GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Mam nadzieję, że ta gra na kompie będzie wymagała pada z analogami, bo jeśli nie to całe sterowanie zostanie uproszczone, a tego bym nie chciał.

Bardzo fajnie, będzie miła odmianka od grania w UFC 2010 na PSP. Ja mimo wszystko wolałbym klawiaturę, więc chętnie zobaczyłbym sterowanie w 2 możliwościach.

Mam nadzieję, że gra wyjdzie na PS3 i Vitę. :)

Co do Vity - dzisiaj do mnie doszła, właśnie skończyłem pobierać LBP, póki co wrażenia pozytywne :).

http://www.gog.com/gamecard/duke_nukem_3d_atomic_edition - Duke Nukem 3d za darmo.

Przy okazji, kupiłem dziś CHIVALRY MEDIEVAL WARFARE - strasznie się jaram tym tytułem. Jutro może pogram jak mi klucz STEAM dojdzie.

ale trylogie dali ;] w sumie to nie kupuje tego, bo w gry które oni zamieszczają i tak bym nie grał. No chyba,że trafi się coś co mnie naprawde zainteresuje to można kupić. Natomiast 15 lat temu kupowałem nałogowo i do dziś mam sentyment do gier takich jak Actusa Soccer 3 nad którą spędziłem grube tygodnie :)

Play, Cd Project, Click i pewnie jeszcze coś tam było,ale nie pamiętam. A moją pierwszą grą sklepową była Fifa 2000 i Serious Sam SE :]

No przesadziłem z tymi 15 latami, pierwszą gazete z grą jaką kupiłem to było Cd Action ze stycznia 2000 z grą Motorhead i Larą na okładce :) Gdzieś jeszcze może mam ten egzemplarz:) Gre napewno :) Można ją odsłuchiwać jako audio i czasem sobie zapodaje z niej kawałki :)

Aaa, rok 2000. To się nie dziwię. Wtedy to był praktycznie zmierzch dobrych czasopism o grach, a CD-Action jako jedyne się nadal jakimś cudem utrzymywało na rynku.

Ja kupuję CD-Action od 99 i do dzisiaj mam wszystkie nr w piwnicy (Nawet w 98 nabyłem kilka nr mimo iż nie miałem PC :P). Sporo tego się nazbierało, ale piękny kawałek historii. Do napędu nie wrzuciłem rzadnej z ich gier od bodajże 3 lat (teraz kusi mnie Painkiller). Moja pierwsza gra to Fifa99 i Descent 3 :) Piękne czasy. Kupowałem jeszcze SecretService i jak się ukazał Click to kupowałem przez 6-mcy, ale później zaniechałem. Z SS mam również wszystkie Kompendium SS. Kiedyś pokażę synowi w co tatuś napier... :)

Ja jakoś gazety rzadko kupowałem, ostatnimi czasy tylko KŚ Gry i czasami CD-Action (około 3-4 lata temu). Tak w ogóle to KŚ Gry już nie będzie, a szkoda.

Ta informacja o grze UFC na PC poprostu mnie zniszczyła.... CZEKAM! Ogolnie gra ktoś Path of Exile?

UFC na pc? WOW. A jeszcze niedawno rozważałem zakup konsoli, właśnie dla tej gry. Narazie się wstrzymam. W gry obecnie gram sporadycznie, ale jak mam chwile wolnego czasu, to zagrywam się w K-1 world grand prix 2003 na ps2.

Tak to wygląda.

Szkoda, że KSW nie organizuje gal K-1:-)

Hue, hue, stare pierniki. CD-Action kupowali. ;] Kawał historii i wspomnień. Ja akurat byłem psychofanem CD-A. KŚG, Top Secret czy Reset i inne twory mi nie mogły podejść. Gdzieś na strychu leży sterta tego wszystkiego. Nie wiem jak was, ale mnie najbardziej kręciły te wszystkie działy okołogrowe (publicystyka, felietony), z Action Redaction na czele. Mnie jako gówniarza wtedy, cięte i mniej cięte riposty Smugglera i Mr Jedi'ego niezmiernie bawiły. Dla nich i tych "żółtych papierów" na końcu najbardziej kupowałem to pismo. Na płytkach też było sporo stuffu, oprócz przeróżnych demek gier, bonusy typu "Action Mag", którego czytałem od deski do deski. Były też "Wizje Telewizji", kącik sportowy i inne pierdoły, np. "Na luzie" z śmiesznymi obrazkami, gifami i filmikami. Nie miałem wtedy jeszcze internetu, a to wszystko było świetnym zamiennikiem.

CD-Action absolutnie nie słynęło z publicystyki. Z tej słynął ŚGK, gdzie felietony ManJaka czy Gracza były naprawdę na najwyższym poziomie. Pod koniec istnienia w SS powstał dział Cyberpunk, gdzie również było sporo tekstów niezwiązanych z grami. Nie mówiąc już o Resecie, który nie raz miał 30 % zawartości w publicystyce. CD-Action więc przy nich wyglądał jak gorszy kuzyn ze wsi. Także Szady, albo kompletnie nie miałeś styczności z czasopismami poza CDA, albo zapomniałeś już które czasopismo z czego słynęło. CD-Action było naprawdę słabe jeżeli chodzi o poziom w porównaniu z rywalami na rynku. Ratowali ich tylko Mr. Jedi oraz Smuggler.

Ja podobnie jak Szady - Action Redaction super mi się czytało. Action Mag również. W dobie bez internetu było to jedyne źródło aby zdobyć tapete z ulubionym zespołem czy coś poczytać.Zdecydowanie wolałem płyte z bonusami niż z demami, bo tamte i tak mi nie działały :D

Swoją drogą, im nadal chce się wydawać tą gre :D

http://www.mediamond.fi/dsj4/

Ja także gdy nie miałem neta, to kupowałem wiele czasopism. Obecnie są mi zbędne. Wole poczytać jakąś ksiązke.

dsj 2 był najlepszy

Chłopaki mam do oddania podstawową wersję (poniżej średniej) Humble THQ Bundle które się właśnie kończy. Ktoś chce ?

Konduktor grac grałem, ale słsyzałem że niedawno był reset i zastanawiam sie czy znowu pograć :P

Logan ja byłbym chcetny jeśli można :)

@Gaara

To była spoko gazetka. Kiedyś kupiłem przez pomyłka i spodobała mi się na tyle, że zacząłem ją kupować. Dodam tylko, że nie miałem wtedy konsoli i byłem zatwardziałym PC'towcem:-)

A wiecie ze Randall ze Swiata Gier Komputerowych i Gamblera to Jacek Piekara tworca sagi o Mordimerze?

Co do mnie to zgoda z Evangelista-Gambler i SGK rzadzilo jak dla Mnie

Wie ktoś co to? Unknown package (17250) mam to na steamie ale niewiem czy to dota 2 czy coś innego btw mam 3 klucze Doty 2 jesli ktoś jest chetny.

Ps. Przepraszam za dubla.

Back