vitas
KSW Heavyweight
Raczej nie moja bajka.Paper Mario
3 pewnie z czasem kupię.Luigi Mansion
To też mam na celowniku.Xenoblade
A poza tym jeszcze Astral Chain, remaster Metroida i właśnie Bananze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Raczej nie moja bajka.Paper Mario
3 pewnie z czasem kupię.Luigi Mansion
To też mam na celowniku.Xenoblade
Właśnie dostałem Nintendo w pakiecie Zelda, jakieś Mario i te kartonowe zabawki do tego. Wreszcie dzieciarnia odklei mi się od PlayStation.Powoli się zbroje. Jeszcze myślę o Mario Odyssey.
View attachment 128845
Poprawiłem
U mnie dzieje się podobnie z dźwiękiem mam krótkie przerwy jak gram na sounbarze, w słuchawkach jest git. Kable HDMI zmieniałem i port w TV też więc to pewnie podobna usterka jak u CiebieTransmiter HDMI i ciekły metal. Z HDMI się w sumie spodziewałem, ale z tym metalem to nie wiem czy mnie chłop nie chce naciągnąć.

Z czasu zdarza mi się oglądać Wielkiego Elektronika na yt i chłop mówił, że komponenty w PS5 są słabe jakościowo, a zwłaszcza układ HDMI i i chłodzenie - czyli to co u mnie się zjebało.U mnie dzieje się podobnie z dźwiękiem mam krótkie przerwy jak gram na sounbarze, w słuchawkach jest git. Kable HDMI zmieniałem i port w TV też więc to pewnie podobna usterka jak u Ciebie![]()

Z tego co wiem póki co jest tylko wczesny dostęp na PC.Orientuje się ktoś co się dzieje z Hades 2 ? Wyszło tylko na pc czy na jakąś konsolę też ? Miało być na Nintendo Switch z tego co kiedyś czytałem ale nigdzie nie umiem znaleźć do kupna.
ja też się przymierzam do x i x-2, mam już na dyskuFinal Fantasy X - odpalone na emulatorze. Głębia tej gry, symbolika, jest porażająca. Ale więcej napiszę, jak ukończę. ~45h potrzeba na ukończenie podstawki, i mam zamiar skupić się tylko na głównym wątku. Let's go.
Pierwsze dwie godzinki za mną, gra od miesięcy czekała na odpowiedni moment. Takie tytuły się często synchronizują z życiem. To powodzenia :))ja też się przymierzam do x i x-2, mam już na dysku
Nigdy wcześniej nie grane? ZazdroFinal Fantasy X - odpalone na emulatorze. Głębia tej gry, symbolika, jest porażająca. Ale więcej napiszę, jak ukończę. ~45h potrzeba na ukończenie podstawki, i mam zamiar skupić się tylko na głównym wątku. Let's go.
Właśnie nie, obejrzałem cinematics movie, wiem mniej więcej o co Kaman, ale doświadczenie całej gry to co innego. Właśnie zaraz odpalam :)Nigdy wcześniej nie grane? Zazdro
Za późno...Napisałbym, że mi się do tej pory żadne nie zepsuło, ale wiadomo, że wtedy od razu coś pierdolnie![]()

niGDZIE nie umiem znaleźć do kupna.

Dwadzieścia lat temu na globalu, piękne czasy i mnóstwo poznanych ludzi z całego świata. Potem już żadne mmo mnie tak nie wciągnęło.Bziki, grał ktoś z Was w Mu Online? Leciwe MMO, które dziś wciąż żyje i ma się dobrze, w dużej mierze za sprawą różnego rodzaju innowacji, udziwnień. Pierwszy mój kontakt z Mu był około 20 lat temu. Serwer PieninyMU.
Też coś tam grałem na globalu. Poza tym był grany Lineage 2 mocno :)Dwadzieścia lat temu na globalu, piękne czasy i mnóstwo poznanych ludzi z całego świata. Potem już żadne mmo mnie tak nie wciągnęło.
Grało się, grało. Kładłem książkę na prawy przycisk myszki, zostawiałem afk na twisting Slash i szedłem na chwilę do szkoły.Bziki, grał ktoś z Was w Mu Online? Leciwe MMO, które dziś wciąż żyje i ma się dobrze, w dużej mierze za sprawą różnego rodzaju innowacji, udziwnień. Pierwszy mój kontakt z Mu był około 20 lat temu. Serwer PieninyMU.
No chyba że w family share

I namówił

to jakaś diamentowa płyta?
Ktoś chętny? Taka oferta drugi raz może się nie trafić![]()