GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Jak wjechał offtop, osiedlowych gier, to niech ktoś mi przypomni jak się nazywała taka gra:
każdy wybiera jakieś Państwo, rysuje się wielki okrąg patykiem na piasku. Dzieli się okrąg na liczbę graczy. Każdy podpisuje swój "teren" państwem jakie wybrał. jeden z graczy rzuca patyk do góry i krzyczy nazwę państwa. Wszyscy się rozbiegają. Wywołany gracz łapie patyk i ma trzy, albo dwa skoki do wybranego gracza, a potem musi wrzucić patyk to "koszyczka" z rąk gracza.

Ten nowy NG zapowiada się niezle. Widać rękę Platinum Games bo momentami kojarzy się z MGS Revengance.

Jak wjechał offtop, osiedlowych gier, to niech ktoś mi przypomni jak się nazywała taka gra:
każdy wybiera jakieś Państwo, rysuje się wielki okrąg patykiem na piasku. Dzieli się okrąg na liczbę graczy. Każdy podpisuje swój "teren" państwem jakie wybrał. jeden z graczy rzuca patyk do góry i krzyczy nazwę państwa. Wszyscy się rozbiegają. Wywołany gracz łapie patyk i ma trzy, albo dwa skoki do wybranego gracza, a potem musi wrzucić patyk to "koszyczka" z rąk gracza.
Dobra już mi chat GPT przypomniał :jimcarrey:
Skusił się ktoś na Mindseye? :travolta:
ja nie, ale znam kogoś kto też nie. To ten niewypał od twórcy GTA?

Ps plus premium od ps plus extra różni się tylko katalogiem klasyki? Wczoraj wykupiłem premium na rok, ale jeszcze tam w sumie nie zaglądałem. Skorzystałem z promocji i pomiędzy tymi abonamentami była różnica chyba z 30 zł, więc wziąłem ten wyższy

Ja tam w czerwcu kończę przygodę z PSPlusem. No gówno totalne jest ostatnio ...
Ja wziąłem za 400 zł na rok. W sumie to wychodzi jakieś 33 zł miesięcznie, więc w cenie małego kebaba, a lubię mieć dostęp do tej biblioteki, chociaż od 2-3 miesięcy kończę god of war Ragnarok, bo mam czas i siły na granie raz w tygodniu

Na Steam jest wyprzedaż Total War. Nigdy nie grałem w tę serię, warto?

Rome II i Pharaoh widzę za grosze więc pewnie i tak się skuszę.

Grałem w demo Holstin i słabo mi podeszło. Dialogi jakieś takie z pizdy i sterowanie dupy nie urywa chociaż grałem mysz + klawiatura. Sprawdzę póżniej na padzie ale dialogi to padaka

Na Steam jest wyprzedaż Total War. Nigdy nie grałem w tę serię, warto?

Rome II i Pharaoh widzę za grosze więc pewnie i tak się skuszę.

Foty z 2018.

20180603-220959.jpg

20180603-221110.jpg

Wrogowie nie mieli lekko

Kurde, wygląda fajnie ale 9 dych za to nie dam:usunto:

A żałuj bo to jedne z najlepszych metroidvani w jakie grałem a design świata i przeciwników jest zajebisty. No i momentami gra potrafi być wyzwaniem co jak dla mnie jest na plus. Na deser jest też świetna druga część. Dodatkowo w kluczykowniach typu eneba czy kinguin kupisz oryginalne klucze do steam za niecałe 20 zł a zestaw dwóch części za 50

Back