AndJusticeForAll
Loża Szyderców
Jeszcze kapslami graliśmy w "wyścig pokoju"

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze kapslami graliśmy w "wyścig pokoju"

A grę monetami w "dołek" pamiętacie?Jeszcze kapslami graliśmy w "wyścig pokoju"
W dołek albo pod ścianę. Kto zrobił "lusterko"?A grę monetami w "dołek" pamiętacie?
To było piękneW dołek albo pod ścianę. Kto zrobił "lusterko"?

Słoneczko lepszeW dołek albo pod ścianę. Kto zrobił "lusterko"?

Dobra już mi chat GPT przypomniałJak wjechał offtop, osiedlowych gier, to niech ktoś mi przypomni jak się nazywała taka gra:
każdy wybiera jakieś Państwo, rysuje się wielki okrąg patykiem na piasku. Dzieli się okrąg na liczbę graczy. Każdy podpisuje swój "teren" państwem jakie wybrał. jeden z graczy rzuca patyk do góry i krzyczy nazwę państwa. Wszyscy się rozbiegają. Wywołany gracz łapie patyk i ma trzy, albo dwa skoki do wybranego gracza, a potem musi wrzucić patyk to "koszyczka" z rąk gracza.

ja nie, ale znam kogoś kto też nie. To ten niewypał od twórcy GTA?Skusił się ktoś na Mindseye?![]()
Skusił się ktoś na Mindseye?![]()
Stan techniczny pewnie zostanie załatany na kilka lub kilkanaście miesięcy, zastanawia mnie gameplay i historia.

Ja wziąłem za 400 zł na rok. W sumie to wychodzi jakieś 33 zł miesięcznie, więc w cenie małego kebaba, a lubię mieć dostęp do tej biblioteki, chociaż od 2-3 miesięcy kończę god of war Ragnarok, bo mam czas i siły na granie raz w tygodniuJa tam w czerwcu kończę przygodę z PSPlusem. No gówno totalne jest ostatnio ...
Chłopie. Czy warto? W Total War Medieval 2 to zrobiłem z kilkaset godzin. Zajebista graNa Steam jest wyprzedaż Total War. Nigdy nie grałem w tę serię, warto?
Rome II i Pharaoh widzę za grosze więc pewnie i tak się skuszę.
Na Steam jest wyprzedaż Total War. Nigdy nie grałem w tę serię, warto?
Rome II i Pharaoh widzę za grosze więc pewnie i tak się skuszę.
Po co robiłeś zdjęcia gry?Foty z 2018.
![]()
![]()
Wrogowie nie mieli lekko
Bo ten władca to był GOAT. Pewnie mogłem i srinszota zrobić, ale zakładam w ciemno, że byłem wtedy zjarany jak świniaPo co robiłeś zdjęcia gry?
Po co robiłeś zdjęcia gry?

cohones.mmarocks.pl

Kurde, wygląda fajnie ale 9 dych za to nie dam

Ta, a później na monitorze będą mi wyskakiwały gorące babcie w twojej okolicy... nie dziękujęchcesz podeślę za darmo
![]()

Grałeś? Bo recki nie zachęcają.Alone the dark w plusie
Kurde, wygląda fajnie ale 9 dych za to nie dam