GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Ubisoft nie spierdol tego.
giphy.gif

Dla mnie każda cześć assasina to jest to samo tylko w innym opakowaniu. Lata temu zrobiłem trylogię Ezio, kawałek 3 i dałem sobie spokój. Niedawno spróbowałem Origins i ledwo skończyłem. Debile z ubiścieku zamiast zrobić coś nowego albo dać splinter cella to cisną to samo co rok. :fjedzia:

Black Flag 2.0 tylko z innym filtrem, postaciami i mapą. Odgrzewany kotlet ale smaczny.

Przebugowane nudne gówno które poza ogromnym miastem i "ZOBACZCIE ILE MAMY NPCÓW" jedyne co miało do zaoferowania to dobry parkour. Po latach w końcu było grywalne ale co z tego?

Assassin's Creed: Wiedźmin na pustyni.
Rogue miało dobrą, nawet jeśli krótką fabułę, parę usprawnień co do 4. Pokazano konflikt z drugiej strony.

Unity miało póki co imo najlepszy system walki w historii serii. Fabuła mi się nie podobała bo wyjebane mam na pseudo Romeo i Julię, ale misje poboczne były całkiem, całkiem

Wiesiek na pustyni niby źle? :śmiech:po tym gównie Syndicate o wiele przyjemniej się grało. Potem poszli za bardzo w RPG i od Odyssey się odbiłem i do serii już nie wróciłem, może spiracę remake 4 :mamed:

Wczoraj odpaliłem na godzinkę space marine 2 z ps plusa. W sumie fajna sieczka. Szkoda, że nie ma pl języka, tylko napisy

Absolutne klasyki na Xboxa, które wypadałoby nadrobić? Od wypuszczenia do dzisiaj - o ile jest kompatybilność wsteczna z Xbox Series X.

Poza gierkowaniem fromsoft jako mag, postanowiłem przejść serię AC. Większość ograłem już kiedyś ale takiej jedynki nigdy nie tknąłem

czy w trylogię rpg będę grał to jeszcze nie wiem

Wróciłem to serii Batman Arkham, Asylum, City zrobione teraz Knigh i gra się w to super mimo 11 lat. Fizyka zniszczeń i deszcz biją nowsze gry. Szkoda, że Rocksteady zeszmacili się.
Grałem tylko chyba w Knight. Tam jest dość sporo misji batmobilem. Daj znać które z trójcy najlepsze Twoim zdaniem.

Najsłabiej z tego co kojarzę to jest Origins oceniany. Mi się knight podoba bo jest najbardziej dowalony (walka,mapa,gadżety) w końcu też dali batmobil mimo, że za dużo trochę misji z nim związanych. W każdą część grało mi się dobrze i polecam.
Potwierdzam, Origins jest w kółkach internetowych najgorzej oceniane

Najlepiej jest najczęściej między City a Knight, chociaż jest i paru obrońców Asylum

Potwierdzam, Origins jest w kółkach internetowych najgorzej oceniane

Najlepiej jest najczęściej między City a Knight, chociaż jest i paru obrońców Asylum
Jestem po maratonie batmanów i Origins bronię, są plusy i minusy tej gry. Batman w lepszym stroju, bardziej brutalny i stanowczy. Walki z deathstroke czy Banem super inni bossowie również. Fabuła dobra i tutaj właśnie Bane mi się podobał bo nie był głupkiem jak w City czy Asylum tylko dobrze wyszkolonym strategiem takim jak w komiksach czy filmie Nolana. Na minus to nudna mapa i polecam w tą cześć grać bardziej liniowo. Asylum było pierwsze i czuć to. City genialne i minusów u mnie nie ma. Aktualnie jestem w 3/4 knighta.

Jestem po maratonie batmanów i Origins bronię, są plusy i minusy tej gry. Batman w lepszym stroju, bardziej brutalny i stanowczy. Walki z deathstroke czy Banem super inni bossowie również. Fabuła dobra i tutaj właśnie Bane mi się podobał bo nie był głupkiem jak w City czy Asylum tylko dobrze wyszkolonym strategiem takim jak w komiksach czy filmie Nolana. Na minus to nudna mapa i polecam w tą cześć grać bardziej liniowo. Asylum było pierwsze i czuć to. City genialne i minusów u mnie nie ma. Aktualnie jestem w 3/4 knighta.
Wszystkie z serii Arkham lubię. Origins miało dobry plot i bossy były imo najlepsze z serii ale co do gameplayu i gadżetów troszeczkę odgrzewany kotlet i jak sam wspomniałeś, nudna mapa

Back