GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

No właśnie w drugą stronę - na ekranie wywijam ostro, na klawiaturze i myszce wiadomo, rządzę, ale pady są właśnie drewniane w sterowaniu jak dla mnie... Może ten od PS5 by coś zmienił, ale mówić ziomkowi żeby se pada zmienił bo mi się chujowo grało, to tak trochę dziwnie, skoro jemu gra się dobrze, bo całe życie tak gra :lesnarhappy:
drewniane łapy do pada
ja też celność mam lepszą na myszce ale wbijam w to bo lubię wygodę

A słyszałeś o dżojstikach??? Kiedys to było... :antonio:
miałem ten model do Pegasusa i ni chuja gierki do której by się przydał xD
1766005983929.png

Ta sama historia :D a na telefonie w co grasz? Jak interesuje cię uniwersum warhammera 40k to mogę polecić fajną gierkę i swojego reflinka przy okazji ;)
Grałem w Warhammer 40k, ale w taką niby strategiczną turówkę drużynową, tylko znudziła mi się, także sorki not sorki:crazy:.

Staram się łupać codziennie w PUBG online, gram od ośmiu lat, jedna z najlepszych strzelanek ever. Na telefon moim zdaniem najlepsza strzelanka, bo pod warstwą komercyjną gierki (W którą i tak można grać w jakimś mundurze khaki czy inne krzaki) jest silnik od Army (Arma), czeskiego symulatora pola walki, używanego przez niejedną armię do trenowania swoich żołnierzy, zanim uderzą na poważnie czy nawet wyjdą na poligon:robertmakeup:

Do tego Magic: Puzzle Quest, oparta na Magic the Gathering plus wygięta w kosmos match 3, Też gram od wielu lat, niedawno zresetowałem konto i po paru tygodniach wymiatam jak wcześniej, mimo słabszych kart.

Do tego parę gierek na różne nastroje, dobre pozycje, już sprawdzone na screenshocie, plus kilkadziesiąt do przetestowania, ale rzadko znajduję czas.
1000048247.jpg

Panowie bo jest obniżka na Baldur Gate 3 i zastanawiam się czy próbować czy jednak odpuścić. Ogólnie chyba kiedyś grałem w Neverwinter night, ale jako dzieciak sie od tego gatunku odbiłem. Da radę przyjemnie spędzić w tej grze czas, czy jeśli nigdy nie grałem w ten gatunek będzie to za duża ściana?

Panowie bo jest obniżka na Baldur Gate 3 i zastanawiam się czy próbować czy jednak odpuścić. Ogólnie chyba kiedyś grałem w Neverwinter night, ale jako dzieciak sie od tego gatunku odbiłem. Da radę przyjemnie spędzić w tej grze czas, czy jeśli nigdy nie grałem w ten gatunek będzie to za duża ściana?
Jest prostszy niż divinity original sin 2 a to już coś. Pytanie jak się odnajdziesz w turowyn RPG gdzie walka naprawdę potrafi zająć chwilę, trzeba dbać jednocześnie o rozwój kilku postaci tak by miało to ręce i nogi no i ciężko grać z doskoku. Gry Lariana mają specyficzne tępo rozgrywki i nie każdemu to przypasuje.

1000048368.jpg
1000048374.jpg
1000048378.jpg
1000048378.jpg
1000048380.jpg

Żeby było jasne - gierka Plague Inc, bawię sie Dobrze, choć to trochę idle clicker, ale Pomyśl Ciekawy więc cisnę, jako zaraza wybijam całą ludzkość i Co?

Po drodze kalkulator zgonów na każde panstwo się sam resetuje, czasem po kilka razy, na szczęście na koniec liczy dobrze, ale wylicza jakoś na farmazonie że choc Wszyscy zginęli, to ktoś przeżył... I wystawia wniosek końcowy że "Porażka".

Porażka... Pozdrawiam programistów dzbanów.

PS. W grze reprezentujesz bodajże WHO... Albo walczysz przeciwko, więc może dlatego jak wygrywasz to piszą że porażka... Propaganda nawet w grze. Nowe, nie znałem :suchykarol:

View attachment 135646View attachment 135647View attachment 135648View attachment 135649View attachment 135650

Żeby było jasne - gierka Plague Inc, bawię sie Dobrze, choć to trochę idle clicker, ale Pomyśl Ciekawy więc cisnę, jako zaraza wybijam całą ludzkość i Co?

Po drodze kalkulator zgonów na każde panstwo się sam resetuje, czasem po kilka razy, na szczęście na koniec liczy dobrze, ale wylicza jakoś na farmazonie że choc Wszyscy zginęli, to ktoś przeżył... I wystawia wniosek końcowy że "Porażka".

Porażka... Pozdrawiam programistów dzbanów.

PS. W grze reprezentujesz bodajże WHO... Albo walczysz przeciwko, więc może dlatego jak wygrywasz to piszą że porażka... Propaganda nawet w grze. Nowe, nie znałem :suchykarol:
Tez w to grałem kilka lat temu i wtedy rozwijało się plagę. Później jakąś inną wersję wypuścili że się walczy z chorobą. Miałem że to inna podobna gra a nie że odwrócili koncepcję

Tez w to grałem kilka lat temu i wtedy rozwijało się plagę. Później jakąś inną wersję wypuścili że się walczy z chorobą. Miałem że to inna podobna gra a nie że odwrócili koncepcję
Masz dwa scenariusze w jednym tytule ataki i obrony, plus parę dodatkowych opcji do wyboru, od rodzaju patogenu po parametry swiata, ale to pewnie wiesz.

Mi się skojarzyło z Idle Dyson Swarm, choc ram inny efekt docelowy. Ogólnie spoko, zwłaszcza dzieciom do pokazania, ale po kilku rozegraniach może nudzić.

Back