Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zrobiłem platynę ale trochę nerwów mnie to kosztowało.Obejrzę sobie na YT bo raczej prędko w to nie zagram znowu. Mocno ryje banie i rozgrywka jest przyjemnie nieprzyjemna.
To ile razy to przeszedłeś?Zrobiłem platynę ale trochę nerwów mnie to kosztowało.
Chyba trzy. Trzy razy trzeba żeby standardowe zakończenia zrobić bo warunki wzajemnie się wykluczają a reszta już na NG+ za jednym podejściem ponieważ te zakończenia zalezą juz tylko od użycia zdobytych przedmiotów specjalnych w odpowiednim miejscu gry. Także w odpowiednim punkcie save i można odkryć pozostałe zakończenia w jednym podejściu.To ile razy to przeszedłeś?
Ja mam za dużą kupkę wstydu na taką zabawęChyba trzy. Trzy razy trzeba żeby standardowe zakończenia zrobić bo warunki wzajemnie się wykluczają a reszta już na NG+ za jednym podejściem ponieważ te zakończenia zalezą juz tylko od użycia zdobytych przedmiotów specjalnych w odpowiednim miejscu gry. Także w odpowiednim punkcie save i można odkryć pozostałe zakończenia w jednym podejściu.

Ja tam pierdole bo ostatnio mam za dużo spraw życiowych na głowie i od pół roku mało gram.Ja mam za dużą kupkę wstydu na taką zabawę![]()
Za dużo zabawy dla mnie. Zresztą ja rzadko przechodzę coś więcej niż dwa razy.Najgorzej Maria i w wodzie. W jednym trzebs max czasu spędzać z Marią i chronić ją a w drugim wręcz przeciwnie. Plus dodatkowe warunki z figurką w hotelu, z użyciem jaj po pokonaniu bosów i monologiem w korytarzu. Do tego w którymś trzeba końcowego bosa pokonać na minimalnym HP oraz odpowiednie postępowanie z nożem, zdjęciem i listem. Dość to skomplikowane i bez poradnika nie ma szans ogarnąć wszystkich zakończeń. Za dużo zmiennych.
Ja trochę gram, ale z weną na to różnie. Zresztą PS idzie do serwisu, bo prawdopodobnie hdmi siada.Ja tam pierdole bo ostatnio mam za dużo spraw życiowych na głowie i od pół roku mało gram.
Mam go na liście do sprawdzenia razem z nadchodzącym SH f. Jak przechodziłem lata temu oryginał to ten remake będzie mnie w stanie zaskoczyć fabularnie albo sposobem straszenia czy nie bardzo? Jakie inne growe horrory byś jeszcze polecił? Grałeś może w Visage?Dla mnie najlepszy growy horror ever. Obczaiłeś dokładnie historię Jamesa i jego żony oraz zawartość tylnego siedzenia jego wozu? Jedno z alternatywnych zakończeń rozwiewa domysły co do tego ostatniego.
Jest to samo tylko lepiej. Obszary zostały rozwinięte i trochę ulepszona walka. Straszy tak samo.Mam go na liście do sprawdzenia razem z nadchodzącym SH f. Jak przechodziłem lata temu oryginał to ten remake będzie mnie w stanie zaskoczyć fabularnie albo sposobem straszenia czy nie bardzo? Jakie inne growe horrory byś jeszcze polecił? Grałeś może w Visage?
Mam go na liście do sprawdzenia razem z nadchodzącym SH f. Jak przechodziłem lata temu oryginał to ten remake będzie mnie w stanie zaskoczyć fabularnie albo sposobem straszenia czy nie bardzo? Jakie inne growe horrory byś jeszcze polecił? Grałeś może w Visage?
MGS3 Remake podobno padaka na konsoli pod względem rozdzielczości i klatek.
UE5 znowu najlepszy![]()
Najlepiej poczekać aż wyjdzie kilka łatek, może jakoś ogarną.View attachment 128599 oryginał jest w mojej piątce wszechczasów.
Dokładnie jak piszesz.Polecam jedynkę z całego serducho świetny klimat. Z 2 też ok i trzyma poziom.
Trochę niewypał, ale trzeba samemu sprawdzić zwłaszcza, że lata za grosze.Calypso protokole - podobno ok takie 6-7/10 ale bez efektu wow.
Bliżej temu do RE, zresztą 1 robił Mikami. Jedynki nie polecam, bo gameplayowo to straszny bubel i do tego zdarzają się błędy uniemożliwiające przejście dalej.The evil within 1 i 2 - coś podobnego klimatem do sh.
nie warto, zwykłe dymanie frajerów na kasę, teraz zwykła z napędem chodzi poniżej 2kPrzymierzam się do kupna PS5, opłaca się kupować od razu pro? Czy różnica nie jest warta ceny?
No ja na pewno nie jestem frajer!nie warto, zwykłe dymanie frajerów na kasę, teraz zwykła z napędem chodzi poniżej 2k
No ja na pewno nie jestem frajer!
Głównie różnice są w grach Sony. FF Rebirth i Stellar Blade chodzą dużo lepiej, ale niektóre tytuły jak SH2 i ostatnio testowany MGS3 Remake wypadają gorzej z powodu technologii skalowania, która sprawia wrażenie niedopracowanej.Przymierzam się do kupna PS5, opłaca się kupować od razu pro? Czy różnica nie jest warta ceny?

Jeśli nie chcesz grać od nowa możesz załadować stary save. Drzewka umiejętności są kompletnie zmienione wiec i tak masz reset na dzień dobry.Kupiłem właśnie dodatek do cyberpunka i zastanawiam się jak lepiej go zacząć, tzn. kompletnie nową postacią, czy też tą którą skończyłem podstawkę.
Podstawową ukończyłem ostatnio 2 lata temu, także nawet nie pamiętam jakim buildem grałem. @Risky z tego co pamiętam to byłeś tu największym fanem, co radzisz?
Na twoim miejscu zacząłbym wszystko od nowa by mieć spokojna głowę i niczego nie pominąćKupiłem właśnie dodatek do cyberpunka i zastanawiam się jak lepiej go zacząć, tzn. kompletnie nową postacią, czy też tą którą skończyłem podstawkę.
Podstawową ukończyłem ostatnio 2 lata temu, także nawet nie pamiętam jakim buildem grałem. @Risky z tego co pamiętam to byłeś tu największym fanem, co radzisz?
Też mi to chodzi po głowie, bo nie lubię wracać do gier po dłuższej przerwie - zbyt wiele smaczków umyka.Na twoim miejscu zacząłbym wszystko od nowa by mieć spokojna głowę i niczego nie pominąć