Risky
UFC Light Heavyweight
Potem 15 lat pisania poprawek i ratowania wizerunku. Nowe, nie znałem.trylogię w 6 lat zrobić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Potem 15 lat pisania poprawek i ratowania wizerunku. Nowe, nie znałem.trylogię w 6 lat zrobić
na razie to w dół lecą ;) po tym trailerkuCoś czuję że wrzucili trailer tylko po to żeby zanotować skok na giełdzie i do 4 to trochę poczekamy (twierdzą że chcą całą trylogię w 6 lat zrobić ale im nie wierzę)
A no patrz, myślałem że ludzie że Ciri bohaterką mają wyjebane a jednak prawdziwy spadekna razie to w dół lecą ;) po tym trailerku
Przelało się graczom (80% z nich to przecież biali mężczyźni, to oni są grupą docelową tej rozrywki) a inwestorzy zauważają już zmianę trendów, a po wtopie ubi to woke stał się ogólnie passeA no patrz, myślałem że ludzie że Ciri bohaterką mają wyjebane a jednak prawdziwy spadek
Przelało się graczom (80% z nich to przecież biali mężczyźni, to oni są grupą docelową tej rozrywki) a inwestorzy zauważają już zmianę trendów, a po wtopie ubi to woke stał się ogólnie passe
np naughty dog w końcu strzeliło sobie konkretnie w łeb nową zapowiedzią woke gierki z odrzucającym chuj wie czym w roli głównej, zaczęli robić tę gierkę w 2020 wtedy woke był na fali wzrostowej.
Kto chce grać w takie coś, to gra dla jakiejś mniejszości seksualnej. Ten anty męski, ba anty kobiecy vibe.
Voice aktorkurwakix dla głównegox bohaterixJebany żyd w ogóle jest jakimś zaburzonym dewiantem. Jego odchylenia widać w twórczości. Przecież w gejowskim love story w serialu też maczał brudne paluchy.

Wiadomo, niech dopracują wszystko tak jak trzeba żeby nie wyszedł z tego drugi CP.Coś czuję że wrzucili trailer tylko po to żeby zanotować skok na giełdzie i do 4 to trochę poczekamy (twierdzą że chcą całą trylogię w 6 lat zrobić ale im nie wierzę)
Paaaanie, oni dopiero co pełną produkcję rozpoczeli. CGI to jedyne co mająW ogóle to żenada w chuj wypuszczać cgi gdzie nawet w procencie nie będzie wyglądać jak powinno żenada w chuj, gówno owinięte w ładnym papierku,żenada panowie szanujmy sie
Taki standard obecnego gamedevu ale mimo wszystko ciężko ich winić. Poza presją inwestorów to jeszcze obecne czasy i generacja graczy potrzebuje ciągłych bodźców żeby albo się odpierdolili i przestali ich napastować albo nakręcili dodatkowy hype. Zobacz co się działo jeszcze dwa lata temu w temacie GTA. Nieważne czy Rockstar wrzucał post o tym, że robią aktualizację dla GTA/RDR Online, post świąteczny z życzeniami albo składali kondolencje dla rodziny zmarłego typa, który brał udział w produkcji którejś z poprzednich gier to dzieciaki i inne raki "WHERE GTA VI" albo "DON'T CARE, GIVE US NEW GTA".W ogóle to żenada w chuj wypuszczać cgi gdzie nawet w procencie nie będzie wyglądać jak powinno żenada w chuj, gówno owinięte w ładnym papierku,żenada panowie szanujmy sie

Pierdolną bo ich inwestorzy zmusząMiejmy po prostu nadzieję, że CDRP nie pierdolnie faux pas jak z Cyberpunkiem. "COMING... WHEN IT'S READY" i wcale kurwa nie było ready.![]()
Ponoć teraz jest inaczej i mogą działać do oporu aż projekt nie będzie gotowy.Pierdolną bo ich inwestorzy zmuszą

Maksymalnie raz. Pozdrawiam.Ile można ogrywać trójkę
W sensie, że kto? Zarząd? Bo jeżeli chodzi o ekipę odpowiedzialną za poprzednie części wiedźmina to większość już tam nie pracuje.oni potrafią w te klimaty
Od jakiegoś czasu kiedy dodałem ps3 obok XsX nie wybrzydzam w zakupy ciekawych klasyków ze starszej generacji. Lata temu pierwsza część mnie oczarowała demkiem na tyle by łyknąć pełną wersję. Gierka mnie niestety ominęła, ale nic straconego. Można nadrobić.
Gdy myślisz, że szczyt woke żenady jest już za nami:
W skrócie, pracujący dla nich podwykonawca czyli te białe murzyny od czarnej roboty, wykonujący 80% roboty, żeby technikalia się zgadzały, bo jebnięte julki i lowiq czarnuchy są przecież od kontentu,
wrzucił informację, że mają być poukrywane na początkowej wersji gry elementy woke i polityki, natomiast będą już doklejane cyklicznie po cichu w patchach na przestrzeni czasu, by kupujący i pierwsi testerzy się nie zorientowali na dzień dobry...
Pisze również, że ma uzasadnione obawy, że ta praktyka się rozniesie w grach innych twórców.
![]()

Grał ktoś może w jakieś fajne chodzone bijatyki, w stylu tych dawnych z automatów, na ps4/pc(steam deck)? Znalazłem jakieś zólwie ninja (shredder's revenge) tylko czekam na jakieś promo. Mój 4letni syn polubił ten klimat w grach retro i szukam czegoś nowszego do gry w weekendy
Jest Beat'Em Up Bundle od Capcom a w nim kilka klasyków.Grał ktoś może w jakieś fajne chodzone bijatyki, w stylu tych dawnych z automatów, na ps4/pc(steam deck)? Znalazłem jakieś zólwie ninja (shredder's revenge) tylko czekam na jakieś promo. Mój 4letni syn polubił ten klimat w grach retro i szukam czegoś nowszego do gry w weekendy
TakTo ta gra twórców oryginalnego mass effect?
Dokładnie toTo jest to co na pierwszych teaserach był McConaughey?
Gdy myślisz, że szczyt woke żenady jest już za nami:
W skrócie, pracujący dla nich podwykonawca czyli te białe murzyny od czarnej roboty, wykonujący 80% roboty, żeby technikalia się zgadzały, bo jebnięte julki i lowiq czarnuchy są przecież od kontentu,
wrzucił informację, że mają być poukrywane na początkowej wersji gry elementy woke i polityki, natomiast będą już doklejane cyklicznie po cichu w patchach na przestrzeni czasu, by kupujący i pierwsi testerzy się nie zorientowali na dzień dobry...
Pisze również, że ma uzasadnione obawy, że ta praktyka się rozniesie w grach innych twórców.
![]()
Inkwizycja, a właściwie dlc Intruz jasno sugerował kolejną część, bo nic się tam nie wyjaśniłoTrylogia Mass Effecta jest zakończona, tak samo jak trylogie Dragon Age i Fable, dla mnie te serie są zakończone na amen. Teraz jest tylko granie na sentymentach i wyłudzanie kasy od fanów.