vitas
KSW Heavyweight
Poza tą ukracką wydmuszką fajne tytuły.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Poza tą ukracką wydmuszką fajne tytuły.
Wolę tarcze lub garłacz.Grasz w hadesa trochę? Włócznia ulubiona?![]()
A grałeś w ogóle w stalkera? Na PS5 jak wyszedł to już ładnie połatany, nie ukrywam że jak wpadł do gamepassa to było mnóstwo bugów ale i tak ukończyłem.Poza tą ukracką wydmuszką fajne tytuły.
To mi udało się tylko łukiem przejść, ale te pistolety też fajne.Wolę tarcze lub garłacz.
A grałeś w ogóle w stalkera? Na PS5 jak wyszedł to już ładnie połatany, nie ukrywam że jak wpadł do gamepassa to było mnóstwo bugów ale i tak ukończyłem.
Trzeba będzie unikać tego działu do czasu ogrania . Wyciek fabuły już i tak niby jest. Ja pudełko zakupie i tu oczy mi wyszły bo płyta kosztuje ponad 100 taniej

Oczywiście jak przystało na eksperta nie grałemA grałeś w ogóle w stalkera? Na PS5 jak wyszedł to już ładnie połatany, nie ukrywam że jak wpadł do gamepassa to było mnóstwo bugów ale i tak ukończyłem.

Cyfra kosztuje tyle samo co edycja specjalna ze steelbookiem.Trzeba będzie unikać tego działu do czasu ogrania . Wyciek fabuły już i tak niby jest. Ja pudełko zakupie i tu oczy mi wyszły bo płyta kosztuje ponad 100 taniej![]()
Lubię takie memy... o ile jestem pierwszy do jebania obecnego giereczkowa za to co robi z markami itd tak tutaj ktoś popłynął tylko na podstawie tego że wziął trzy randomowe babki i zrobił kompilację pod tezę. Z xboxa babki nie znam ale oni i tak wykończą się sami. Z nintendo babka została Dyrektorem na Amerykę więc wpływ na politykę firmy przy sposobie prowadzenia działalności przez Nintendo będzie miała marginalny. Babka z PS pracuje w nim od prawie zawsze

na tej stronie jeszcze nie było

Zrobili brzydszy model MJ by bardziej pasował do obecnych standardów, była misja, żeby pomóc w aranżacji randki ciapatego geja z czarnym, zdarzały się graffiti blm i tęczowe na budynkach.Ten drugi Spider-Man bardzo lgbtchujewoke czy da się pograć?
Ja bym wstał o szóstej albo i wcześniej, skoro takie epickie wydarzenieJutro od godziny 8 jedziemy z koksem![]()

Prawie 600k na twitchu terazPiękne są te liczby, zwłaszcza, że GRY SINGLE PLAYER UMIERAJĄ.
View attachment 141532

Poziom gore to piękna sprawa jak upierdalasz łeb dla zombie i jucha leje się po ścianieBez spojlerów! cisnąłem wczoraj prawie 6 godzin i powiem , że jest bardzo dobrze. Połączenie części 7 i 4 jak komuś siadły to również się spodoba. Błędów technicznych na razie nie mam, no i obowiązkowo na słuchawkach.![]()
Tak jak wieloletnie serię typu COD, asssin, NFS zeszły na psy to brawo dla Capcom. Tyle lat resident evil dalej topPoziom gore to piękna sprawa jak upierdalasz łeb dla zombie i jucha leje się po ścianie
Czekać tylko na Dmc 6Czemu na serwisie? Ten strój sprzedałem od razu za 20 złMam i ja
Tylko co z tego, skoro konsola w serwisie
View attachment 141620View attachment 141621View attachment 141622

W wakacje pieprzył mi się obraz tzn zanikał razem z dzwiękiem plus się mocno grzała. Wysłałem na naprawę i wymienili mi transmiter HDMI i chłodzenie, ale niestety problem wrócił, tylko rzadziej. Mam jeszcze gwarancje usługi, więc wysłałem.Czemu na serwisie? Ten strój sprzedałem od razu za 20 zł![]()
Z tego co się orientuję to te serwisy o kant dupy są. Powinni wymienić na nową. Ja już mam 3 rok jakoś i na razie nic, raz czyściłem sam. Ten rewolwer kozakW wakacje pieprzył mi się obraz tzn zanikał razem z dzwiękiem plus się mocno grzała. Wysłałem na naprawę i wymienili mi transmiter HDMI i chłodzenie, ale niestety problem wrócił, tylko rzadziej. Mam jeszcze gwarancje usługi, więc wysłałem.
W sumie mi te dodatki niepotrzebne, więc może też wystawie. Wziąłem tę edycje bo steelbook zajebisty.

Ja w ME kupiłem. Tu tylko serwis. Jakby było u nich kupione to teoretycznie powinni.Z tego co się orientuję to te serwisy o kant dupy są. Powinni wymienić na nową. Ja już mam 3 rok jakoś i na razie nic, raz czyściłem sam. Ten rewolwer kozak![]()