Risky
UFC Light Heavyweight
Dla mnie tylko Ghost. Reszta do piachu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chciałbyś remaster GoTDla mnie tylko Ghost. Reszta do piachu

Co do chuja? Ta gra powinna mieć pełnoprawny remake, a nie jakieś remastery
Tej gry akurat nigdy nie lubiłem wiem mnie to nie grzeje.Tsushima wygląda pięknie, ale co odjebali z Jinem
Remaster Soul Reaver niby spoko, ale zgadzam się z @Gambit, że tu powinien być remake. Kain wygląda dziwnie![]()
Szkoda.Chodzą pogłoski, że nowy RE ma być pokazany na state of play w następnym tygodniu.

Powinny być. Ustaw swój profil jako domowy czy jakoś tak..Panowie poratujcie, bo nie ogarniam. Zakupiłem pierwszą konsolę w życiu xbox series x. Mam swój profil z kilkoma grami i dodałem nowy profil dziecka żeby sobie pograł, ale nie psuł mi kariery w moich gierkach. Teraz jak wejdę w ten jego profil to tam nie ma żadnych gier, pusto. Mam jeszcze raz ściągać te same gry, tym razem na jego profil? Na pc można było w każdej grze utworzyć kilka profili i każdy robił swoją karierę a tutaj wtf?
mam nadzieję, że to zapoczątkuje jakiś ruch oporu i pozbędą się tego lewackiego ścierwahttps://ithardware.pl/aktualnosci/square_enix_sweet_baby_zakonczenie_wspolpracy-35357.html
Z dedykacją dla sucker punch. Nowego ghosta pewnie kupię ale grał będę z pewną dozą obrzydzenia.
Najlepiej jakby taki Ubisoft pierdolnął o ziemię to może reszta przejrzała by na oczy.mam nadzieję, że to zapoczątkuje jakiś ruch oporu i pozbędą się tego lewackiego ścierwa
Pady są, konsol nie ma.Udało się zamówić tego szarego pada.
Teraz pytanie czy nie anulują![]()
ja od tych kurew nie kupiłem już nawet dodatku do CP a ograłem na piracie, serce nie pozwoliłoNajlepiej jakby taki Ubisoft pierdolnął o ziemię to może reszta przejrzała by na oczy.
Największą chyba lewacką spierdolinę mamy pod swoim nosem w postaci CD LPG projekt. Tutaj dopiero będę miał dylemat czy kupić czy nie ale jeśli będą zbyt grube przesłanki w nowym wiedźminie to zaprotestuję portfelem.
U nas raczej dużo ich nie będzie.Pady są, konsol nie ma.
Jak tak dalej pójdzie to w akcie protestu kupię pierwszy PieC od 1998 roku i też pogram na kopiach zapasowych.ja od tych kurew nie kupiłem już nawet dodatku do CP a ograłem na piracie, serce nie pozwoliło
Sony przez takie ruchy niedługo zdechnie i bardzo dobrze, nie wróżę im szczęścia.Tęczowy Wolverine już zmierza.
Wszystko kurwy muszą obrzydzić
![]()
PlayStation stawia na inkluzywność. Firma szuka specjalistów do działu związanego z różnorodnością i równością
Tematy związane z inkluzywnością w branży gier wideo są obecnie niezwykle kontrowersyjne. Spora rzesza graczy reaguje na działania deweloperów w tym kierunku z dość sporą nieprzychylnością. Wpływ na to ma oczywiście coraz większy nacisk k...www.ppe.pl
Po tym co ostatnio odpierdalają oby tak było.Sony przez takie ruchy niedługo zdechnie i bardzo dobrze, nie wróżę im szczęścia.
Tęczowy Wolverine już zmierza.
Wszystko kurwy muszą obrzydzić
![]()
PlayStation stawia na inkluzywność. Firma szuka specjalistów do działu związanego z różnorodnością i równością
Tematy związane z inkluzywnością w branży gier wideo są obecnie niezwykle kontrowersyjne. Spora rzesza graczy reaguje na działania deweloperów w tym kierunku z dość sporą nieprzychylnością. Wpływ na to ma oczywiście coraz większy nacisk k...www.ppe.pl