GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

prezenty epic podobno

1765792613713.png

Grał ktoś w GOT na poziomie trudności jeden cios miecza = śmierć?
Ale emocje... Przeszedłem tak połowę I aktu ale potem straciłem już cierpliwość później, znaczy się szkoda mi czasu, ale zabawa niesamowita.

Grał ktoś w GOT na poziomie trudności jeden cios miecza = śmierć?
Ale emocje... Przeszedłem tak połowę I aktu ale potem straciłem już cierpliwość później, znaczy się szkoda mi czasu, ale zabawa niesamowita.
Mi wystarczył zwykły hard. Niby gra nie jest jakaś mega trudna, ale z Kojiro się trochę pomęczyłem.

Skończyłem Metroid Prime 4. Ta gra jest dość mocno jechana przez niektórych, ale szczerze nie wiem dlaczego.
Jestem laikiem jeśli chodzi o serie, bo to mój pierwszy Metroid( na półce czeka remaster jedynki i Dread) i z perspektywy laika mi się bardzo podobało.
Jedynie staroszkolność w postaci np eskortowania towarzyszy wkurwiała i konieczność zbierania kryształków jak w grach ubi. A poza tym bardzo spoko tytuł.

Skończyłem Metroid Prime 4. Ta gra jest dość mocno jechana przez niektórych, ale szczerze nie wiem dlaczego.
Jestem laikiem jeśli chodzi o serie, bo to mój pierwszy Metroid( na półce czeka remaster jedynki i Dread) i z perspektywy laika mi się bardzo podobało.
Jedynie staroszkolność w postaci np eskortowania towarzyszy wkurwiała i konieczność zbierania kryształków jak w grach ubi. A poza tym bardzo spoko tytuł.
Stare metroidy ograłem te na snes i gameboye, potem nie miałem nintendo... Trzeba jakieś emu odpalić.

Cyberpunk skończony. Główna fabuła i kilka pobocznych. Gra bardzo fajna, niestety ze sporą ilością błędów technicznych. Te 5 lat temu na premierę to nie mogło byc grywalne.
Teraz będę się zabierał za Mass Effect.
Ja zagrałem u ziomka ale po pół godziny dałem sobie spokój, ciężko mi się grało przez FPS, no i trzeba się przyznać że z padami to mi nie po drodze, zupełnie tak jak z PADem.

Przypadek? :korwinlaugh:

Ja zagrałem u ziomka ale po pół godziny dałem sobie spokój, ciężko mi się grało przez FPS, no i trzeba się przyznać że z padami to mi nie po drodze, zupełnie tak jak z PADem.

Akurat pad od PS5, to game changer. Jeśli nie radzisz sobie z celowaniem, to włączasz jakiś minimalny auto - aim.

drewniane łapy,
ja na pc gram w fps padem z xboxa bo nie chce mi się garbić przy klawiaturze,
wyłączam auto aim (lubię trudniej pograć)

Akurat pad od PS5, to game changer. Jeśli nie radzisz sobie z celowaniem, to włączasz jakiś minimalny auto - aim.
Tu właśnie nie chcę auto aimów, bo co to za gra wtedy... Może na PC by to miało sens, myszka plus klawiatura to był dobry sposób :frankapprove:

drewniane łapy,
ja na pc gram w fps padem z xboxa bo nie chce mi się garbić przy klawiaturze,
wyłączam auto aim (lubię trudniej pograć)
No właśnie w drugą stronę - na ekranie wywijam ostro, na klawiaturze i myszce wiadomo, rządzę, ale pady są właśnie drewniane w sterowaniu jak dla mnie... Może ten od PS5 by coś zmienił, ale mówić ziomkowi żeby se pada zmienił bo mi się chujowo grało, to tak trochę dziwnie, skoro jemu gra się dobrze, bo całe życie tak gra :lesnarhappy:

Back