Miskatonic
Vale Tudo Championship
Granie na trzeźwo jest dla noobów,@Miskatonic nie siadaj po pijoku do grania przed TV to nie będziesz mieć laga![]()
to jest dodatkowy poziom trudności

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Granie na trzeźwo jest dla noobów,@Miskatonic nie siadaj po pijoku do grania przed TV to nie będziesz mieć laga![]()

Zgadzam się.Granie na trzeźwo jest dla noobów,
to jest dodatkowy poziom trudności
![]()

może na studiach tak8 wiader co 1,5h i 12 godzin przed konsolą albo na kompie w World of Warcraft to jest życie !

Nie wiem, nigdy nie byłem, a grało się i po 16hmoże na studiach tak![]()

To było za czasów PS4.Mordy, a czy w tych marketach typu Mediaexpert istnieje możliwość "wymiany" zwykłej PS5 na PROsiaka? Gdzieś mi coś takiego wyskoczyło, ale teraz nie mogę znaleźć.
Trochę kuszą mnie tym PSSR przy Residencie.
Mordy, a czy w tych marketach typu Mediaexpert istnieje możliwość "wymiany" zwykłej PS5 na PROsiaka? Gdzieś mi coś takiego wyskoczyło, ale teraz nie mogę znaleźć.
Też to znalazłem na necie a w sklepie nic nie piszą.
A to nie wiem, ja bym się w to nie bawił. Jak chcesz to lepiej sprzedaj swoje ps5 a pro kup gdzieś używane na gwarancji. Ja mam zwykłe ps5 i nie widzę żadnego powodu dla którego miałbym brać pro.Też to znalazłem na necie a w sklepie nic nie piszą.
Nie warto wymieniać chyba, że faktycznie plotki z tamtego roku o tym, że GTA VI będzie w 60fpsach na PRO okażą się prawdziwe na co jest marginalna szansa.Mordy, a czy w tych marketach typu Mediaexpert istnieje możliwość "wymiany" zwykłej PS5 na PROsiaka? Gdzieś mi coś takiego wyskoczyło, ale teraz nie mogę znaleźć.

Banany8 wiader co 1,5h i 12 godzin przed konsolą albo na kompie w World of Warcraft to jest życie !

Masz strzykawkę to zapodaj ją dla rzeźnikaPograłem wczoraj jakiś czas, doszedłem do momentu jak dostajemy tę strzykawkę do wysadzania zombie. Kurwa.. jakie to jest dobre
W tej sekwencji z ucieczką adrenalina pompowała się dość konkretnie, mimo że sekwencja w sumie prosta. Zombiaki chyba najlepsze z całej serii, póki co prawie każdy inny - póki co rzeznik u mnie wygrywa, bo będzie ciężko pewnie go zabić.
Poza tym jak to wygląda, jednak autorskie silniki robią robotę.
Jest za to osiągnięcie nawet.Właśnie miałem taki plan, bo chujek wytrzymał nawet strzał w łeb z RequiemMasz strzykawkę to zapodaj ją dla rzeźnikaJest za to osiągnięcie nawet.

Wiembo chujek wytrzymał nawet strzał w łeb z Requiem![]()

Ja wczoraj skończyłem drugie podejście na standard klasyczny. Czas jakoś 9 godzin i nie było to jakoś trudniejsze. 3 podejścia na najwyższym już mi się nie chce, może kiedyś. Ale jakby dali tryb vr to byłoby cudo. Dla remake 4 i Village specjalnie kupiłem gogle.Pograłem wczoraj jakiś czas, doszedłem do momentu jak dostajemy tę strzykawkę do wysadzania zombie. Kurwa.. jakie to jest dobre
W tej sekwencji z ucieczką adrenalina pompowała się dość konkretnie, mimo że sekwencja w sumie prosta. Zombiaki chyba najlepsze z całej serii, póki co prawie każdy inny - póki co rzeznik u mnie wygrywa, bo będzie ciężko pewnie go zabić.
Poza tym jak to wygląda, jednak autorskie silniki robią robotę.

Mi już wszędzie wyskakują filmiki i na jednym jest jakiś zombie killer. W sumie fajna sprawa, że można mieć go w drużynie.Rzeznik zrobił bum. Już się cieszyłem z rozwiązanego problemu, a tu pojawił się jeszcze bardziej upierdliwy osobnik szplinowaty
Dojebany tytuł.
Gruby nie zrobi bum szkoda tracić zasobyRzeznik zrobił bum. Już się cieszyłem z rozwiązanego problemu, a tu pojawił się jeszcze bardziej upierdliwy osobnik szplinowaty
Dojebany tytuł.

Ujebałem go rewolwerem. Sporo zasobów nazbierałem, bo gra premiuje eksploracje.Gruby nie zrobi bum szkoda tracić zasoby![]()
Ja go zrobiłem 3-4 strzały z requiem, chyba też 3 zastrzyki wystarcząGruby nie zrobi bum szkoda tracić zasoby![]()
Ja go zrobiłem 3-4 strzały z requiem, chyba też 3 zastrzyki wystarczą
Piwnica zajebista lokacjaBędę miał przeprawę z pokraką w piwnicy. Oby obyło się bez incydentu sanockiego
Ujebałem go rewolwerem. Sporo zasobów nazbierałem, bo gra premiuje eksploracje.

Ja mam traume po DLC do VillagePiwnica zajebista lokacja![]()