ninja
Vale Tudo Championship
Ja gram na PC w strzelanki na padzie z xboxa, z wyłączonym wspomaganiem celowania.To naprawdę nie wiem jak dajesz radę grać na konsoli w strzelanki. Na myszce to co innego, ale na padzie to dramat.
Bo lubię trudno

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja gram na PC w strzelanki na padzie z xboxa, z wyłączonym wspomaganiem celowania.To naprawdę nie wiem jak dajesz radę grać na konsoli w strzelanki. Na myszce to co innego, ale na padzie to dramat.

Na padzie to tak dziwne wrażenie grać w strzelanki, że przypomina bardziej próbę oszustwa samego siebie, niż celowanie... Komp i telefon, a do konsoli to bym se myszkę centralnie kupił, albo inny trackball czy co tam firma oferuje.Ja gram na PC w strzelanki na padzie z xboxa, z wyłączonym wspomaganiem celowania.
Bo lubię trudno
![]()
Ja gram na PC w strzelanki na padzie z xboxa, z wyłączonym wspomaganiem celowania.
Bo lubię trudno
![]()

Na myszce mi za łatwo, nawet na jakichś bardzo wysokich poziomach trudności to raz, a dwa nie cierpię siedzieć jak w pracy,To proponuję jeszcze zrobić krzesło fakira z igieł i polewać stopy wrzątkiem to będzie całkiem trudno
Ale w couch co-op to tylko joystickiNa myszce mi za łatwo, nawet na jakichś bardzo wysokich poziomach trudności to raz, a dwa nie cierpię siedzieć jak w pracy,
z padem to jednak inna pozycja i tak dalej.
A pracuję głównie myszką - 80% wykonywanej pracy projektowej więc mam dość.
Edit: chyba, że multi online to wtedy tylko myszka. ;)
wiadomo, do pierwszego złamania drążkaAle w couch co-op to tylko joysticki![]()
Przeszedłem wczoraj misje w klubie i na Słowacji. Jeśli gra będzie tak wyglądała dalej to jestem mocno na tak.Spokojnie będzie gorzejNo chyba że podobały Ci się hitmany to wtedy pewnie będziesz zadowolony
![]()
Ja odpuściłem w trakcie tej w klubie, nie moje klimaty. Czarę goryczy przelały te misje treningowe z określoną ilością skończeń wrogów w dany sposób. Nie lubię jak mi się narzuca jak mam eliminowaćPrzeszedłem wczoraj misje w klubie i na Słowacji. Jeśli gra będzie tak wyglądała dalej to jestem mocno na tak.
Obecnie spaniale bawię się we Wieśku i cieszę się bo wiem ile dobrego na mnie jeszcze czeka
Najlepsze jest to że miałem grubo ponad 1000h wbite a udało mi się trafić pierwszy raz na niektóre (niewielkie) questy i odwiedzić nieznane dotąd lokacje 
Mnie Wiesław też z czasem kusi, ale ponoć ta wersja na obecne konsole jest bardziej zbugowana niż ta z PS4. No i jak się stęskinłem za Velen to Skellige mi się nie chce znowu przechodzićJa odpuściłem w trakcie tej w klubie, nie moje klimaty. Czarę goryczy przelały te misje treningowe z określoną ilością skończeń wrogów w dany sposób. Nie lubię jak mi się narzuca jak mam eliminowaćObecnie spaniale bawię się we Wieśku i cieszę się bo wiem ile dobrego na mnie jeszcze czeka
Najlepsze jest to że miałem grubo ponad 1000h wbite a udało mi się trafić pierwszy raz na niektóre (niewielkie) questy i odwiedzić nieznane dotąd lokacje
![]()
Ja rozumiem że to nie Rambo ale pod względem skradanek, eliminacji i swobody to z nostalgią wspominam pierwsze MGSy, Splinter Cell oraz TenchuMnie Wiesław też z czasem kusi, ale ponoć ta wersja na obecne konsole jest bardziej zbugowana niż ta z PS4. No i jak się stęskinłem za Velen to Skellige mi się nie chce znowu przechodzić
A co do 007 to dobrze, że nie zrobili z tego zwykłej strzelanki, bo gramy szpiegiem. Zresztą któryś z filmów z Craigiem miał takową i chyba zbyt ciepło nie została przyjęta.

ja grałem na XSX po tym patchu graficznym najnowszym i tylko raz utknąłem gdzieś w dziurze :Dta wersja na obecne konsole