Michael Angelo
Bellator Featherweight
Był projekt wstępny do Beyond ale wybrali tęczę.Już kiedyś pisałem, że gdyby zrobili Batmana w uniwesum Beyond albo Flashpoint, to pewnie by rozbili bank. Ale woleli się bawić w woke gry usługi..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Był projekt wstępny do Beyond ale wybrali tęczę.Już kiedyś pisałem, że gdyby zrobili Batmana w uniwesum Beyond albo Flashpoint, to pewnie by rozbili bank. Ale woleli się bawić w woke gry usługi..

no mi właśnie knight pzoostało też, mam na epicu za darmo dawali kiedyś, kusi by odpalić poprzednie robiłem na 100%Wróciłem to serii Batman Arkham, Asylum, City zrobione teraz Knigh i gra się w to super mimo 11 lat. Fizyka zniszczeń i deszcz biją nowsze gry. Szkoda, że Rocksteady zeszmacili się.
Ja 100% w żadnym nie zrobiłem, odrzucają mnie trofea zagadki. W knight jedyne co mi się nie podoba to walki z bossami a raczej ich brak. Origins i City ma najlepszych. Zwłaszcza Mr. Frize w City.no mi właśnie knight pzoostało też, mam na epicu za darmo dawali kiedyś, kusi by odpalić poprzednie robiłem na 100%
Ubisoft nie spierdol tego.Ubisoft nie spierdol tego.
Ubisoft nie spierdol tego.
Black Flag z 2013 to była świetna i piękna gra, zapowiada się dobrzeUbisoft nie spierdol tego.

Rogue, Unity i Origins były spokoKurła piraci to jest taki temat z potencjałem na dobrą grę akcji, a tak naprawdę nikt nic dobrego nie wypuścił od czasu AC:BF![]()

Rogue, Unity i Origins były spoko
reszta![]()

Black Flag 2.0 tylko z innym filtrem, postaciami i mapą. Odgrzewany kotlet ale smaczny.Rogue
Przebugowane nudne gówno które poza ogromnym miastem i "ZOBACZCIE ILE MAMY NPCÓW" jedyne co miało do zaoferowania to dobry parkour. Po latach w końcu było grywalne ale co z tego?Unity
Assassin's Creed: Wiedźmin na pustyni.Origins

Rogue miało dobrą, nawet jeśli krótką fabułę, parę usprawnień co do 4. Pokazano konflikt z drugiej strony.Black Flag 2.0 tylko z innym filtrem, postaciami i mapą. Odgrzewany kotlet ale smaczny.
Przebugowane nudne gówno które poza ogromnym miastem i "ZOBACZCIE ILE MAMY NPCÓW" jedyne co miało do zaoferowania to dobry parkour. Po latach w końcu było grywalne ale co z tego?
Assassin's Creed: Wiedźmin na pustyni.
po tym gównie Syndicate o wiele przyjemniej się grało. Potem poszli za bardzo w RPG i od Odyssey się odbiłem i do serii już nie wróciłem, może spiracę remake 4 
Pardonsik skoro takChodziło mi bardziej o gry w klimacie pirackim![]()
Widzę, że się nie grało w Sid Meier's Pirates!Kurła piraci to jest taki temat z potencjałem na dobrą grę akcji, a tak naprawdę nikt nic dobrego nie wypuścił od czasu AC:BF![]()

Gears of warAbsolutne klasyki na Xboxa, które wypadałoby nadrobić? Od wypuszczenia do dzisiaj - o ile jest kompatybilność wsteczna z Xbox Series X.

Fable 1, 2,3Absolutne klasyki na Xboxa, które wypadałoby nadrobić? Od wypuszczenia do dzisiaj - o ile jest kompatybilność wsteczna z Xbox Series X.
Grałem tylko chyba w Knight. Tam jest dość sporo misji batmobilem. Daj znać które z trójcy najlepsze Twoim zdaniem.Wróciłem to serii Batman Arkham, Asylum, City zrobione teraz Knigh i gra się w to super mimo 11 lat. Fizyka zniszczeń i deszcz biją nowsze gry. Szkoda, że Rocksteady zeszmacili się.
Psychonauts.Absolutne klasyki na Xboxa, które wypadałoby nadrobić? Od wypuszczenia do dzisiaj - o ile jest kompatybilność wsteczna z Xbox Series X.
1. KnightGrałem tylko chyba w Knight. Tam jest dość sporo misji batmobilem. Daj znać które z trójcy najlepsze Twoim zdaniem.
A widzisz, bo chyba wśród graczy Knight jest najsłabiej oceniany.1. Knight
2. City
3. Origins
4. Asylum
Najsłabiej z tego co kojarzę to jest Origins oceniany. Mi się knight podoba bo jest najbardziej dowalony (walka,mapa,gadżety) w końcu też dali batmobil mimo, że za dużo trochę misji z nim związanych. W każdą część grało mi się dobrze i polecam.A widzisz, bo chyba wśród graczy Knight jest najsłabiej oceniany.
Potwierdzam, Origins jest w kółkach internetowych najgorzej ocenianeNajsłabiej z tego co kojarzę to jest Origins oceniany. Mi się knight podoba bo jest najbardziej dowalony (walka,mapa,gadżety) w końcu też dali batmobil mimo, że za dużo trochę misji z nim związanych. W każdą część grało mi się dobrze i polecam.
Jestem po maratonie batmanów i Origins bronię, są plusy i minusy tej gry. Batman w lepszym stroju, bardziej brutalny i stanowczy. Walki z deathstroke czy Banem super inni bossowie również. Fabuła dobra i tutaj właśnie Bane mi się podobał bo nie był głupkiem jak w City czy Asylum tylko dobrze wyszkolonym strategiem takim jak w komiksach czy filmie Nolana. Na minus to nudna mapa i polecam w tą cześć grać bardziej liniowo. Asylum było pierwsze i czuć to. City genialne i minusów u mnie nie ma. Aktualnie jestem w 3/4 knighta.Potwierdzam, Origins jest w kółkach internetowych najgorzej oceniane
Najlepiej jest najczęściej między City a Knight, chociaż jest i paru obrońców Asylum
Wszystkie z serii Arkham lubię. Origins miało dobry plot i bossy były imo najlepsze z serii ale co do gameplayu i gadżetów troszeczkę odgrzewany kotlet i jak sam wspomniałeś, nudna mapaJestem po maratonie batmanów i Origins bronię, są plusy i minusy tej gry. Batman w lepszym stroju, bardziej brutalny i stanowczy. Walki z deathstroke czy Banem super inni bossowie również. Fabuła dobra i tutaj właśnie Bane mi się podobał bo nie był głupkiem jak w City czy Asylum tylko dobrze wyszkolonym strategiem takim jak w komiksach czy filmie Nolana. Na minus to nudna mapa i polecam w tą cześć grać bardziej liniowo. Asylum było pierwsze i czuć to. City genialne i minusów u mnie nie ma. Aktualnie jestem w 3/4 knighta.