GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

PSX Extreme obecnie jest przecietna gazetka jakich wiele. Ale kiedyś to było coś. Za czasów HIV'a i dawnego Ściery panował tam taki wyjątkowy, pojebany klimat :D Kupiłem kilka nr koło 2000 roku, kiedy miałem psx'a. Potem kupowałem przez długi czas Play'a (pierwsza gazetka to grudzien 2001) i trzy numery 'nowego' Top Secreta. CD-Action też mi się przewineło przez łapska. Poza Action Redaction i recenzjami Czarnego Iwana to w sumie nic ciekawego : ) Od kilku lat nie kupuje juz nic.

dick, hiv wrocil. i dalej jest tak samo popierdolony jak kiedys. ja kupuje do dzis, do dzisiaj mam numer z 97 chyba. ale duzo mi zginelo przy przeprowadzkach. pozatym dzisiaj nie ma zadnej innej gazety z takim klimatem jak tam, chociaz jest gorzej niz kiedys, a moze doroslej. sciery do dzis mi zal

albo zapomniałeś już które czasopismo z czego słynęło. CD-Action było naprawdę słabe jeżeli chodzi o poziom w porównaniu z rywalami na rynku.

Ja tylko opisałem swoje wspomnienia. Nigdzie nie padło stwierdzenie, że merytorycznie CD-A wypadało lepiej na tle konkurencji, także się nie stresuj. ;) Kupowałem to ok. 10 lat temu, czyli miałem wtedy naście lat i na ten wiek mi to starczało. Najważniejsze dla mnie było AR i bonusy z płytki.

Wiesz, ostatnio chyba 2 lata temu kupiłem PSX Extreme po prawie 9 letniej przerwie. Ze starej ekipy był tam wtedy ugrzeczniony Ścierka, Kali i chyba Loki. Reszta to jakieś chude ciołki nie starające się nawet nawiązywać do dawnej formy czyli bezkompromisowego humoru i wyjatkowego stosunku do siebie nawzajem w redakcji :) No może poza Butcherem. Jak widzisz nie napawało to optymizmem, ale skoro HIV wrócił to może się skusze.

We wrześniu tego roku był jubileuszowy numer PSX Extreme z okazji ich 15-lecia. Poajwiły się wspomnienia od zgRedów w tym również od Ściery :-) Listy do HIV'a to miły deserek na końcu numeru.

Za każdym razem gdy czytam o tym gościu:

Alexander-Volkov-40951
http://www.sherdog.com/fighter/Alexander-Volkov-40951

Widzę jego:

1564427-volkov_super.jpg

I myślę sobie "Volkov jest tylko jeden!". Pamiętacie te gry ?

[strike]wracajac do Metro 2033 - podobno mozna grac tylko do 16stego?[/strike]

nvm, kumpel sie pomylil. Pobrac mozna tylko do 16

Co do myszki ja bym brał: http://allegro.pl/mysz-dla-graczy-razer-deathadder-i2870492966.html

Co do słuchawek brałbym cos od Sennheiser-a. Miałem kiedyś i powiem że były to najlepsze sluchawki jakie w zyciu miałem :P

Bez kitu, Sennheiser wymiata. Pierwsze słuchawki od dawna, które żyją już 2 miesiące.

Ja do mp3 miałem takie coś: http://allegro.pl/sennheiser-cx300-ii-precision-3-kolory-gwr-2lata-i2849587781.html

Do kompa niewiem czy będą sie nadawać (ja wole nausznikowe do kompa) pozatym niewiem czy kabel nie przykrótki do kompa i niebedzie trzeba dokupic przedłużki. Tak wogole jest to firma która zna sie na rzeczy wiec co byś niewybrał raczej bedziesz zadowolony :)

http://www.razershop.pl/p83,mysz-razer-deathadder-black-edition.html - trochę więcej, ale najlepsi gracze na świecie nią pykają.

Jeżeli chodzi o słuchawki do muzyki (ale pewnie nie, bo nie ten temat) to polecam z całego serca Maxell Retro Dj. Są to słuchawki nausze, zamkniete. Kosztują tylko 69 zł (!!), a są to rebrandery Brainwavz HM3 z innym logiem. Rewelacyjna, wręcz audofilska jakość dźwięku po odpowiednim wygrzaniu.

Brat ma tą Razer i niestety rolka już jest zdupiona :)

Wole jakąś inną.

Bez rolki, operowanie po cohones to już nie to samo.

Superluxy to ogólnie wypasione słuchawy, które może delikatnie odstraszają designem (w końcu chińszczyzna), ale brzmienie mają rewelacyjne za bardzo przystepna cene. Miałem HD681 i byłem bardzo zadowolony.

A co do myszek to zależy od poziomu, ale generalnie to jest troche bujda. Grałem kilka lat temu w klanie CoD4 na myszce za 3 dychy, potem przesiadłem się na A4 Tech XL-750MK i bez różnicy :D Co prawda jest to nizsza polka tych gamingowych wypasionych myszek, ale zawsze.

Ja w sumie gram albo w menadzera albo czolgi. Wiec super myszka przyda mi sie do World of Tanks?

Co do słuchawek to polecam Koss UR40 albo Superluxy HD681. Z myszek to najlepiej sprawdzić w markecie co dobrze leży w dłoni i dopiero kupić. Jak nie masz takie możliwości (albo chęci leniu) to jakakolwiek gamingowa mysz bez akceleracji wstecznej (musisz poczytać w recenzjach danego modelu).

Back