Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Niby tak, ale dało się to totalnie pominąć.Przecież woke u BioWare jest od lat, pedalstwo było już w Jade Empire i DA:Origins
Inna sprawa, że ten downgrade Izabeli jest w kurwę żałosny

Było, ale byli też klasowi twórcy scenariusza i postaci, widziałeś kto tam jest na czele tego gówna? A także mężczyźni... Normalni.Przecież woke u BioWare jest od lat, pedalstwo było już w Jade Empire i DA:Origins
Inna sprawa, że ten downgrade Izabeli jest w kurwę żałosny
Najbardziej ciekawi mnie czy cd projekt się ogarnie, widząc te porażki,Już za parę dni będzie gówno burza roku. Mam nadzieję na spektakularny upadek tej żałosnej produkcji.![]()

Ja tam liczę że jebnie na ryj. Należy im się za promocję i zatrudnianie dewiantów.Najbardziej ciekawi mnie czy cd projekt się ogarnie, widząc te porażki,
ogarnie się chyba, co nie?
![]()
badaj na bank krewniak szpagatenki maczał w tym swoje marksistowskie paluchyJa tam liczę że jebnie na ryj. Należy im się za promocję i zatrudnianie dewiantów.
Edit i a konto za czwartego wiedźmina który zapewne utonie w morzu inkluzywnego kału.
Przecież to gówno nie miało żadnych zabezpieczeń ale nawet za darmo nikt by nie chciał w to graćOj dajmy już spokój z tym pedalstwem od BioWare żaden cohonesiak w to nie zagra a jak zagra to się dowiemy o tym i odpowiednio przetasujemy delikwenta

Niech płonie

za darmo już lata po sieci, może ściągnę by się pośmiać z tego gówna, jak pogram to wrzucę greatest hits, ale muszę popić przed, bo mogę rozjebać monitorPrzecież to gówno nie miało żadnych zabezpieczeń ale nawet za darmo nikt by nie chciał w to grać![]()

Niech wprowadzą moda który umożliwia pozbycie się tych transów z drużyny przy pierwszej lepszej okazji to wtedy będzie warto zagraćza darmo już lata po sieci, może ściągnę by się pośmiać z tego gówna, jak pogram to wrzucę greatest hits, ale muszę popić przed, bo mogę rozjebać monitor
nawet za darmo
![]()

Kolejna przesłanka go powrotu na pc.Niech wprowadzą moda który umożliwia pozbycie się tych transów z drużyny przy pierwszej lepszej okazji to wtedy będzie warto zagrać![]()

Co to Black Myth: Wukong? 2.5x CP2077?
To jest świeże podejście do produkcji gier plus ZERO raka LPG. Gracze to docenili.Co to Black Myth: Wukong? 2.5x CP2077?

Myślę,że transy to najmniejszy problem nowego DA, ale dzięki temu BioWare jest grillowane. I bardzo kurwa dobrze, na chuj mi kreator postaci gdzie nie mogę powiększyć sobie cycków ;) a tak poważnie to jest RPG co ma w zasadzie mało z RPG wspólnego. Takie czasy, ale BG3 pokazał, że jednak niż inaczej. I niech sobie darują nowego Mass Effecta, po co niszczyć kolejna markę.Przeczytałem recke że dragon przypomina najbardziej ME2 pod względem mechaniki i fabuły, tworzysz drużynę do zadań specjalnych, budujesz bazę i relacje z towarzyszami, nie masz wpływu za bardzo na sprzęt i umiejętności. I od ich lojalności zależy ostatnia misja (deja vu). Co do LPG są tam ponoć 2 dialogi które można pominąć. Jak wspominaliście wyżej LPG i trans było w C2077, w każdym Dragon Age był ktoś ciepły, w BG3 ciepły jest druid, w Mass Effectach też. Ciekaw jestem jak będzie rozwijać się sytuacja z Veilguardem jak i Bioware![]()

Myślę,że transy to najmniejszy problem nowego DA, ale dzięki temu BioWare jest grillowane. I bardzo kurwa dobrze, na chuj mi kreator postaci gdzie nie mogę powiększyć sobie cycków ;) a tak poważnie to jest RPG co ma w zasadzie mało z RPG wspólnego. Takie czasy, ale BG3 pokazał, że jednak niż inaczej. I niech sobie darują nowego Mass Effecta, po co niszczyć kolejna markę.
Najwyższy poziom trudności trochę zepsuł mi krwi podczas naprowadzania rakiet i kolejnych fal wrogów.Etap z Chrisem w Village![]()
![]()
![]()
Podziwiam. Ja cioram na normalu, ale i tak robiło się ciepło. Jednak satysfakcja z opierdalania lykanow jeden po drugim nieziemska.Najwyższy poziom trudności trochę zepsuł mi krwi podczas naprowadzania rakiet i kolejnych fal wrogów.

Koniecznie skończ VII bo Village to bezpośrednia kontynuacja.No i chuj namówi, tylko chyba najpierw skończę VII. Ostatnio ukończone moje gry to Dead Space (wszystkie 3) i The evil within 1 i 2 więc klimat z residentami się zgadza![]()