Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tego nie wiemy, zobaczymy jak to wyjdzie. Wydaje mi się jednak, że RTSy są aktualnie uproszczone w porównaniu do dawnych gier. By przyjemnie pograć pewnie będzie można będąc początkującym, ale online już pewnie trzeba znać skróty i schematy budowy, zarządzanie armią.pograłbym, ale zakładam, że próg wejścia jest mega wysoki.
Aaa bo to jest RTS, ja myślałem że to jest Total War.Tego nie wiemy, zobaczymy jak to wyjdzie. Wydaje mi się jednak, że RTSy są aktualnie uproszczone w porównaniu do dawnych gier. By przyjemnie pograć pewnie będzie można będąc początkującym, ale online już pewnie trzeba znać skróty i schematy budowy, zarządzanie armią.
W świecie warhammera 40k mają zostać wydane 2 gry: rts na modłę dawn of war i total war. Więc do wyboru do koloru. Ogólnie przerażające jest jedno.... pewnie DLC będzie drogie.Aaa bo to jest RTS, ja myślałem że to jest Total War.
Nie no to zajebiście, bo za małolata grałem w RTSy z tej serii i mi się mega podobało.
Gówno na miarę dzisiejszych czasów, czyli czarnuchy wszędzie,postać miałem wybrać i jeden biały (pewnie gej) pedalska murzyńska muzyka którą wyłączyłem. Plus taki, że kosztowało 25 zł choć nie wiem czy skończę. Underground 2, most wanted, Carbon to były rarytasy 
Naszło mnie na jakieś NFS ostatni jaki grałem to był undercover. I co wpadło? HEATGówno na miarę dzisiejszych czasów, czyli czarnuchy wszędzie,postać miałem wybrać i jeden biały (pewnie gej) pedalska murzyńska muzyka którą wyłączyłem. Plus taki, że kosztowało 25 zł choć nie wiem czy skończę. Underground 2, most wanted, Carbon to były rarytasy
![]()

Nie, to jakis survival?Grał w ktoś? Naprawdę takie dobre?
View attachment 139901
Słyszałem że dobre jak zagram dam znaćGrał w ktoś? Naprawdę takie dobre?
View attachment 139901
Stare NFS-y to były sztosyNaszło mnie na jakieś NFS ostatni jaki grałem to był undercover. I co wpadło? HEATGówno na miarę dzisiejszych czasów, czyli czarnuchy wszędzie,postać miałem wybrać i jeden biały (pewnie gej) pedalska murzyńska muzyka którą wyłączyłem. Plus taki, że kosztowało 25 zł choć nie wiem czy skończę. Underground 2, most wanted, Carbon to były rarytasy
![]()
u mnie w rankingu wyścigów to przegrywały tylko z pierwszym test drive unlimitedPamiętasz ukryty punkt w lesie? Jak sie w niego wjeżdżało, to przenosiło na bezludną wyspęStare NFS-y to były sztosyu mnie w rankingu wyścigów to przegrywały tylko z pierwszym test drive unlimited

Na torrentach będzie szukaneStare NFS-y to były sztosyu mnie w rankingu wyścigów to przegrywały tylko z pierwszym test drive unlimited

No właśnie i o to chodzi. A nie, że ciśniesz wyścig przełączając co chwila gówno muzykę.Gdyby testosteron był dźwiękiem to brzmiałby jak soundtrack z Most Wanted

Po pierwszym wrażeniu, tutorial, wydaje się naprawdę ciekawe. Fajny system wspinania. Kontrola każdej kończyny. Zobaczymy co będzie dalej, bo patrząc mają być aspekty survivalu.Grał w ktoś? Naprawdę takie dobre?
View attachment 139901

Na ten moment przeszedłem tutorial po godzinie. Ogólnie poziom trudności wziąłem jako średni. Na ten moment 2 razy spadłem. W niektórych przypadkach pozy gimnastyczne są dosyć karkołomne, no ale gramy jako zawodowy alpinista. Ogólnie trzeba się nawadniać, jeść, i wymieniać opatrunki na rękach. Aktualnie będę atakować pierwszą górę. Na ten moment gra na +. Obejrzałem kilka gameplayów i widać, że gra to nie tylko puste góry, ale również jaskinie, więc liczę, że sporo zaskoczy. Fajnie, że nie pomaga i sam wybierasz ścieżki.Po pierwszym wrażeniu, tutorial, wydaje się naprawdę ciekawe. Fajny system wspinania. Kontrola każdej kończyny. Zobaczymy co będzie dalej, bo patrząc mają być aspekty survivalu.
Dzięki za info. Dopisuje na listę ;)Na ten moment przeszedłem tutorial po godzinie. Ogólnie poziom trudności wziąłem jako średni. Na ten moment 2 razy spadłem. W niektórych przypadkach pozy gimnastyczne są dosyć karkołomne, no ale gramy jako zawodowy alpinista. Ogólnie trzeba się nawadniać, jeść, i wymieniać opatrunki na rękach. Aktualnie będę atakować pierwszą górę. Na ten moment gra na +. Obejrzałem kilka gameplayów i widać, że gra to nie tylko puste góry, ale również jaskinie, więc liczę, że sporo zaskoczy. Fajnie, że nie pomaga i sam wybierasz ścieżki.
Ogólnie wydaje się, że rzeczywiście jedna z nielicznych/jedyna? gra oddająca w jakimś stopniu alpinizm. Skała musi mieć wgłębienie by postać jakkolwiek złapała uchwyt. Ważna jest pogoda (raz już padał deszcz), która wpływa na chwyt. Jak ściana jest płaska to nie masz przyczepności, ale gra ma dobrą fizykę bo gdy nogi mają oparcie to mimo wszystko się trzymasz, i masz chwilę by zmienić pozycję, złapać półkę skalną. Masz możliwość asekurowania się w skałę (6 szt.) co umożliwia chwilę wytchnienia i zejście na linie np. do jaskini. Fizyka działa nawet podczas wbijania asekuracji możesz spaść. Jak spadasz to trzyma Cię asekuracja (chyba może puścić jak źle się wbijesz - ale jeszcze nie potwierdzone) możesz też obić się o skały spadając i być na chwilę nieprzytomnym. Ponadto raz zdarzyło mi się stracić przytomność (podobno wpływ mają upadki, nawodnienie i głód). Ogólnie na promce wydaje się dobry indyk, który jest dość trudny.Dzięki za info. Dopisuje na listę ;)