nadrabia klimatem. Nim zasiadłem do tej gry, przewidziałem zakończenie, kilka wątków które miały być szokujące itd...
Jeśli idzie o gameplay to fakt, tu gra daje radę. Za duży hajp robicie na tą grę
#wkurwiamfanboyów

Bez przesady. Historia sama w sobie jest przewidywalna do bólu, jakaś odkrywcza nie jest. Gra nadrabia klimatem. Nim zasiadłem do tej gry, przewidziałem zakończenie, kilka wątków które miały być szokujące itd...
Jeśli idzie o gameplay to fakt, tu gra daje radę. Za duży hajp robicie na tą grę
#wkurwiamfanboyów

Tam były jakieś szokujące wątki? Bo nie zauważyłem.

tak jak już wspominali, ogarniaj Tomb Raidera. Warto!

Lineage, tylko nie na official'u, bo to gówno teraz, znajdź sobie server na starym dobrym interlude albo C4 :lol:

Nie będize już tak zle na oficjalnnym, zlikwidowali polski serwer i gra zostaje po angielsku na serwerze Core ;p

Grałeś w Rune of Magic?

Nie będize już tak zle na oficjalnnym, zlikwidowali polski serwer i gra zostaje po angielsku na serwerze Core ;p

Grałeś w Rune of Magic?
Ale ten całe GoD jest lipne strasznie, nawydziwiali z tymi przebudzeniami, czy jak to się nazywa. Akademia do 80lvl :lol:
Nie podoba mi się to wcale.
W Rune of Magic nie grałem.

Szukałem gry na najbliższy czas dla siebie w postaci wyścigówek, mmorpg, strzelanek...poszedłem na sesje D&D i sobie przypomniałem jak zajebiste jest RPG. Chciałem wrócić do Fallouta, lecz wybrałem Arcanum!

Gameplay cieniutki, bo ten co prowadzi Geralta najwyraźniej nie ogarnia, ale na szczęscie pokazuje scene walki, a co widać: jest zajebiście. Fajnie wygląda te połączenie kopnięć i walki mieczem, do tego dobrze zrobione, że gdy zabijamy przeciwnika, to dostaje on jakiś znaczący cios, a nie zostało mu 1HP i go draśniemy i jest po zabawie.

Z moją wadą wzroku ja i tak tych wszystkich wodotrysków, fps czy innych cudów nie jestem w stanie wyłapać, no chyba, że ktoś mi pokazuje ten filmik Square Enix z DirectX 12 odpalony na komputerach NASA. Także mi się podoba, wygląda to dobrze, ale możliwości konsoli poznamy dopiero jak na scenę wejdzie Naughty Dog.
Ponoć w internetach shitstorm bo youtuberzy zauważyli, że gra jest brzydsza niż na zapowiedziach, co i tak było do przewidzenia bo downgrade musiał być konkretny.

Back