GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Przecież woke u BioWare jest od lat, pedalstwo było już w Jade Empire i DA:Origins :fjedzia:

Inna sprawa, że ten downgrade Izabeli jest w kurwę żałosny
Niby tak, ale dało się to totalnie pominąć.
W Jade Empire po latach się dowiedziałem, że można grając babką mieć romans z Lisicą, a w Origins Zevrana można było nie mieć w drużynie lub zajebać przy pierwszym spotkaniu...Co zresztą robiłem bo nie znosiłem tej postaci. :korwinlaugh:

Przecież woke u BioWare jest od lat, pedalstwo było już w Jade Empire i DA:Origins :fjedzia:

Inna sprawa, że ten downgrade Izabeli jest w kurwę żałosny
Było, ale byli też klasowi twórcy scenariusza i postaci, widziałeś kto tam jest na czele tego gówna? A także mężczyźni... Normalni.
Wrzucam, żeby uświadomić.
usdt.JPG

1730535677830.png

tam rządzi trans-zboczeniec pierdolony zrobił gierkę o sobie i swoich wydumanych problemach

Najbardziej ciekawi mnie czy cd projekt się ogarnie, widząc te porażki,
ogarnie się chyba, co nie?
:waldeklaugh:
Ja tam liczę że jebnie na ryj. Należy im się za promocję i zatrudnianie dewiantów.
Edit i a konto za czwartego wiedźmina który zapewne utonie w morzu inkluzywnego kału.

Ja tam liczę że jebnie na ryj. Należy im się za promocję i zatrudnianie dewiantów.
Edit i a konto za czwartego wiedźmina który zapewne utonie w morzu inkluzywnego kału.
badaj na bank krewniak szpagatenki maczał w tym swoje marksistowskie paluchy
dobrze to rozgryzł ten na dole, ale się skurwysyny transy zabezpieczyły
usdt.JPG

Last edited:
Oj dajmy już spokój z tym pedalstwem od BioWare żaden cohonesiak w to nie zagra a jak zagra to się dowiemy o tym i odpowiednio przetasujemy delikwenta
Przecież to gówno nie miało żadnych zabezpieczeń ale nawet za darmo nikt by nie chciał w to grać :beczka:

za darmo już lata po sieci, może ściągnę by się pośmiać z tego gówna, jak pogram to wrzucę greatest hits, ale muszę popić przed, bo mogę rozjebać monitor

nawet za darmo
:waldeklaugh:
Niech wprowadzą moda który umożliwia pozbycie się tych transów z drużyny przy pierwszej lepszej okazji to wtedy będzie warto zagrać :jarolaugh:

Niech wprowadzą moda który umożliwia pozbycie się tych transów z drużyny przy pierwszej lepszej okazji to wtedy będzie warto zagrać :jarolaugh:
Kolejna przesłanka go powrotu na pc.
Poważnie to po prostu nie kupię jak wielu innych gier które w 100% nie trafiają w moje gusta. Zagram kiedyś jak dadzą w abonamencie albo wcale. Żadna strata.

Siedzę sobie w Kołobrzegu u rodziny i śledzę z nudów sytuację Dragon. To musi jebnąć. Oceny graczy są baaaaardzo niskie. Tylko grypa przepłaconych recenzentów którzy uzyskali wczesny dostęp bije konia nad tym crapem. R.I.P. Bio Ware

Przeczytałem recke że dragon przypomina najbardziej ME2 pod względem mechaniki i fabuły, tworzysz drużynę do zadań specjalnych, budujesz bazę i relacje z towarzyszami, nie masz wpływu za bardzo na sprzęt i umiejętności. I od ich lojalności zależy ostatnia misja (deja vu). Co do LPG są tam ponoć 2 dialogi które można pominąć. Jak wspominaliście wyżej LPG i trans było w C2077, w każdym Dragon Age był ktoś ciepły, w BG3 ciepły jest druid, w Mass Effectach też. Ciekaw jestem jak będzie rozwijać się sytuacja z Veilguardem jak i Bioware :corn:

Przeczytałem recke że dragon przypomina najbardziej ME2 pod względem mechaniki i fabuły, tworzysz drużynę do zadań specjalnych, budujesz bazę i relacje z towarzyszami, nie masz wpływu za bardzo na sprzęt i umiejętności. I od ich lojalności zależy ostatnia misja (deja vu). Co do LPG są tam ponoć 2 dialogi które można pominąć. Jak wspominaliście wyżej LPG i trans było w C2077, w każdym Dragon Age był ktoś ciepły, w BG3 ciepły jest druid, w Mass Effectach też. Ciekaw jestem jak będzie rozwijać się sytuacja z Veilguardem jak i Bioware :corn:
Myślę,że transy to najmniejszy problem nowego DA, ale dzięki temu BioWare jest grillowane. I bardzo kurwa dobrze, na chuj mi kreator postaci gdzie nie mogę powiększyć sobie cycków ;) a tak poważnie to jest RPG co ma w zasadzie mało z RPG wspólnego. Takie czasy, ale BG3 pokazał, że jednak niż inaczej. I niech sobie darują nowego Mass Effecta, po co niszczyć kolejna markę.

:DC:

Last edited:
Myślę,że transy to najmniejszy problem nowego DA, ale dzięki temu BioWare jest grillowane. I bardzo kurwa dobrze, na chuj mi kreator postaci gdzie nie mogę powiększyć sobie cycków ;) a tak poważnie to jest RPG co ma w zasadzie mało z RPG wspólnego. Takie czasy, ale BG3 pokazał, że jednak niż inaczej. I niech sobie darują nowego Mass Effecta, po co niszczyć kolejna markę.

Mnie na myśl przychodzą strażnicy galaktyki, tyle że tam można było przełączyć na innego członka drużyny. Gra akcji z fabułą z tle.

Najwyższy poziom trudności trochę zepsuł mi krwi podczas naprowadzania rakiet i kolejnych fal wrogów.
Podziwiam. Ja cioram na normalu, ale i tak robiło się ciepło. Jednak satysfakcja z opierdalania lykanow jeden po drugim nieziemska.

Back