Gaara
UFC Heavyweight
Wszystko odtwarza. Samemu sobie wgrywasz program i hejaDla mnie retro to co najmniej dekadę wcześniej. Chyba, że PSP odtwarza też NES, SNES i Atari?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wszystko odtwarza. Samemu sobie wgrywasz program i hejaDla mnie retro to co najmniej dekadę wcześniej. Chyba, że PSP odtwarza też NES, SNES i Atari?
Jedyne do czego używałem PSP były pliki ISO z grami z PSX. Do tego akurat nadawało się wybornie.Wszystko odtwarza. Samemu sobie wgrywasz program i heja
PSP wyszło w 2005 a Vita w 2011 więc według twojej definicji obie to retroDla mnie retro to co najmniej dekadę wcześniej. Chyba, że PSP odtwarza też NES, SNES i Atari?
faktycznie cyrkO cyrk do nich przyjechał, cyrkowe wtorki czy coś w ten deseń?
![]()

Drużynę kompletnych pojebów.faktycznie cyrk
![]()
Baba z kutasem, dwóch dzikich, najwyższy żółtek świata, najgrubsza kobieta świata, cudowne dziecko, ale drużynę zmontowali.
nie widzę ani jednego co się konkretnie by na robocie znał, nawet żółtek nie pasuje na typowego pracowitego żółtka tylko jakiś przerośnięty woke-gay
![]()
PSP wyszło w 2005 a Vita w 2011 więc według twojej definicji obie to retro
Wszystko odtwarza. Samemu sobie wgrywasz program i heja
Kilka pozycji wbudowanych plus wsparcie dla oficjalnych kartridży evercade więc nie ma zabawy w żadne romy i piraty tylko dokupujesz sobie to co Ci pasuje i grasz
Ciężko piracic gry, których nie ma w sprzedaży. Są normalnie do pobrania na necie. Bez żadnych torrentow czy innych gowien.Staram się nie piracić - oczywiście, jeśli jest taka możliwość :P
No właśnie zobaczyłem, że kompatybilne z Evercade - aż sobie wygooglowałem co to. Wygląda na to, że jest więcej takich świrów jak ja - bo na pierwszy rzut oka to tych kartridży wyszło już około setki. Chyba sobie kupię tego handhelda, ale trochę obawiam się że moje kompulsywne zbieractwo mnie przyatakuje i nie obędzie się bez kupna całej kolekcji.

Niby tak, ale ile radochy z tegoChyba sobie kupię tego handhelda, ale trochę obawiam się że moje kompulsywne zbieractwo mnie przyatakuje i nie obędzie się bez kupna całej kolekcji.
Ogólnie bajka dla kolekcjonerów, bo same wydania kartridży są świetne no więc zawsze istnieje ryzyko na zbieractwo czego też się u siebie obawiałem![]()
Niby tak, ale ile radochy z tego
Cyfra jest w chuj wygodna, ale nie daje tyle frajdy co zakup nowego pudełka.
O różnicy między e-bookiem, a książką papierową nawet nie mówię.
.Jebany chuj nameless puppet w drugiej odsłonie!
Całą grę robię bez widm, ta kurwa mi została, serca chujowi dżepecie nie łoddom!

A ja na odwrót,Fajny bossik. Podobał mi się. W pierwszej fazie dosyć czytelny był i dosyć szybko się go nauczyłem. W drugiej był podstępny, ale jak załapałem jak odbijać te ciosy, gdy broń mu się pali na czerwony (jest tam taki delay) + dodałem uniki jak wyskakiwał to poszło w miarę. Zajął mi 1,5h, co jest niewiele jak na mnie, bo przykładowo potwora z bagien robiłem 3h, Manusa też, a Laxasię to bite 6h. Może mi stylistycznie podszedł![]()

Na moim 3DSie, cofnąłem się do czasów młodości i ogrywam Pokemony Fire/Red.

Pokemon Fire RedSiemanko robaczki,
16 marca z Gejpassa wypadają dwa tytuły.
1. Polski EvilWest, niedawno przeze mnie ograny. Jak ktoś lubi naparzankę, zabijanie hord wampirów i nie lubi myśleć, to polecam. Fajna historia, dobra grafika, grywalność i wykonanie świata(typowa korytarzówka). Do przejścia w trzy dni, może nawet krócej wybierając niski poziom trudności(ja grałem na trudnym)
View attachment 123337
2. No More Heroes 3. Zacząłem wczoraj. Jak na razie mega mi się podoba ten zwariowany (quasi otwarty) świat. Czuję się jak w japońskim anime. Jeżeli nie lubicie japońszczyzny to wam nie przypadnie do gustu. Co najśmieszniejsze, jeżeli nie zmienicie na konsoli języka na angielski, to będziecie mieli wszystkie napisy po japońsku. Niezłą miałem zagwustkę z tym wczoraj
View attachment 123338
------------------------------------------------------------------------
Ukończyłem jakiś czas temu Zeldopodobne, Death's Door. Przyjemna gierka z dużą ilością zagadek, gra nie prowadzi za rękę. Niby indyczek, ale daje dużo przyjemności. Do skończenia w 2-3 dni.
View attachment 123339
Na moim 3DSie, cofnąłem się do czasów młodości i ogrywam Pokemony Fire/Red.
View attachment 123340
chyba żadnej gry nie przeszedłem tyle razy z czego większość na GB Advance. Kończyłem niedawno pokemon sword równocześnie z pokemon violet i to już nie to samo chociaż szczególnie przy tym drugim z modem compass który naprawdę znacząco podniósł trudność bawiłem się całkiem nieźle.
Bardzo fajny tytuł i zaskakująco przy walkach z bossami można się chwilę zatrzymać - zwłaszcza przy tej finałowej francy.Polski EvilWest, niedawno przeze mnie ograny. Jak ktoś lubi naparzankę, zabijanie hord wampirów i nie lubi myśleć, to polecam. Fajna historia, dobra grafika, grywalność i wykonanie świata(typowa korytarzówka). Do przejścia w trzy dni, może nawet krócej wybierając niski poziom trudności(ja grałem na trudnym)
Po co zmieniać coś co jest doskonałemocno memicznej interakcji z npc to chętnie zagram
Piękna sprawaZa namową @vitas i @Starvin' Marvin chyba zrobiłem coś głupiego.
A kolejne paczki idą.
7 000 zł
View attachment 123508
ale chociaż o konsoli nie zapomniałeś 
Masz chłopie rozmachZa namową @vitas i @Starvin' Marvin chyba zrobiłem coś głupiego.
A kolejne paczki idą.
7 000 zł
View attachment 123508

Remake Another World jwst:Polecacie coś z wyprzedaży steam?
Jak ktoś jeszcze nie ograł to jest -35% na space marine 2. Do tego nine sols wygląda fajnie
. Teraz tylko dokupować 2 miesięcznie, zgodnie z cyklem wydawniczym.7k za całość czy tylko za to co na zdjęciu?
.Grałem trochę w World i Rise. Specyficzna seria, nie każdemu podejdzie.Gra/grał ktoś w monster Huntera? Warto zakupić tego wilds? Ciekawa to gra czy raczej wysoki poziom wejścia?
Gram teraz w Wilds, to mój pierwszy kontakt z serią i bardzo mi się podoba. Póki co nabiłem 30h i jeszcze nie skończyłem kampanii, bo robię sobie wszystkie zadania poboczne, także cały endgame dopiero przede mną.Gra/grał ktoś w monster Huntera? Warto zakupić tego wilds? Ciekawa to gra czy raczej wysoki poziom wejścia?