GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Wczoraj ukończyłem Kingdom Come Deliverance (bo w lutym ma być kontynuacja) straszne drewno ale fabuła, klimat i grywalność bardzo dobra. Dzisiaj podejdę drugi raz do Dragon's Dogmy 2 bo otrzymała ostatnio kilka patchy w tym polonizację i liczę że wytrzymam dłużej niż kilka godzin.

ja pitolę square to już jakiś konkretny woke upadek, nie spodziewajcie się fajnych gierek od niech bez wtłaczania wręcz pięścią przez odbyt ideologii, chrońcie swoje dwunastnice ostrzegam

zdjęcia komentują się same....

Przechwytywanie.JPG

Przechwytywanie.JPG

Przechwytywanie.JPG

confused-shocked.gif

gB5bzp.gif

Wczoraj ukończyłem Kingdom Come Deliverance (bo w lutym ma być kontynuacja) straszne drewno ale fabuła, klimat i grywalność bardzo dobra. Dzisiaj podejdę drugi raz do Dragon's Dogmy 2 bo otrzymała ostatnio kilka patchy w tym polonizację i liczę że wytrzymam dłużej niż kilka godzin.
No i jak z tą dragons dogmą?

Grał już ktoś w Undisputed? Bo na trailerach i recenzjach to wygląda słabiej niż Fight Nighty sprzed 15 lat.

I ponoć jest słabsza.
Do tego wymaga łatek - co jest zmorą dzisiejszego gamingu.
To że jest słabsza od fight nighta champion to jestem pewien.

Mi tak naprawdę by wystarczyła aktualizacja grafiki przy zachowaniu mechaniki z FN: Champion i dodanie zawodników aktualnych, w sensie zrobić TOP z teraz + legendy które były w FN: Champion. I to tyle, nic więcej nie potrzeba żeby stworzyć idealną grę bokserską.

Grał już ktoś w Undisputed? Bo na trailerach i recenzjach to wygląda słabiej niż Fight Nighty sprzed 15 lat.
Ja do kumpla mam wpaść w to zagrać to dam znać. Sam jestem ciekawy jak to wyszło, czekam właśnie z przetestowaniem na kilku walkach i jak mi podejdzie to sobie kupie na PS5.

Undisputed do kupna może może za rok jak to ogarną,w chuj roboty przed nimi a zbaczając z tematu jeżeli ktoś lubi jrpg to wyszło bardzo bardzo fajne Metaphor Refantazio 93 na meta

Odnośnie fight night mi bardziej od champion przypadł do gustu fight night round 2 , odnośnie dragons dogma to teraz przy polskich napisach polecam ograć

Ja bardziej czekam na produkcje uciekinierów. Odnośnie CD LPG projekt to bez problemu mogę zrezygnować z ich produkcji. Raz że wietrzę kolosalny upadek jakości w następnych grach a dwa że po prostu brzydzę się nimi jako podludźmi. To co odpierdalają w ostatnich dwóch latach to już jest za grubo. CP2077 kupiłem na nieświadomce i jeszcze jestem skłonny przybić to tak że ich zboczenia idealnie pasują do wizji zdegenerowanego świata i społeczeństwa. Takie samo zaoranie. Natomiast w wiedźminie już nie ogarnę tego tęczowego gówna na większą skalę.

Szanuję, że dobie cyfrowych wersji, jest wiara co kupuje pudełkowe wydania. Sam nabywam gry, muzykę czy książki tylko w fizycznych wydaniach:conorsalute:
U mnie jakieś 95% biblioteki gier to fizyki.
Cyfra się opłaca jedynie na dużych wyprzedażach - jak np Microsoft robi przeceny w storze nawet do 80% za gry z generacji X360.
E-booków nie toleruje wcale.
Ty to tego Village nadrób :beczka:
Jest teraz ponoć promka i lata poniżej 7 dyszek.

Pograłem trochę w Silenta wczoraj. Klimat jest, graficznie bardzo ładnie, zdarzają się lekkie spadki klatek i doczytujące się tekstury.
Walka wręcz to taka gorsza wersja tej z TLoU.
Ogólnie jest spoko póki co.

Back