Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
FF 16Przeciek marcowego PS Plus
"W przecieku pojawiają się bowiem Final Fantasy XVI od Square Enix oraz Dragon’s Dogma 2 od Capcom"
Jescze monster Hunter i pająk z lutego, przeca ja tych gier nigdy nie przejdę no czasu brak.

Nie grałem w to ustrojstwo, ale czytałem/słyszałem, że ten wariant, który ostatecznie wyszedł powstawał krótko, a sama koncepcja się wcześniej zmieniała. Nawet chyba jakąś grę-usługę z tego planowali robić wcześniejCo ten debil pierdoli tego GEJGARDA przygotowywali chyba z 10 lat.
Ale akurat za ten element (zmianę koncepcji w połowie prac) bym nie cisnął po samym Bioware czy devach, podejrzewam że w tej kwestii dostali polecenia odgórne. 
Nie pamiętam@Michael Angelo @AndJusticeForAll pytanie, bo się zastanawiam czy to skrypt czy sprawa losowa.
Jak zabieraliście ostatni zasilacz, ten przed wózkiem i taśmą z zombiakami to też Wam wyskoczyła dziewczynka w ułamku sekundy?

@Michael Angelo @AndJusticeForAll pytanie, bo się zastanawiam czy to skrypt czy sprawa losowa.
Jak zabieraliście ostatni zasilacz, ten przed wózkiem i taśmą z zombiakami to też Wam wyskoczyła dziewczynka w ułamku sekundy?
Serducho nie wyskoczyło podczas przechodzenia?U mnie tak, włożyłem zasilacz z powrotem, odwróciłem się i zobaczyłem jak ucieka przez dziurę w suficie.

Oj podskoczyło. Jeszcze wcześniej w tunelu wentylacyjnym.Serducho nie wyskoczyło podczas przechodzenia?![]()
Nastraszyła suka
Bardzo przyjemne. Skończyłem chyba w dwa wieczory.Kupiłem i klasycznie nie wiem kiedy się za to zabiorę, ale ponoć bardzo fajne i podobne do klasycznych Zeld.
View attachment 142544
na bank prawda ciotowsko lewackie sony wsiąkło totalnie w tę pedalsko babską narracjęJeżeli to prawda o nowym gow to ręce opadają
![]()
MASA SZCZEGÓŁÓW o serii God of War! Odsłona trylogii co rok, gra z Faye ważniejsza niż Wolverine
W sieci zawrzało od anonimowych przecieków dotyczących przyszłości serii God of War, które - jeśli okażą się prawdą - wywrócą nasze wyobrażenie o tej marce do góry nogami.www.ppe.pl
Masakra, kolejne studio do skreślenia. Stracą kilkaset milionów tyle dobrego.na bank prawda ciotowsko lewackie sony wsiąkło totalnie w tę pedalsko babską narrację
świetny komentarz jeden napisałMasakra, kolejne studio do skreślenia. Stracą kilkaset milionów tyle dobrego.
Jestem z tych osób, które grając w grę fabularną, zawsze wybiorą męską postać, jeżeli jest oczywiście taka możliwość. Nie mam nic przeciwko, żeby dawać wybór jak w cyberpunku, dawnych assasynach, grach od lariana itd. Przychylam się do opinii, że od jakiegoś czasu Sony dobrze wykreowane męskie postacie zastępuje kobietami, robiąc z nich oczywiście mężczyzn w spódnicy. Jin odstawiony, Joel sponiewierany, Nathan zapomniany, Kratos zgodnie z przeciekami zastąpiony, Decon niechciany. Jeszcze Peter powinien zacząć identyfikować się jako kobieta. W Horizon Aloy w Intergalactic kolejna dama, jedynie Saros ma mieć protagonistę.
Cały syf z Ameryki przyszedł i już zarażone jest wszytko nie tylko gry. A komentarz bardzo dobry i zgadzam się z tym. Najwięksi wydawcy zdechli prawie, Capcom czy From Software to wyjątki no może jeszcze coś się znajdzie. Moim zdaniem przyszłość to nowe studia z pasją do gier bez tego gówna bo dla tamtych nie ma ratunku.świetny komentarz jeden napisał
Dla kogo w końcu są te gry, przecież do jebanej kurwy to w 80% rozrywka dla płci męskiej.
Kto to jest jakaś Faja. Bo staram się na prawdę śledzić branżę, ale mi to umknęło:)Masakra, kolejne studio do skreślenia. Stracą kilkaset milionów tyle dobrego.
Nowa żona Kratosa co ją spalili na początku gow 2018Kto to jest jakaś Faja. Bo staram się na prawdę śledzić branżę, ale mi to umknęło:)
Ciekawa rozkmina, ale do końca się nie zgodzę. Postacie kobiece są ok, ale muszą być po prostu dobrze napisane. Japończycy świetnie ogarniają temat - ostatnio grałem w Bayonetty czy Niera to bardzo dobrze mi się grało babkami, Clair Obscur i Residenty to samo. To po prostu Sony daje dupy, bo te ich baby muszą mieć cechy aktywiszczów. Fajny jest kontrast jak się porówna Lady z DMC3 z jej wersją od Netflixa.świetny komentarz jeden napisał
Dla kogo w końcu są te gry, przecież do jebanej kurwy to w 80% rozrywka dla płci męskiej.
Tam bardziej chodzi o to, że zastępują męskie postacie, z resztą się zgadzam.Ciekawa rozkmina, ale do końca się nie zgodzę. Postacie kobiece są ok, ale muszą być po prostu dobrze napisane. Japończycy świetnie ogarniają temat - ostatnio grałem w Bayonetty czy Niera to bardzo dobrze mi się grało babkami, Clair Obscur i Residenty to samo. To po prostu Sony daje dupy, bo te ich baby muszą mieć cechy aktywiszczów. Fajny jest kontrast jak się porówna Lady z DMC3 z jej wersją od Netflixa.
Ja.Siemano panowie miłej niedzieli i smacznej kawusi,pytanko mam kto ogrywał ghost of yotei?
To samo co Cuszima z lepszą walką i dużo mniej angażującą fabułąSiemano panowie miłej niedzieli i smacznej kawusi,pytanko mam kto ogrywał ghost of yotei?
I aktywiszczemTo samo co Cuszima z lepszą walką i dużo mniej angażującą fabułą