vitas
KSW Heavyweight
Przy okazji następnej generacji chyba też dołączę.PC master race
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przy okazji następnej generacji chyba też dołączę.PC master race
![]()
Dwa dni w anala? Że weekend ostrych zabaw z konkubiną?JPRDL znowu mi wyjebało save z PS5 i straciłem dwa dni w anala... Nawet nie wiem czy chce mi się tam wracać ...

Albo w pewnej piwnicy.Dwa dni w anala? Że weekend ostrych zabaw z konkubiną?![]()
Odmówili też raportu finansowego więc tam grubo musi być.chińczyky dali im szansę stanąć na nogi wykupując część, zobaczyli, że nic się w tym lewackim burdelu nie zmienia to
przejmą całkiem
View attachment 133596

Próbowałem dwójkę remake na jakimś najwyższym poziomie który w nim dodali. Do końca hotelu znalazłem 12sztuk amunicji (!!!) a praktycznie każdy przeciwnik mnie łanszotował. Fakt że w większość są się obejść bez walki ale gra była już zbyt frustrująca.Grałem już nie raz w the last of us 1,2 bardzo mi się podoba system walki i skradanie . Ale teraz ukończyłem je na poziomie brutalna rzeczywistość i powiem, że to już inne gry. Survival i skradanie robią mega robotę. 2 cześć trudniejsza do tego postanowiłem eliminować wszystkich jak leci. Jak ktoś lubi i grał bądź chce ograć z wyzwaniem to polecam bo bawiłem się świetnie.
mi wyjebało save na PS Vita. Siedziałem cały dzień, żeby to odzyskać i skończyło się na ponownym modowaniu konsoli, bo jakieś pliki usunąłem. Na szczęście można to wykonać zdalnie na konsoli bez podpięcia do kompa.JPRDL znowu mi wyjebało save z PS5 i straciłem dwa dni w anala... Nawet nie wiem czy chce mi się tam wracać ...
a włożysz kompa do plecaka i odpalisz w pociągu? Chujatam hehe.PC master race
![]()
Też od chuja razy zginąłem, ale zmiana taktyki na dany teren zawsze pomaga. Strzelanie to ostateczność a rozpoczynanie walki od niego to zgon. Wrogów bez broni palnej albo po cichu albo na rambo wręcz z unikami w zależności od liczebności, tak samo zarażeni. Z ulepszeń podstawy to szybkie zabójstwa nożem, nauka tworzenia tłumika. Łuk najlepszy bo strzały idzie odzyskać.Próbowałem dwójkę remake na jakimś najwyższym poziomie który w nim dodali. Do końca hotelu znalazłem 12sztuk amunicji (!!!) a praktycznie każdy przeciwnik mnie łanszotował. Fakt że w większość są się obejść bez walki ale gra była już zbyt frustrująca.
w pociągu czytam książki, old schoolmi wyjebało save na PS Vita. Siedziałem cały dzień, żeby to odzyskać i skończyło się na ponownym modowaniu konsoli, bo jakieś pliki usunąłem. Na szczęście można to wykonać zdalnie na konsoli bez podpięcia do kompa.
a włożysz kompa do plecaka i odpalisz w pociągu? Chujatam hehe.

Jak w życiuTeż od chuja razy zginąłem, ale zmiana taktyki na dany teren zawsze pomaga. Strzelanie to ostateczność a rozpoczynanie walki od niego to zgon. Wrogów bez broni palnej albo po cichu albo na rambo wręcz z unikami w zależności od liczebności, tak samo zarażeni. Z ulepszeń podstawy to szybkie zabójstwa nożem, nauka tworzenia tłumika. Łuk najlepszy bo strzały idzie odzyskać.

niech ida do piachu razem z bioware
Piękny powrót. Ciekawe tylko, czy jednak mechanika aż tak się nie postarzała

Mam i ja. Będzie testowane.
View attachment 133769

Zapowiada się niezle. Martwi jedynie UE5, ale to chyba tytuł liniowy, więc pół biedy. No i Jennifer English

Mi gameplay trochę się kojarzy z FF16 - tam też się dużo działo, ale w praktyce to był dość prosty tytuł.Przeca tam się tyle dzieje, że nie ma chuja we wsi bym potrafił tak grać![]()
SH2 warto w chuj, ale ten F to podobno straszny średniak.