GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Pewnie tak będzie.
1000015288.jpg

A grałeś w ogóle w stalkera? Na PS5 jak wyszedł to już ładnie połatany, nie ukrywam że jak wpadł do gamepassa to było mnóstwo bugów ale i tak ukończyłem.
Oczywiście jak przystało na eksperta nie grałem :redford:
Miałem na liście do ogrania, ale jak wyszło to konsolowa wersja była ledwo grywalnym kasztanem, a na PC zarzynało nawet mocne konfiguracje.

Poza bugami były problemy ze sztuczną inteligencją, balansem, a do tego gunplay z tego co widziałem dość przeciętny.

Zabawne było też to, że twórcy zrzucili winę za stan gry na inwazje Rosji, a nawet nie byli w większości na Ukrainie w tym czasie.
Trzeba będzie unikać tego działu do czasu ogrania . Wyciek fabuły już i tak niby jest. Ja pudełko zakupie i tu oczy mi wyszły bo płyta kosztuje ponad 100 taniej :boystop:
Cyfra kosztuje tyle samo co edycja specjalna ze steelbookiem.

Niewiem gdzie wrzucić wieć dam tutaj. Amazon "Trzeba zrobić mocne niezależne kobiece Custodes, bo nie mamy kobiecych postaci w tym uniwersum." Kobiece postacie w uniwersum Wh40k:

Lubię takie memy... o ile jestem pierwszy do jebania obecnego giereczkowa za to co robi z markami itd tak tutaj ktoś popłynął tylko na podstawie tego że wziął trzy randomowe babki i zrobił kompilację pod tezę. Z xboxa babki nie znam ale oni i tak wykończą się sami. Z nintendo babka została Dyrektorem na Amerykę więc wpływ na politykę firmy przy sposobie prowadzenia działalności przez Nintendo będzie miała marginalny. Babka z PS pracuje w nim od prawie zawsze :fjedzia:

Może ktoś kojarzy z dawnych lat grę MOBA Paragon z widokiem zza pleców bohatera? Nie. No i chuj i tak napiszę.
Zrobili rebranding i teraz to się nazywa Precedessor, gram sobie rankedy na Xboxie i o dziwo nie narzekam na brak graczy.
Nie wiem co zostało zmienione, bo już nie pamiętam poprzedniej wersji.
W każdym razie grafika i grywalność top.
Chyba jedyna obok Smite taka produkcja.

Czemu na serwisie? Ten strój sprzedałem od razu za 20 zł :beczka:
W wakacje pieprzył mi się obraz tzn zanikał razem z dzwiękiem plus się mocno grzała. Wysłałem na naprawę i wymienili mi transmiter HDMI i chłodzenie, ale niestety problem wrócił, tylko rzadziej. Mam jeszcze gwarancje usługi, więc wysłałem.

W sumie mi te dodatki niepotrzebne, więc może też wystawie. Wziąłem tę edycje bo steelbook zajebisty.

W wakacje pieprzył mi się obraz tzn zanikał razem z dzwiękiem plus się mocno grzała. Wysłałem na naprawę i wymienili mi transmiter HDMI i chłodzenie, ale niestety problem wrócił, tylko rzadziej. Mam jeszcze gwarancje usługi, więc wysłałem.

W sumie mi te dodatki niepotrzebne, więc może też wystawie. Wziąłem tę edycje bo steelbook zajebisty.
Z tego co się orientuję to te serwisy o kant dupy są. Powinni wymienić na nową. Ja już mam 3 rok jakoś i na razie nic, raz czyściłem sam. Ten rewolwer kozak :antonio:

Nie chcę zapeszac ale ja czwórkę i piątkę miałem na premierę i z żadną nigdy nie było problemu ... I żadnej nawet nie czyściłem :boystop:

Back