GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Ja to pisze z autopsji, swego czasu pamietam jak przechodziłem fajnala na psxa (nie wiem ktora czesc). Jakaś bohaterka tam zginela to przez tydzień chodziłem w chuj przybity,

7 czesc. akurat po jej smierci nic mnie nie tknelo, bo jej nie lubilem :D wkurwiala mnie, ta druga byla lepsza.

przy okazji pochwale sie, ze darkroot garden i basin rozjebany:D czyli havel the rock takze. teraz sie biore za druga czesc gardenu i pozniej juz blighttown. jeszcze undead dragona rozbilem na valley of drakes. ale od 2 dni jakos nie mam czasu zalaczyc i siedze w miejscu

A ja gram sobie w multi. Tzn. nie new game+ tylko całkowicie od nowa bo troche build popsułem. Fajna zabawa jest w covenancie Gravelord Servant gdzie zatruwasz światy innych graczy. Strasznie licze na jakiś port Demon Soulsa na xboxa. I chcialbym uslyszec twoja opinie ktora czesc lepsza jak przejdziesz. Co do śmierci postaci to zdecydowanie najbardziej ruszyła mnie pierwsza (ekhm...) śmierć Marii w Silent Hill 2. Ło jezu, deprecha totalna aż mi bylo glupio i niemesko :D

A ja kupiłem i się zastanawiam czy nie sprzedać. :D I nie, nie gram w jrpgi. :D
AC też nie kupię, bo mam taką awersę teraz do tej marki, że nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze jakiegoś Asasyna kupię.

PS: Borderlands 2 miażdży pytę i czochra neurony. A Clap Trap jest przech...em. :)

pykam od dzisiaj w ufc 3 - w porównaniu z ufc 2010 dupy nie urywa. Jest coś tam lepiej, ale niewiele. Niemniej jednak poziom trzyma. Wiem, że było już o tej grze tyle, ile o żadnej innej, ale subiektywnie stwierdzam że: kupować jeśli nie ma się wcześniejszych części i nie kupować jeśli się ma :)

FarCry 3 albo Black Ops 2 - grał już ktoś?

Jezeli mowa o ufc 3, to znacie moze jakas strone gdzie pokazane sa specjalne ruchy danych fajterow? Kilka juz znam ale przydalo by sie wiecej :D. Chodzi mi np o cos takiego jak wjazd po skretowke Toquinho albo slam Rampage'a

dick, powiem ci, ze obie gry sa zajebiste. sa tak podobne, a zarazem tak rozne. demonsy wydaja sie troszeczke trudniejsze, bo tez nie ma w nich checkpointow. bossowie na pewno sa trudniejsi, ale jak znajdziesz na nich haka to ubijasz ich nie tracac praktycznie energii. oprocz ostatniego bossa, ktory jest kpina, zanim w ogole do mnie podszedl juz lezal, zajebany z luku.

@Mungo Far Cry-a 3 polecam. Jeśli chodzi o singleplayer:

Historia i voice acting jest swietnie zrobiony ogolnie gra ma klimat duzo lepszy niż 2.

Ktoś pisał o Vicie. Ja może jeszcze w tym tygodniu sobie zamówię w zestawie z LBP... :) Może LBP jest trochę dziecinne, ale naprawdę lubię tę gierkę - świetny zabijacz czasu. Ponadto mam w wersji cyfrowej LBP i Modnation Racers z PSP i jakąś grę z PS One, więc na początek starczy. Jedyne co mnie odstrasza to cena memorek. Pewnie będę musiał wydać jeszcze 100 zł na 8 giga. paxx - mi akurat ta biblioteka tytułów pasuje. przecież wiadomo, że pojawią się nowe. no jak się gier nie wymieni na PSN? ja się wymieniałem już kiedyś InFamousem - w sensie dałem kolesiowi passy do konta i sobie pobrał, ja w zamian dostałem jakieś badziewie na PS1 i flOw, na szczęście grę miałem z Welcome Back, więc mi to rybka była.

te memorki sony to jakaś masakra. Do swojej psp kupowałem 4 gb za 90 zł jakiś rok temu, a karta sd tej pojemności kosztowała 15 zł

Zamówionko na Vitę poleciało :). Wybrałem wersję bez 3G, bo na nic mi to potrzebne. W razie czego to przecież dostęp do neta moblinego mam na telefonie ;).

Dokładnie, jedynie na PSP bardzo przeciętnie wyszło. Na PS3 to masa rozrywki - szczególnie jak się gra z kumplami, przy okazji można wbić łatwe pucharki ;).

tomek

Ja właśnie gram i jak dla mnie gra rozpierdala system. Wbrew obawom niektórych jest to stary, dobry Hitman. Największa różnica pomiędzy Absolution, a Blood Money jest taka, że gra jest bardziej urozmaicona, jeśli chodzi o misje. Oczywiście dalej rozgrywka polega na eliminaowaniu celów i właśnie tego typu misje przeważają, jednak jest ona nieco bardziej różnorodna.

Przykładowo po misji, w której wyeliminowaliśmy cel mamy misję, w której uciekamy miejsca zdarzenia i polega ona na tym, żeby przejść z punktu A do punktu B, pozostając niezauważonym lub torując sobie drogę zabójstwami. Tak więc schemat został nieco przełamany, ale nie przeszkadza to wcale. Po pierwsze dlatego, że dalej większość rozgrywki stanowią "tradycyjne" misje, a po drugie dlatego, że podczas misji typowo skradankowych sposób rozgrywki to nadal stary, dobry Hitman, tak więc przebieramy się za kogo chcemy, mamy różne drogi i sposoby do osiągnięcia celu, moim zdaniem nie ma tutaj miejsca na nudę.

Poza tym jak na każdego Hitmana przystało, gra po prostu niszczy klimatem, co jest jednym z jej największych plusów. Cele można eliminować oczywiście na setki sposobów, subtelnie lub bezpośrednio, w zależności od tego na co mamy ochotę. Najnowsza część kładzie też większy nacisk na fabułę niż poprzedniczki.

Trzeba przyznać, że gra jest trochę bardziej "konsolowa" niż poprzednie części, ale to może być wadą dla zatwardziałych pecetowców, nie zwykłych graczy. Właściwie poza checkpointami,interfejsem i w niektórych miejscach sterowaniem nie znalazłem zbyt wielu rzeczy, które mogłby drażnić graczy przyzwyczajonych do grania w tą grę na pececie. Na pewno wielu nie spodoba się zmieniony nieco schemat rozgrywki o którym wspomniałem na początku tego wywodu, ale zawsze tak jest, kiedy przychodzą jakiekolwiek zmiany, jednym się one podobają, innym nie.

Dla mnie 9/10.

Ja już kilka razy chwaliłem Hitmana. Na wysokim poziomie trudności to ze 30h co najmniej gra zajmie. Nie jestem teraz pewien ile już mam na liczniku, ale gram dosyć długo, a jestem dopiero na 5 czy 6 misji z 20. :D A tak ogólnie to miażdży, choć rzeczy, ale są to dosłownie pierdoły, które mogą trochę przeszkadzać niektórym.

Nie wiem, dlaczego komuś miałoby przeszkadzać, że są misje w których się ucieka zamiast zabijać. To nadal taka sama skradanka przecież. Co do ukonsolowienia - checkpointy?! Whaaat?? Kto gra w Hitmana z save'ami? :D

Kupiłem grę w Internetowym sklepie. Dzień później dzwoni telefon, że cena podwyższyła się o 20 zł. Myślę sobie "okej, i tak było tanio, a teraz zrównało się z konkurencją", więc dopłacam różnicę sum i żyję sobie. Dzwoni kolejny telefon, że wyślą mi kurierem bez dopłaty za tę podwyżkę ceny. Ja im mówię, że dziękuję, za taki szczodry dar (kurier 19.99 zł, a priorytet który zamówiłem 9,99 zł), ale jednak wolę priorytet. I tu nagle gościu mi mówi, że oni wolną priorytet, bo wtedy wysyłają prosto z hurtowni, a tak to gra musi dojść do nich, a oni dopiero wysyłają i że to już nie jest warte świeczki. Ja sobie myślę WHAT THE FUCK. Wytłumaczyłem gościowi, że dopłaciłem do takiej sumy jakbym kupił normalnie już teraz po zmianie ceny i zamówił pocztę polską. Więc albo podwyższą jeszcze ceny skoro im się nie opłaca, albo niech usuną opcję poczty polskiej. Gościu chyba zrozumiał, bo już bez problemu zaakceptował to. Eh, Internety Internety.

co za akcja,jakim prawem podwyższają cenę gry już po zakupie? To tak jakbytm kupił dziś chleb na promocji do 12.12 i jutro w sklepie miał dopłacić resztę, bo wczoraj kupiłem a dziś sie promocja skończyła. ni chuja

No właśnie też mnie to rozśmieszyło, ale przynajmniej ładnie zapytali czy chcę kontynuować zakupy czy mają mi pieniądze zwrócić na konto. Jestem leniwym człowiekiem i po prostu wolałem już dopłacić niż bawić się w przelewy zwrotne i szukanie nowego sklepu. Jednak tekst z tym "nie opłaca się nam pocztą" jest absurdalny, bo w takim razie po co w ogóle mają taką opcję. Ja dopłaciłem do sumy tak, jak płaciłby każdy kupujący dzisiaj ten sam produkt i widzę, że nadal jest taka sama kwota z pocztą polską priorytet. Pewnie za darmo mają kuriera jak wiele firm i dlatego nakłaniali na niego ;) z drugiej strony to ciekawe, bo wtedy ładnie by zarabiali na teoretycznej przesyłce, skoro kurier jest 19.99 :-).

Tomek wiesz że mogłeś sie ubiegać o "starą cene" sprzedawca niemoże od tak zminic ceny i kazać zapłacić ci różnice tak samo było z premierą Gw2 w niekotrych sklepach sprzedawali po 159 potem nastpengo dnia 169 i cena dla tych co kupili za 159 była nadal taka sama. No ale wiadomo pewnie wiecej byś musiał chodzić i załatwiać sprawd z tym zwiazanych niż było by to warte.

Tak wogole może być kozacka gierka :P:

http://www.gram.pl/news/2012/12/11/thq-rozdaje-darmowe-kopie-gry-metro-2033.shtml

Wie ktoś gdzie mogę tanio kupić Age of Empires III Complete Collection PL (wersja pudełkowa)?

http://www.operationsports.com/news/592966/ea-sports-ufc-coming-to-consoles-pc-live-service-connects-ufc-fans-to-broadcasts/

Back