GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

@Risky , sobota wieczór, zamiast wrócić do Raccoon City i napierdalać Leonem to teraz pewnie jakąś pannę zapina :matt:

A tak poza tym to kupiłem cyfrę :beczka:

Henryczek musi zaczekać xD

Jeszcze ochota na residenta naszła to 4 wlatuje i jest po polsku :bleed:
1000038218.jpg

Grace, jakim widokiem grać? Nie chcę się zasrać już na początku, a piszą, że granie first person jest straszniejsze :awesome:

@Risky , sobota wieczór, zamiast wrócić do Raccoon City i napierdalać Leonem to teraz pewnie jakąś pannę zapina :matt:

A tak poza tym to kupiłem cyfrę :beczka:

Henryczek musi zaczekać xD
Żal mi trochę dupę ściska ale nawet nie mam teraz ps5. Zostawiłem konsole i cały sprzęt audio dzieciakom. Mam teraz kocioł z kobietami, nową pracą i swoim warsztatem. Do tego rozpocząłem sezon wędkarski. W wakacje kupię z powrotem konsole i jakieś lepsze TV. Wtedy nadrobię. Teraz walczę w realu.

Wczoraj zrobiłem. Pare razy serducho podskoczyło, raz zabrałem zasilacz i pokraka wyskoczyła mi dosłownie sekunde pózniej.
Teraz cisnę Raccon City.
Skoro opuściłeś klinikę to jak ją oceniasz? Według mnie to najlepszy etap w grze. Niszczysz figurki racoona?

Skoro opuściłeś klinikę to jak ją oceniasz? Według mnie to najlepszy etap w grze. Niszczysz figurki racoona?
Bardzo dobry etap, potrafi zestresować. Swoją drogą zauważyłem w Residentach, że najlepsze etapy są na początku, a pózniej trochę to zaczyna spadać w dół.

W RE7 dom był świetny, statek gorszy, kopalnia nijaka.
RE2 komisariat to najlepsza lokacja jaką widziałem w grach, a kanały mocno odstają klimatem.
RE3 początek w Raccon klimatyczny, a pózniej też spada
W RE4 i Village odpowiednio wyspa i fabryka też już jakoś tak nie bawiła, choć ta pierwsza miała fajną sekcje z tymi regenerującymi się mutantami.

Figurki niszczę jak mi się trafią, ale nie szukam na siłę.

Bardzo dobry etap, potrafi zestresować. Swoją drogą zauważyłem w Residentach, że najlepsze etapy są na początku, a pózniej trochę to zaczyna spadać w dół.

W RE7 dom był świetny, statek gorszy, kopalnia nijaka.
RE2 komisariat to najlepsza lokacja jaką widziałem w grach, a kanały mocno odstają klimatem.
RE3 początek w Raccon klimatyczny, a pózniej też spada
W RE4 i Village odpowiednio wyspa i fabryka też już jakoś tak nie bawiła, choć ta pierwsza miała fajną sekcje z tymi regenerującymi się mutantami.

Figurki niszczę jak mi się trafią, ale nie szukam na siłę.
Klinika zajebista, dobrze rozmieszczone poszczególne zombie oraz balans strachu nad eksploracją według mnie za krótka. No i później jest jak piszesz czyli zjazd jak w innych częściach. Komisariat w 2, posiadłość w 1,czy wioska w 4 najlepsze. A o figurki mi chodzi czy dałeś radę w etapie snajpera Leonem znaleźć tam jedną. Bo właśnie mi tej brakowało 24/25 chamsko ją schowali.

Klinika zajebista, dobrze rozmieszczone poszczególne zombie oraz balans strachu nad eksploracją według mnie za krótka. No i później jest jak piszesz czyli zjazd jak w innych częściach. Komisariat w 2, posiadłość w 1,czy wioska w 4 najlepsze. A o figurki mi chodzi czy dałeś radę w etapie snajpera Leonem znaleźć tam jedną. Bo właśnie mi tej brakowało 24/25 chamsko ją schowali.
Nawet nie wiedziałem, że tam jest figurka :beczka:

Nawet nie wiedziałem, że na PS5 jest taki błąd.
Mi tak się co jakiś czas robi przy niektórych tytułach, a kończy się tym, że odpalam grę i mam tylko zapisy sprzed kilku dni, chociaż w grę grałem np. dwie godziny wcześniej :boystop:

Mi tak się co jakiś czas robi przy niektórych tytułach, a kończy się tym, że odpalam grę i mam tylko zapisy sprzed kilku dni, chociaż w grę grałem np. dwie godziny wcześniej :boystop:
Z czego to wynika? Masz plusa i save'y zapisują się w chmurze, a nie na dysku?

Z czego to wynika? Masz plusa i save'y zapisują się w chmurze, a nie na dysku?
Save'y niby się synchronizują na konsoli i w chmurze, chociaż chyba już to wyłączałem, ale zdarza się sytuacja, że mimo zapisów tracę dane z kilku dni i nie mogę ich przywrócić.
Nie wiem od czego to zalezy bo w np. RDR2, BG3 czy KCD mam wbite ponad 100h i tak się nie dzieje.

Save'y niby się synchronizują na konsoli i w chmurze, chociaż chyba już to wyłączałem, ale zdarza się sytuacja, że mimo zapisów tracę dane z kilku dni i nie mogę ich przywrócić.
Nie wiem od czego to zalezy bo w np. RDR2, BG3 czy KCD mam wbite ponad 100h i tak się nie dzieje.
A masz dodatkową pamięć dołożoną?

Dzieje się tak bo może zanim sejwy się zsynchronizują w chmurze wyłączasz konsole.

:joe: Zaczynam się cieszyć, że 2-3 lata temu zrezygnowałem z Plusa, a co za tym idzie zapisów w chmurze

Back