Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Może nie całą noc ale długo, bo jeszcze jakaś aktualizacja duża się pobierała. Z 1h czasu chyba wszystko trwało.Te UFC koszmarnie długo się instaluje. Też tak mieliście?
Nie zgodzę się co do Nowego DMC. Poziom Hard daje tyle wyzwania co DMC 3 na Normalu. A o Normalu nie wspomnę. Lepiej pograć w DS.@Bolt
Jak grałeś we wcześniejsze odsłony DMC to najnowsza na pewno Ci się spodoba.
Masa przeciwników do niszczenia, szybka zmiana broni, coś pięknego.
Bawiłem się przepysznie.
Jak masz dużo cierpliwości to zagraj w Dark Souls II, ale może naruszyć nerwy![]()

Zawsze możesz zadzwonić na infolinię do sony czy gdzieś tam. Kiedyś dzwoniłem, pomogli.Z kartą wszystko ok. To nie jest mój pierwszy zakup online. Problem leży po stronie PS. Trudno, ich strata, kupiłem grę na allegro.
Ja mam i myślę, że nieźle ogarniam. Z 1000 walk już obiłem się pewnie:)Jest tutaj ktos kto ma UFC na ps4 i dobrze ogarnia juz ta gre?
Stwierdziłem, że lepiej późno niż wcale;) Ja też nie żałuję tych pieniędzy. Obecnie pocinam na próbnej darmowej wersji 14 dniowej ps+ i obijam się z gośćmi przez neta. Zupełnie inna rozgrywka niż z wirtualnym fighterem. To poprostu brawl, który pierwszy padnie:D Chociaż niektórzy grają taktycznie, co i ja się staram robić;) Jakby co to chętnie pogadam na ten temat więc pisz jak coś:)@praecox77 spozniles sie o caly dzien mojego grania :D. Mialem problemy z zablokowaniem sweepa nozycowego ale juz powoli daje rade. Gra w przeciwienstwie do demowki wciagnela mnie i ciesze sie, ze wydalem te 87 zl na nia
Z racji ze mam konsole sony z za granicy to juz tlumacze, ale niech wypowie sie jeszcze ktos kto doslownie ma ten sam sytuacje:Panowie, jak kupię normalną konsolę (PS4) w Anglii to normalnie będą smigały na niej gry w Polskiej wersji językowej w formacie (PAL), czyż nie?
Ja na neta sie przerzuce dopiero wtedy jak bede ogarnial dobrze parter i klincz. Jak narazie jest duzo przypadku i dosc czesto mnie sweepuja lub jak uda mi sie powstrzymac to wstaja latwo do gory :(. Klincz jest irytujacyStwierdziłem, że lepiej późno niż wcale;) Ja też nie żałuję tych pieniędzy. Obecnie pocinam na próbnej darmowej wersji 14 dniowej ps+ i obijam się z gośćmi przez neta. Zupełnie inna rozgrywka niż z wirtualnym fighterem. To poprostu brawl, który pierwszy padnie:D Chociaż niektórzy grają taktycznie, co i ja się staram robić;) Jakby co to chętnie pogadam na ten temat więc pisz jak coś:)
Klincz owszem nie jest najciekawszym momentem walki w tej grze. Ja osobiście nie używamy go za bardzo. Parter jeśli ogarniesz obronę przed podaniami co nie trudne i utrzymanie pozycji, to nie jest ciężko kogoś ubić. Ja staram się każdym zawodnikiem grac inaczej, jest wtedy ciekawej i trudniej;)Ja na neta sie przerzuce dopiero wtedy jak bede ogarnial dobrze parter i klincz. Jak narazie jest duzo przypadku i dosc czesto mnie sweepuja lub jak uda mi sie powstrzymac to wstaja latwo do gory :(. Klincz jest irytujacy
Panowie mam problem. Podczas wypakowywania pliku, pokazuje mi błąd sumy kontrolnej i chuj z wypakowywania. Użycie danych naprawczych nie pomaga. Przy mniejszych plikach tego problemu nie mam. To wina pliku, czy coś nie tak z komputerem moim?
Wypakowałem inny plik (180mb) i nie ma problemów.