GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Kurwa RE Revelations też w promce. RE Revelations 2 za darmo 1 epizod reszta za 36 zeta. @vitas grałeś w obie?
Edit.
Chuj tam kupione tym bardziej że po polsku. RE R2 Deluxe też za 2 dychy, będzie dzisiaj grane :happy dance:

Last edited:
Kurwa RE Revelations też w promce. RE Revelations 2 za darmo 1 epizod reszta za 36 zeta. @vitas grałeś w obie?
Edit.
Chuj tam kupione tym bardziej że po polsku. RE R2 Deluxe też za 2 dychy, będzie dzisiaj grane :happy dance:
Wczoraj skończyłem 2 i jest to całkiem dobry RE, bawiłem się naprawdę dobrze. Pierwsza część to typowa gra akcji, ale w promce warto sprawdzić - na pewno lepsza od tej abominacji RE6.

No i w R2 da się grać na podzielonym ekranie.

RE5 warto tylko w co-opie, bo sztuczna inteligencja potrafi się srogo zesrać. Np nie ma co dawać botowi lepszej amunicji czy przedmiotów leczących, bo zużyje przy pierwszej okazji.

RE5 warto tylko w co-opie, bo sztuczna inteligencja potrafi się srogo zesrać. Np nie ma co dawać botowi lepszej amunicji czy przedmiotów leczących, bo zużyje przy pierwszej okazji.
i przypomniałeś co mnie tak wkurwiało w tej grze
:mamed:

Gdybym jeszcze miał z kim :płacz:
Może ktoś tam się znajdzie jak poszukasz

1000005106-gif.144231

Ze sporymi obawami kupiłem Crimson desert. Fabuły jeszcze zbytnio nie ruszyłem, jestem w drugim rozdziale i mam jakieś 8h na liczniku, ale to jest pierwsza gra (a gram od 1996 roku), w której "tracę czas" siedząc i podziwiając widoki. Questy poboczne to też proste zadania typu przynieś podaj pozamiataj, ale nie wiem czemu i tak sprawiają masę frajdy ze względu na ten sandboxowy świat. Do tego gra nie pokazuje Ci wszystkiego i np są już pewne rzeczy, na któe wpadłem sam kombinując i daje to mnóstwo satysfakcji.

Back