Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Od trójki się pojawia. Na tej samej zasadzie jak w 3 Baldurze - odpowiednio poprowadzisz dialogi to się z tym nie zetkniesz.Nigdy nie grałem w żadnego mass effecta. Czy to prawda, że szerzy się tam pedalstwo?
Taki test na orientację.odpowiednio poprowadzisz dialogi to się z tym nie zetkniesz.
tylko jak jesteś stroną biorącąNigdy nie grałem w żadnego mass effecta. Czy to prawda, że szerzy się tam pedalstwo?
w andromedzie centralnie masz motyw, że przyłapujesz męskich członków załogi na tzw cimcirimciNigdy nie grałem w żadnego mass effecta. Czy to prawda, że szerzy się tam pedalstwo?
To dlatego mówią że ta część jest chujowa.w andromedzie centralnie masz motyw, że przyłapujesz męskich członków załogi na tzw cimcirimci

to tylko wierzchołek góry lodowejTo dlatego mówią że ta część jest chujowa.![]()
Pytanie ile ma dziecko. Ale generalnie taka Forza Horizon 5 robi robotę a i graficznie daje radę.Nie bardzo jestem w wyścigówkach, w co w przyjemnego mozna zagrac z dzieckiem na dzielonym ekranie? PC, granie rownoczesne, duzy ekran (projektor) wiec grafika bardzo wazna.
HOT WHEELS UNLEASHED 2 ?Nie bardzo jestem w wyścigówkach, w co w przyjemnego mozna zagrac z dzieckiem na dzielonym ekranie? PC, granie rownoczesne, duzy ekran (projektor) wiec grafika bardzo wazna.
Pytanie ile ma dziecko. Ale generalnie taka Forza Horizon 5 robi robotę a i graficznie daje radę.
Dzieciaki - młode nastolatki (dziewuchy).HOT WHEELS UNLEASHED 2 ?
Dorosną i założą rodziny do tego czasuUstawię sobie filtry na pepperze i czekam.

Mam taką nieograną bibliotekę na Steamie i Epicu że wstyd :) Ze starszą chcę pograć w Obcego Izolacja, ale to bez młodej.Dorosną i założą rodzinę do tego czasu![]()
Ewentualnie emulator i rom z Mario kart 8, będziesz mógł pokazać prawdziwą dominacjęDzieciaki - młode nastolatki (dziewuchy).
Sam nie wiem czy isc w "realizm" czy właśnie w czystą zabawę. Najwazniejsze zeby równocześnie, teraz tak myślę że co-op a nie rywalizacja też mogłaby być ciekawa (choć czy coś takiego w ogóle jest w tego typu grach?). Ustawię sobie filtry na pepperze na te dwa tytuły i czekam.

sonic racing transformed ala mario kart daje radę, kiedyś grałem z rodziną aż miłoDzieciaki - młode nastolatki (dziewuchy).
Sam nie wiem czy isc w "realizm" czy właśnie w czystą zabawę. Najwazniejsze zeby równocześnie, teraz tak myślę że co-op a nie rywalizacja też mogłaby być ciekawa (choć czy coś takiego w ogóle jest w tego typu grach?). Ustawię sobie filtry na pepperze na te dwa tytuły i czekam.
Obczaj "It takes two". Bardzo fajna co-op.Mam taką nieograną bibliotekę na Steamie i Epicu że wstyd :) Ze starszą chcę pograć w Obcego Izolacja, ale to bez młodej.
Rewelacja, a teraz wyszło jeszcze "split fiction", kolejny tytuł od tego studia, gierka miażdży sufitem, Nie było tego jeszcze. Aż muszę dzieciom podkraść switcha 2kę na weekend i sobie ze starą zagrać do jakiegoś lolkaObczaj "It takes two". Bardzo fajna co-op.

Rewelacja, a teraz wyszło jeszcze "split fiction", kolejny tytuł od tego studia, gierka miażdży sufitem, Nie było tego jeszcze. Aż muszę dzieciom podkraść switcha 2kę na weekend i sobie ze starą zagrać do jakiegoś lolka
Gra zaczyna się od 15 minuty, wcześniej intro i pierdololo.
Widzę, że jest na ps5. Zrobili też "a way out". Fajne, ale nie dla dzieci.A tego nie widziałem. Jakie platformy?
Chyba ps5, Xbox, switch 2. Jak Xbox to pewnie na pc też wyjdzieA tego nie widziałem. Jakie platformy?

Crash team Racing.Nie bardzo jestem w wyścigówkach, w co w przyjemnego mozna zagrac z dzieckiem na dzielonym ekranie? PC, granie rownoczesne, duzy ekran (projektor) wiec grafika bardzo wazna.
Przypomniało mi się "Sonic racing". Z córką graliśmy akurat w wersję "team".Crash team Racing.
Mi to się dopiero sztos z dzieciństwa przypomniał czyliPrzypomniało mi się "Sonic racing". Z córką graliśmy akurat w wersję "team".

Mi to się dopiero sztos z dzieciństwa przypomniał czyli
![]()
Pet Racer to były dopiero karty a nie jakieś Mariany, Soniki czy inne Crashe![]()

Carmageddon to nie karty