vitas
KSW Heavyweight
Przepłaciłem. Szkoda czasu na to guano.RE6 za 21
Bieda skradanka. Do tego strasznie dziwna walka.W necie czytałem, że kampania Ady jest strawna
Za to skończyłem dzisiaj RE Revelations 2 i jest to bardzo spoko pozycja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przepłaciłem. Szkoda czasu na to guano.RE6 za 21
Bieda skradanka. Do tego strasznie dziwna walka.W necie czytałem, że kampania Ady jest strawna
Jest jeszcze RE5 za podobną cenę i kusiło mnie...RE6 za 21
ale w porę doczytałem drugą opinięPrzepłaciłem. Szkoda czasu na to guano.
Bieda skradanka. Do tego strasznie dziwna walka.
Za to skończyłem dzisiaj RE Revelations 2 i jest to bardzo spoko pozycja.

Wczoraj skończyłem 2 i jest to całkiem dobry RE, bawiłem się naprawdę dobrze. Pierwsza część to typowa gra akcji, ale w promce warto sprawdzić - na pewno lepsza od tej abominacji RE6.Kurwa RE Revelations też w promce. RE Revelations 2 za darmo 1 epizod reszta za 36 zeta. @vitas grałeś w obie?
Edit.
Chuj tam kupione tym bardziej że po polsku. RE R2 Deluxe też za 2 dychy, będzie dzisiaj grane![]()
i przypomniałeś co mnie tak wkurwiało w tej grzeRE5 warto tylko w co-opie, bo sztuczna inteligencja potrafi się srogo zesrać. Np nie ma co dawać botowi lepszej amunicji czy przedmiotów leczących, bo zużyje przy pierwszej okazji.

Gdybym jeszcze miał z kimNo i w R2 da się grać na podzielonym ekranie.

Może ktoś tam się znajdzie jak poszukaszGdybym jeszcze miał z kim![]()
Znam kilku meneli którzy za butelkę Amareny zrobią naprawdę dużo.Gdybym jeszcze miał z kim![]()
Może ktoś tam się znajdzie jak poszukasz
![]()
Znam kilku meneli którzy za butelkę Amareny zrobią naprawdę dużo. View attachment 144286
Ok, kiełbasy 2 kg a ile cebuli do tego?Za dwa kilo kiełbasy może da rade. Byle waga się zgadzała.

Jednak dałaCo do chuja !? Katarzyna mi nie dała
Jebać to, już nie gram dalej![]()

Co do chuja !? Katarzyna mi nie dała
Rollercoster prawie jak u @Baasteek tyle że jemu nie dała a później jednak też nie dałaJednak dała![]()

Mi nie dała, ale Różyczka i tak podeszła mi bardziej.Co do chuja !? Katarzyna mi nie dała
Ja tam żadnej nie przepuscilem, nawet tej opóźnionej na weselu czy złodziejce która najpierw obrobila kolbe a później zabrała mi całą kasęMi nie dała, ale Różyczka i tak podeszła mi bardziej.
Ominąłem jej zadanie w Kuttenbergu i to się zemściło.
Kusi, żeby wrócić i spróbować raz jeszcze.

Nawet nie wiedziałem, że były takie możliwości.Ja tam żadnej nie przepuscilem, nawet tej opóźnionej na weselu czy złodziejce która najpierw obrobila kolbe a później zabrała mi całą kasę![]()
Wczytalem zapis jeszcze raz zostawiając sobie w sakwie 1 grosz. Można sobie tylko wyobrazić jaki miałem humor gdy dała się wychędożyc za pół grosiwaNawet nie wiedziałem, że były takie możliwości.

Wczytalem zapis jeszcze raz zostawiając sobie w sakwie 1 grosz. Można sobie tylko wyobrazić jaki miałem humor gdy dała się wychędożyc za pół grosiwa![]()
2028I cyk kolejne przesunięcie
View attachment 144738
Pewnie fejczur.Jakiś gruby atak hakerski niby był2028Pewnie fejczur.
Opóźnienie o 2 lataJakiś gruby atak hakerski niby był
Może szykują wersje GTA V na PS5 Pro 
Z nimi to różnie bywaOpóźnienie o 2 lataMoże szykują wersje GTA V na PS5 Pro
![]()
GTA 5 wydali już 3 razy.Nie zaszkodzi raz jeszcze, na Nintendo Switch 2 też jeszcze nie maZ nimi to różnie bywaGTA 5 wydali już 3 razy.