ninja
Vale Tudo Championship
Ja gram na PC w strzelanki na padzie z xboxa, z wyłączonym wspomaganiem celowania.To naprawdę nie wiem jak dajesz radę grać na konsoli w strzelanki. Na myszce to co innego, ale na padzie to dramat.
Bo lubię trudno

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja gram na PC w strzelanki na padzie z xboxa, z wyłączonym wspomaganiem celowania.To naprawdę nie wiem jak dajesz radę grać na konsoli w strzelanki. Na myszce to co innego, ale na padzie to dramat.

Na padzie to tak dziwne wrażenie grać w strzelanki, że przypomina bardziej próbę oszustwa samego siebie, niż celowanie... Komp i telefon, a do konsoli to bym se myszkę centralnie kupił, albo inny trackball czy co tam firma oferuje.Ja gram na PC w strzelanki na padzie z xboxa, z wyłączonym wspomaganiem celowania.
Bo lubię trudno
![]()
Ja gram na PC w strzelanki na padzie z xboxa, z wyłączonym wspomaganiem celowania.
Bo lubię trudno
![]()

Na myszce mi za łatwo, nawet na jakichś bardzo wysokich poziomach trudności to raz, a dwa nie cierpię siedzieć jak w pracy,To proponuję jeszcze zrobić krzesło fakira z igieł i polewać stopy wrzątkiem to będzie całkiem trudno
Ale w couch co-op to tylko joystickiNa myszce mi za łatwo, nawet na jakichś bardzo wysokich poziomach trudności to raz, a dwa nie cierpię siedzieć jak w pracy,
z padem to jednak inna pozycja i tak dalej.
A pracuję głównie myszką - 80% wykonywanej pracy projektowej więc mam dość.
Edit: chyba, że multi online to wtedy tylko myszka. ;)
wiadomo, do pierwszego złamania drążkaAle w couch co-op to tylko joysticki![]()
Przeszedłem wczoraj misje w klubie i na Słowacji. Jeśli gra będzie tak wyglądała dalej to jestem mocno na tak.Spokojnie będzie gorzejNo chyba że podobały Ci się hitmany to wtedy pewnie będziesz zadowolony
![]()
Ja odpuściłem w trakcie tej w klubie, nie moje klimaty. Czarę goryczy przelały te misje treningowe z określoną ilością skończeń wrogów w dany sposób. Nie lubię jak mi się narzuca jak mam eliminowaćPrzeszedłem wczoraj misje w klubie i na Słowacji. Jeśli gra będzie tak wyglądała dalej to jestem mocno na tak.
Obecnie spaniale bawię się we Wieśku i cieszę się bo wiem ile dobrego na mnie jeszcze czeka
Najlepsze jest to że miałem grubo ponad 1000h wbite a udało mi się trafić pierwszy raz na niektóre (niewielkie) questy i odwiedzić nieznane dotąd lokacje 
Mnie Wiesław też z czasem kusi, ale ponoć ta wersja na obecne konsole jest bardziej zbugowana niż ta z PS4. No i jak się stęskinłem za Velen to Skellige mi się nie chce znowu przechodzićJa odpuściłem w trakcie tej w klubie, nie moje klimaty. Czarę goryczy przelały te misje treningowe z określoną ilością skończeń wrogów w dany sposób. Nie lubię jak mi się narzuca jak mam eliminowaćObecnie spaniale bawię się we Wieśku i cieszę się bo wiem ile dobrego na mnie jeszcze czeka
Najlepsze jest to że miałem grubo ponad 1000h wbite a udało mi się trafić pierwszy raz na niektóre (niewielkie) questy i odwiedzić nieznane dotąd lokacje
![]()
Ja rozumiem że to nie Rambo ale pod względem skradanek, eliminacji i swobody to z nostalgią wspominam pierwsze MGSy, Splinter Cell oraz TenchuMnie Wiesław też z czasem kusi, ale ponoć ta wersja na obecne konsole jest bardziej zbugowana niż ta z PS4. No i jak się stęskinłem za Velen to Skellige mi się nie chce znowu przechodzić
A co do 007 to dobrze, że nie zrobili z tego zwykłej strzelanki, bo gramy szpiegiem. Zresztą któryś z filmów z Craigiem miał takową i chyba zbyt ciepło nie została przyjęta.

ja grałem na XSX po tym patchu graficznym najnowszym i tylko raz utknąłem gdzieś w dziurze :Dta wersja na obecne konsole
Gram tak samo. O dziwo łatwiej mi się celuje analogiem aniżeli myszkąJa gram na PC w strzelanki na padzie z xboxa, z wyłączonym wspomaganiem celowania.
Bo lubię trudno
![]()
Jak mam X Coma 2 z dodatkami to war of the chosen to jest tryb podstawki zintegrowanej właśnie z dlc? Nie miałem wcześniej styczności z tą serią.JPRDL nawet nie zdawałem sobie sprawy jak często potrafię kląć póki nie odpaliłem War of The Chosen.
Z tego co wiem dodatki to tylko kosmetyka i ewentualnie pojedyncze misje. War of the Chosen zmienia kapitalną grę jaka jest XCOM 2 w jeszcze bardziej zajebisty tytuł. Dochodzą nowe frakcje, nowi bohaterowie, przeciwnicy (wybrańcy) i misje. To jest taka pełniejsza wersja oryginału i chyba podczas uruchamiania możesz zaznaczyć czy mają być inne "małe" DLC.Jak mam X Coma 2 z dodatkami to war of the chosen to jest tryb podstawki zintegrowanej właśnie z dlc? Nie miałem wcześniej styczności z tą serią.
niektórzy mają zdecydowanie za wiele czasu w swoim życiuDzisiaj na warsztat wchodzi Sega Dreamcast. Nigdy nie miałem tej konsoli, więc jak trafiła się okazja na japoński model to wziąłem. Do tego cała tona różnych pierdółek żeby to wszystko trochę zmodować pod dzisiejsze standardy.
View attachment 150471

Dzisiaj na warsztat wchodzi Sega Dreamcast. Nigdy nie miałem tej konsoli, więc jak trafiła się okazja na japoński model to wziąłem. Do tego cała tona różnych pierdółek żeby to wszystko trochę zmodować pod dzisiejsze standardy.
View attachment 150471

Jak ogarniesz mechaniki to gra jest całkiem łatwa nawet na najwyższym poziomie trudności. Ogarniesz parę buildów postaci i słabości wybrańców to będziesz rozjebywać wszystko wkoło bez strat w ludziach. Tak samo z kolejnością ulepszania bazy, broni i pancerzy. Obadaj sobie build snajpera rewolwerowca który sprawdza się szczególnie w misjach z dużą ilością tych peudo zombiaków (zapomniałem nazwy) bo po każdym uśmierceniu odzyskuje punkty akcji a rewolweru nie trzeba przeładowywaćZ tego co wiem dodatki to tylko kosmetyka i ewentualnie pojedyncze misje. War of the Chosen zmienia kapitalną grę jaka jest XCOM 2 w jeszcze bardziej zajebisty tytuł. Dochodzą nowe frakcje, nowi bohaterowie, przeciwnicy (wybrańcy) i misje. To jest taka pełniejsza wersja oryginału i chyba podczas uruchamiania możesz zaznaczyć czy mają być inne "małe" DLC.
Dobry jest też łowca z atakiem ostrzem 
Jak ogarniesz mechaniki to gra jest całkiem łatwa nawet na najwyższym poziomie trudności. Ogarniesz parę buildów postaci i słabości wybrańców to będziesz rozjebywać wszystko wkoło bez strat w ludziach. Tak samo z kolejnością ulepszania bazy, broni i pancerzy. Obadaj sobie build snajpera rewolwerowca który sprawdza się szczególnie w misjach z dużą ilością tych peudo zombiaków (zapomniałem nazwy) bo po każdym uśmierceniu odzyskuje punkty akcji a rewolweru nie trzeba przeładowywaćDobry jest też łowca z atakiem ostrzem
![]()

Kurła dopiero dotarłem na Skellige a już bym nakurwiał kosmitów
A chuj, odpalam znowu

No i co Wy na to, szanowne towarzystwo?

No nic, poczekamy na jakieś promocje albo cuś

Ale nie na takie gupoty!Anżej, weź przejrzyj kieszenie dresów które rzuciłeś wczoraj do prania, na pewno się znajdzie jakiś zagubiony banknot
![]()
No nic, poczekamy na jakieś promocje albo cuś
Chciałem dać mojego pc synowi, a sobie coś takiego postawić przy tv, choć i tak już nic nie gram...Nawet pada normalnie nie ma w zestawie
Gabena pojebało.
Ceny tego badziewnego Steam Decka też wystrzeliły w górę jak pojebane.