Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Hogwarts już odebrane, leży w bibliotece z dziesiątkami innych gier odebranych za darmo i nigdy nieogranych

to samo ale jak dają brać trzebaHogwarts już odebrane, leży w bibliotece z dziesiątkami innych gier odebranych za darmo i nigdy nieogranych
Chętnie przygarne Total War, Lego Batman, Trerrarie i RDR 2.

Epic

ja tam bardzo daleko zaszedłem, potem przypadkowo skasowałem zapisy i od nowa już mi się nie chce...Przepadłem całkowicie, tylko rodziny szkoda.
![]()
Mi wystarczył zwykły hard. Niby gra nie jest jakaś mega trudna, ale z Kojiro się trochę pomęczyłem.Grał ktoś w GOT na poziomie trudności jeden cios miecza = śmierć?
Ale emocje... Przeszedłem tak połowę I aktu ale potem straciłem już cierpliwość później, znaczy się szkoda mi czasu, ale zabawa niesamowita.

No właśnie przełączyłem na hard i jakoś tak za łatwo...Mi wystarczył zwykły hard. Niby gra nie jest jakaś mega trudna, ale z Kojiro się trochę pomęczyłem.
Dobre te gry są? W żadną nie grałem, to zwykłe rpg jakl Baldur?Divinity Original Sin 2 dostępne na PS Store za 64,75 zł w dodatku jest update do wersji na PS5, kto nie grał brać i nie pierdolić![]()
Gra tych samych twórców, świat i lore inne. RPG turowe z nietuzinkową fabułą i ciekawymi postaciami.Dobre te gry są? W żadną nie grałem, to zwykłe rpg jakl Baldur?
Tyle dobra przed Tobą.Kurwa, w maju kupiłem RDR2 i zagrałem chyba tylko 30 minut i nic z tego nie pamiętam![]()
ja też jeszcze nie ruszyłem...od dwóch latKurwa, w maju kupiłem RDR2 i zagrałem chyba tylko 30 minut i nic z tego nie pamiętam![]()
Tam sam prolog trwa z półtorej godzinyKurwa, w maju kupiłem RDR2 i zagrałem chyba tylko 30 minut i nic z tego nie pamiętam![]()
Ściągnąłem to jak byłem na zdalnej/L4, odpaliłem i jechałem koniem przez zawieruchę. Na tym się skończyło moje granieTam sam prolog trwa z półtorej godziny
ale na pewno do tego siądę jak skończę inne tytuły ^^Kurwa, w maju kupiłem RDR2 i zagrałem chyba tylko 30 minut i nic z tego nie pamiętam![]()
JPRDL to samo u mnie, jak skończyłem RDR2 to koń którego kupiłem specjalnie do gry, stoi nieużywanyja też jeszcze nie ruszyłem...od dwóch lat

Stare metroidy ograłem te na snes i gameboye, potem nie miałem nintendo... Trzeba jakieś emu odpalić.Skończyłem Metroid Prime 4. Ta gra jest dość mocno jechana przez niektórych, ale szczerze nie wiem dlaczego.
Jestem laikiem jeśli chodzi o serie, bo to mój pierwszy Metroid( na półce czeka remaster jedynki i Dread) i z perspektywy laika mi się bardzo podobało.
Jedynie staroszkolność w postaci np eskortowania towarzyszy wkurwiała i konieczność zbierania kryształków jak w grach ubi. A poza tym bardzo spoko tytuł.
Ja zagrałem u ziomka ale po pół godziny dałem sobie spokój, ciężko mi się grało przez FPS, no i trzeba się przyznać że z padami to mi nie po drodze, zupełnie tak jak z PADem.Cyberpunk skończony. Główna fabuła i kilka pobocznych. Gra bardzo fajna, niestety ze sporą ilością błędów technicznych. Te 5 lat temu na premierę to nie mogło byc grywalne.
Teraz będę się zabierał za Mass Effect.

Akurat pad od PS5, to game changer. Jeśli nie radzisz sobie z celowaniem, to włączasz jakiś minimalny auto - aim.Ja zagrałem u ziomka ale po pół godziny dałem sobie spokój, ciężko mi się grało przez FPS, no i trzeba się przyznać że z padami to mi nie po drodze, zupełnie tak jak z PADem.
Przypadek?![]()
drewniane łapy,Ja zagrałem u ziomka ale po pół godziny dałem sobie spokój, ciężko mi się grało przez FPS, no i trzeba się przyznać że z padami to mi nie po drodze, zupełnie tak jak z PADem.
Przypadek?![]()
Tu właśnie nie chcę auto aimów, bo co to za gra wtedy... Może na PC by to miało sens, myszka plus klawiatura to był dobry sposóbAkurat pad od PS5, to game changer. Jeśli nie radzisz sobie z celowaniem, to włączasz jakiś minimalny auto - aim.

No właśnie w drugą stronę - na ekranie wywijam ostro, na klawiaturze i myszce wiadomo, rządzę, ale pady są właśnie drewniane w sterowaniu jak dla mnie... Może ten od PS5 by coś zmienił, ale mówić ziomkowi żeby se pada zmienił bo mi się chujowo grało, to tak trochę dziwnie, skoro jemu gra się dobrze, bo całe życie tak gradrewniane łapy,
ja na pc gram w fps padem z xboxa bo nie chce mi się garbić przy klawiaturze,
wyłączam auto aim (lubię trudniej pograć)