GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Uszanowanko Pany! Zastanawiam się nad kupnem PS5 i teraz pytanie, czy opłaca się dołożyć do pro, czy ten 1tb nie będzie aż tak istotny dla "niedzielnego gracza"? Z braku czasu mało ostatnio gram i wróciłem do gier z dzieciństwa jak remaster Medievil, czy ostatnio nawet Gothic 3 na lapku i Wiesiek 3, który po długim czasie mogłyby przejść na nowo. Patrzę na tytuły i nie ma zbyt wielu gierek, które mnie interesują przynajmniej po samych tytułach. Tekken 8 wydaje się ciekawy, może Spider Man choć nigdy nie grałem, nie wiem co jeszcze... Jeszcze jedno, można przenosić gry zapisane na dysku z PS4 na PS5?
Jak nie zależy Ci na kasie i napędzie to bierz pro, jak ściubisz grosza bierz zwykle.

Uszanowanko Pany! Zastanawiam się nad kupnem PS5 i teraz pytanie, czy opłaca się dołożyć do pro, czy ten 1tb nie będzie aż tak istotny dla "niedzielnego gracza"? Z braku czasu mało ostatnio gram i wróciłem do gier z dzieciństwa jak remaster Medievil, czy ostatnio nawet Gothic 3 na lapku i Wiesiek 3, który po długim czasie mogłyby przejść na nowo. Patrzę na tytuły i nie ma zbyt wielu gierek, które mnie interesują przynajmniej po samych tytułach. Tekken 8 wydaje się ciekawy, może Spider Man choć nigdy nie grałem, nie wiem co jeszcze... Jeszcze jedno, można przenosić gry zapisane na dysku z PS4 na PS5?

Kupiłem niedawno PS5 slim z napędem. Wcześniej obejrzałem trochę recenzji na YT i poczytałem i wychodzi, że wersja Pro to wypierdalanie kasy za znikomą poprawę jakości gier. Nie warte ceny. Nawet widziałem przypadki, gdzie czas ładowania tej samej gry był krótszy niż w wersji Pro. Brak napędu to kolejny minus, jeżeli ktoś miał gry pudełkowe na PS4.

Przy pierwszej podłaczaniu i konfiguracji PS5 pytają o przeniesienie zawartości z PS4.

Sejwy można przenosić w chmurze lub na pendrajwie ale tego akurat nie próbowałem. W obecnej cenie to nie widzę sensu przepłacać za pro. Ostatnio kupiłem drugą używaną ps5 z napędem dla syna za 1500. Możliwe że za rok to będzie nieco niższa cena i bardziej odczuwalna różnica. Na tą chwilę to jest śmiech. Konsola plus napęd kosztowała łącznie nawet 4500. Nie wiem jak teraz z dostępnością napędów.

Sejwy można przenosić w chmurze lub na pendrajwie ale tego akurat nie próbowałem. W obecnej cenie to nie widzę sensu przepłacać za pro. Ostatnio kupiłem drugą używaną ps5 z napędem dla syna za 1500. Możliwe że za rok to będzie nieco niższa cena i bardziej odczuwalna różnica. Na tą chwilę to jest śmiech. Konsola plus napęd kosztowała łącznie nawet 4500. Nie wiem jak teraz z dostępnością napędów.
Są dostępne ale ich pojebało z cenami. Dokladasz sto euro i masz slima z napędem.

Są dostępne ale ich pojebało z cenami. Dokladasz sto euro i masz slima z napędem.
Już raz nabrałem się na PS4 pro. Może nie do końca bo dostałem ją darmo ale różnicy nie zauważyłem. Nie kupiłbym dla samej zasady. PlayStation 4,5 i 5,5. Pojebało ich żeby im płacić ponownie praktycznie za to samo. Większość ludzi nie posiada tv który w pełni uwydatnia zalety zwykłej piątki a rzucają się na pro.

Już raz nabrałem się na PS4 pro. Może nie do końca bo dostałem ją darmo ale różnicy nie zauważyłem. Nie kupiłbym dla samej zasady. PlayStation 4,5 i 5,5. Pojebało ich żeby im płacić ponownie praktycznie za to samo. Większość ludzi nie posiada tv który w pełni uwydatnia zalety zwykłej piątki a rzucają się na pro.
No wlasnie mam 4, dokupilem do niej dysk 1 tb a mialem okazje korzystac z 5 i moj tv tego nie ogarnia. Roznica jest tak delikatna, ze z 5 poczekam az zejda z ceny.

Zrzut ekranu 2025-01-07 183022.png

90% fejk niestety.
A to nie jest kawałek wersji mocno pre?
Jeśli fejk to sporo osób dało się złapać - włacznie z naszymi mediami o grach.
Swoją drogą już VF5 sprzed dwóch generacji miał fajny feeling i fizykę więc ciekawe co by mogli wyciągnąć z obecnych maszyn.

Wolfenstein: The New Order. Ależ, to była miodna rozwałka. Teraz grany jest The Old Blood :antonio: Potrzebowałem takiego shootera w starym stylu.
Tylko nie tykaj tego gówna z córkami BJa. Chyba nie grałem w nic gorszego. Całe 20 minut.

Dzięki za ostrzeżenie :conorsalute: Jak zobaczyłem grafikę, to tak czułem, że to jakaś woke pułapka.
Nawet nie tyle co woke, ale jakiś geniusz wpadł na pomysł pasków zdrowia i leveli u wrogów co kompletnie zabija fun w takich grach.
Coś jak w Far Cry 6.

Nawet nie tyle co woke, ale jakiś geniusz wpadł na pomysł pasków zdrowia i leveli u wrogów co kompletnie zabija fun w takich grach.
Coś jak w Far Cry 6.
Jak uwielbiam FC, to 6 nie byłem w stanie skończyć. Zanudziła mnie szalenie.

A to nie jest kawałek wersji mocno pre?
Jeśli fejk to sporo osób dało się złapać - włacznie z naszymi mediami o grach.
Swoją drogą już VF5 sprzed dwóch generacji miał fajny feeling i fizykę więc ciekawe co by mogli wyciągnąć z obecnych maszyn.
Głównie mi chodzi o nienaturalną płynność animacji. Oprawa graficzna raczej fejkiem nie jest. Ale spodziewam się lekkiego downgrade'u jak w pierwszej prezentacji Tekkena.

To tylko pokazuje jak bardzo surowego bubla chcieli wypuścić w listopadzie.
Jak ta gra okaże się katastrofą co jest raczej pewne, to już się mendy nie podniosą.
na bank gówno wypuszczą, z taką kadrą nie ma innej możliwości, tencent ich bierze jeszcze w tym roku za grosze i polecą zwolnionka

Z gówna bata nie ulepisz a z Pudziana zawodnika mma,szkoda że przełożyli im szybciej tym lepiej do jednej z największych katastrof growych

Na tt wpisy, że nowe KCD to gra wybitna, chyba czas nadrobić jedynkę, od której się kiedyś odbiłem, a która na papierze ma wszystko bym ją pokochał ;)

Back