GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Nie bardzo jestem w wyścigówkach, w co w przyjemnego mozna zagrac z dzieckiem na dzielonym ekranie? PC, granie rownoczesne, duzy ekran (projektor) wiec grafika bardzo wazna.

Pytanie ile ma dziecko. Ale generalnie taka Forza Horizon 5 robi robotę a i graficznie daje radę.
HOT WHEELS UNLEASHED 2 ?
Dzieciaki - młode nastolatki (dziewuchy).

Sam nie wiem czy isc w "realizm" czy właśnie w czystą zabawę. Najwazniejsze zeby równocześnie, teraz tak myślę że co-op a nie rywalizacja też mogłaby być ciekawa (choć czy coś takiego w ogóle jest w tego typu grach?). Ustawię sobie filtry na pepperze na te dwa tytuły i czekam.

Last edited:

Sam nie wiem czy isc w "realizm" czy właśnie w czystą zabawę. Najwazniejsze zeby równocześnie, teraz tak myślę że co-op a nie rywalizacja też mogłaby być ciekawa (choć czy coś takiego w ogóle jest w tego typu grach?). Ustawię sobie filtry na pepperze na te dwa tytuły i czekam.
Ewentualnie emulator i rom z Mario kart 8, będziesz mógł pokazać prawdziwą dominację :robbie:

sonic racing transformed ala mario kart daje radę, kiedyś grałem z rodziną aż miło

Wczoraj wyszło Neverwinter Nights 2 Enchanced Edition. Będzie trzeba sprawdzić bo zbytnio nie miałem okazji w to zagrać.

Za dzieciaka dostałem na święta, ale mój komp nie podołał.

Obczaj "It takes two". Bardzo fajna co-op.
Rewelacja, a teraz wyszło jeszcze "split fiction", kolejny tytuł od tego studia, gierka miażdży sufitem, Nie było tego jeszcze. Aż muszę dzieciom podkraść switcha 2kę na weekend i sobie ze starą zagrać do jakiegoś lolka :robertmakeup:

Gra zaczyna się od 15 minuty, wcześniej intro i pierdololo.

Rewelacja, a teraz wyszło jeszcze "split fiction", kolejny tytuł od tego studia, gierka miażdży sufitem, Nie było tego jeszcze. Aż muszę dzieciom podkraść switcha 2kę na weekend i sobie ze starą zagrać do jakiegoś lolka :robertmakeup:

Gra zaczyna się od 15 minuty, wcześniej intro i pierdololo.

A tego nie widziałem. Jakie platformy?

Przypomniało mi się "Sonic racing". Z córką graliśmy akurat w wersję "team".
Mi to się dopiero sztos z dzieciństwa przypomniał czyli
pdf_d5872e30-4d2c-012d-e454-0050569428b1.jpg

Pet Racer to były dopiero karty a nie jakieś Mariany, Soniki czy inne Crashe :frankapprove:

chłop zrobił seta djskiego, prawie 2h muzyki z tekkena :D Pod trening myślę ideolo

Back