Michael Angelo
Bellator Featherweight
Ja cisnę 2 podejście requiemJa też nie przepadam, pamiętam że 6 to był szok jak bardzo spłycili rozgrywkęAle chuj trzeba będzie ograć jak skończę KCD2 z dodatkami, no chyba że Crimson Desert okaże się dobre
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja cisnę 2 podejście requiemJa też nie przepadam, pamiętam że 6 to był szok jak bardzo spłycili rozgrywkęAle chuj trzeba będzie ograć jak skończę KCD2 z dodatkami, no chyba że Crimson Desert okaże się dobre
![]()

Ja cisnę 2 podejście KCD2Ja cisnę 2 podejście requiem![]()

W to jeszcze nie grałem może kiedyś, to też tytuł na ok 100 godzin?Ja cisnę 2 podejście KCD2![]()
Zależy jak grasz, ja się wyrobiłem w 86h. Ale warto i to bardzo, tylko zacznij od jedynki - zwłaszcza, że dostała patcha na obecną generacje.W to jeszcze nie grałem może kiedyś, to też tytuł na ok 100 godzin?
Tyle gier, tylko kiedy to nadrabiaćZależy jak grasz, ja się wyrobiłem w 86h. Ale warto i to bardzo, tylko zacznij od jedynki - zwłaszcza, że dostała patcha na obecną generacje.

To nie jest to woke ścierwo? 9 zł kurwa nie wierzę

Ja mam ponad 30 gier, których nie ruszyłemTyle gier, tylko kiedy to nadrabiać![]()

Zależy jaki TV. Nie masz czegoś takiego jak tryb gry?Kablem HDMI nie ma sensu bo zawsze jest to jednosekundowe opóźnienie między kompem a TV, a Doom nie wybaczy nawet pół sekundy.
A nie wiem. Obadam jak wrócę do domu!Zależy jaki TV. Nie masz czegoś takiego jak tryb gry?
Zobacz ile masz HZ i czy masz HDMI 2.1A nie wiem. Obadam jak wrócę do domu!
To ile ty masz pomiędzyKablem HDMI nie ma sensu bo zawsze jest to jednosekundowe opóźnienie między kompem a TV, a Doom nie wybaczy nawet pół sekundy.
No nie wiem, jak wrócę z roboty to wszystko podam.To ile ty masz pomiędzypiwnicągabinetem a salonem? Kilometr?
Ja mam 10m HDMI 4k i 10m przedłużacza USB i ZERO laga. Jeszcze lepiej, gram na projektorze ktory sam w sobie ma jakiegos laga, ale tego w ogole nie zauwazam,.
Docelowo chce to zrobic inaczej, pisalem tutaj, musialbym poszukac.
PS.
No chyba ze twoj TV dodaje tego laga, nie wiem...
Puść film i porownaj obraz na TV i lapku, bo coś mi się zdaje ze lag to wynika z SKS ;) a nie z HDMI ;)No nie wiem, jak wrócę z roboty to wszystko podam.
Lapek albo pc mogę postawić przy tv nawet.
Kabel na pewno mam bardzo dobry bo był drogi
Telewizor nowy więc może faktycznie w jakichś ustawieniach trza poszukać.

A więc tak:
- to na pewno nie SKS
TV mam taki:
a kabel taki:
co dalej?![]()
To mogło być nawet jednym z kryteriów, wg którego go wybierałem, ten Doom, ale ten lag jest, kursorem trafić w ikonę na pulpicie nie jest tak łatwo jak na samym lapku.
w jakeij rozdziałce? 4k? FHD? Zmień na FHD i zobacz czy jest roznica.To mogło być nawet jednym z kryteriów, wg którego go wybierałem, ten Doom, ale ten lag jest, kursorem trafić w ikonę na pulpicie nie jest tak łatwo jak na samym lapku.
w jakeij rozdziałce? 4k? FHD? Zmień na FHD i zobacz czy jest roznica.
Kurwa, strasznie dużo literekNo i włacz duplikację ekranu a nie rozszerzenie ekranu, moze tu jakis problem, ze ci sie odpala w trybie okienkowym czy cos. No nie wierze ze przy duplikacji ekranu masz jakas roznice tv vs laptop...

Dobry sprzęt. Ja miałem wcześniej szajsunga 60 HZ i HDMI 2.0 i po przesiadce na 120 HZ i 2.1 było w chuj lepiej. Tryb gry z tego co widać też jest, a on jeszcze bardziej zmniejsza lagi.A więc tak:
- to na pewno nie SKS
TV mam taki:
a kabel taki:
co dalej?![]()
Mam nadzieję że w aucie robisz coś więcej niż przekręcenie kluczyka. Nie wiem czy umiem ci pomóc :)Kurwa, strasznie dużo literek
Wpinam kabel HDMI w dupę laptopa, na pilocie wciskam "input", na nim wybieram HDMI i pojawia się pulpit na TV....
Więcej nie wiem.
Uuu, brutalny atak redakcji!Mam nadzieję że w aucie robisz coś więcej niż przekręcenie kluczyka. Nie wiem czy umiem ci pomóc :)
Daj żonę do klawiatury :)
Mam nadzieję że w aucie robisz coś więcej niż przekręcenie kluczyka. Nie wiem czy umiem ci pomóc :)
Tak, różne rzeczy z żoną, a Ty? Nadal wciskasz guziczki?Mam nadzieję że w aucie robisz coś więcej niż przekręcenie kluczyka. Nie wiem czy umiem ci pomóc :)

Mam nadzieję że w aucie robisz coś więcej niż przekręcenie kluczyka. Nie wiem czy umiem ci pomóc :)