GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Mordy, a czy w tych marketach typu Mediaexpert istnieje możliwość "wymiany" zwykłej PS5 na PROsiaka? Gdzieś mi coś takiego wyskoczyło, ale teraz nie mogę znaleźć.
Trochę kuszą mnie tym PSSR przy Residencie.

Mordy, a czy w tych marketach typu Mediaexpert istnieje możliwość "wymiany" zwykłej PS5 na PROsiaka? Gdzieś mi coś takiego wyskoczyło, ale teraz nie mogę znaleźć.
1000037929.jpg

Nie warto wymieniać chyba, że faktycznie plotki z tamtego roku o tym, że GTA VI będzie w 60fpsach na PRO okażą się prawdziwe na co jest marginalna szansa.

Pograłem wczoraj jakiś czas, doszedłem do momentu jak dostajemy tę strzykawkę do wysadzania zombie. Kurwa.. jakie to jest dobre :antonio:

W tej sekwencji z ucieczką adrenalina pompowała się dość konkretnie, mimo że sekwencja w sumie prosta. Zombiaki chyba najlepsze z całej serii, póki co prawie każdy inny - póki co rzeznik u mnie wygrywa, bo będzie ciężko pewnie go zabić.

Poza tym jak to wygląda, jednak autorskie silniki robią robotę.

Pograłem wczoraj jakiś czas, doszedłem do momentu jak dostajemy tę strzykawkę do wysadzania zombie. Kurwa.. jakie to jest dobre :antonio:

W tej sekwencji z ucieczką adrenalina pompowała się dość konkretnie, mimo że sekwencja w sumie prosta. Zombiaki chyba najlepsze z całej serii, póki co prawie każdy inny - póki co rzeznik u mnie wygrywa, bo będzie ciężko pewnie go zabić.

Masz strzykawkę to zapodaj ją dla rzeźnika :awesome: Jest za to osiągnięcie nawet.

Ja wczoraj skończyłem drugie podejście na standard klasyczny. Czas jakoś 9 godzin i nie było to jakoś trudniejsze. 3 podejścia na najwyższym już mi się nie chce, może kiedyś. Ale jakby dali tryb vr to byłoby cudo. Dla remake 4 i Village specjalnie kupiłem gogle.

Requiem ma razem z Clair Obscur najwyższą ocenę na metacriticu od użytkowników. Jeszcze nie grałem, ale słyszałem że to jest trochę takie "the best of" całej serii.

Jedno dziecko pojechało z matką do dziadków, drugie siedzi ze mną w domu i jutro siadamy do Split Second :antonio:

Back