GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Jakbym widział załogę CD LPG projekt
Ale wiecie co, jest szansa że jak te molochy padną na ryj to na ich miejsce powstaną nowe studia złożone z tych doświadczonych ludzi, którzy opuścili te przybytki spierdolenia pełne niedojebanych julek. I być może powstaną nowe wielkie tytuły pod nowymi szyldami w branży.
Tego sobie i Wam życzę
:tiphatb::conorsalute:

Ale wiecie co, jest szansa że jak te molochy padną na ryj to na ich miejsce powstaną nowe studia złożone z tych doświadczonych ludzi, którzy opuścili te przybytki spierdolenia pełne niedojebanych julek. I być może powstaną nowe wielkie tytuły pod nowymi szyldami w branży.
Tego sobie i Wam życzę
:tiphatb::conorsalute:
To już się dzieje. Uciekinierzy z CD projekt już piszą dużą grę RPG coś jak trzeci wiedźmin.

nie do wiary, woke lewaki kanadyjskie cuckoldy i ich przetłuszczone różowowłose feministki wpadły na pomysł brudnego samuraja kasując prawowitego japońskiego bohatera,
bo bo bo

george floyd....

:jarolaugh: :jarolaugh: :jarolaugh:

screenshot-2024-05-25-103709.jpg

Last edited:
Skończyłem wczoraj główny wątek Control i jak ktoś nie grał to polecam, bo tytuł jest świetny.
Chyba najlepsza gra Remedy z tych nowszych.
Aż mam ochotę nadrobić Alan Wake 2.
Warto kupić Alan Wake 1? Xbox chce za pierwszą część coś ok 30 zł.

Warto kupić Alan Wake 1? Xbox chce za pierwszą część coś ok 30 zł.
Gra jest fajna fabularnie i ma świetną atmosferę wzorowaną trochę na Twin Peaks, ale pod kątem gameplayu jest tak sobie.
Mimo wszystko warto jeśli lubisz klimaty paranormalne.
Tylko bierz wersje remastered.

Gra jest fajna fabularnie i ma świetną atmosferę wzorowaną trochę na Twin Peaks, ale pod kątem gameplayu jest tak sobie.
Mimo wszystko warto jeśli lubisz klimaty paranormalne.
Tylko bierz wersje remastered.
Zdecydowanie warto.
Dziękuję Panowie, jeśli to jest remaster za 30 zł to biorę (nie spojrzałem jaką wersję sprzedają):conorsalute:

Nie wiedziałem, że kurwisko z famemma już w grach Sony gwiazduje. A zaczynała od robienia parówek czarnuchow w autobusie.

Ależ Crysis, to miodna giera :antonio:
1 już za mną, zaraz kończę 2, następnie 3 i później będę pierwszy raz w życiu ogrywał Wiedźmina 3 :bleed:
Ja też nie tak dawno ogrywałem pierwszy raz Witchera. Akurat na L4 zagłębiłem się w ten świat i na pewno w tym roku zrobię to ponownie. Chyba najlepsze RPG akcji w jakie grałem obok Fable.

Mam nadzieję bo to chyba ostatnia szansa w tym roku żebym jeszcze coś kupił.
Ja już w tym miesiącu nabyłem Spermi....Stellar Blade i czekam aż wyjdzie AW2 w pudełku.
Ale pewnie za miesiąc, dwa Silentowi dam szansę.

polecam omijać tę listę

kupując sponsorujesz ideologię

Gościu aktualizuje w formie nitki w czym maczały dei paluchy na bieżąco.

Dziś doczytałem, że wielki bambus Yasuke tnący biednych małych żółtków w AC Shadow ma być gejem.
Bingo!!
:juanlaugh:

Last edited:
polecam omijać tę listę

kupując sponsorujesz ideologię

Gościu aktualizuje w formie nitki w czym maczały dei paluchy na bieżąco.

Dziś doczytałem, że wielki bambus Yasuke tnący biednych małych żółtków w AC Shadow ma być gejem.
Bingo!!
:juanlaugh:

Z tej listy grałem w Ratcheta, Spidera i Tiny Tina.
W Ratchecie nie widać ideologii, Spider 2 jest mocno przesiąknięty, w Tiny Tina pograłem chwilę i jakoś nie mogłem się wciągnąć.
Najgorsze gówno to te Suicide Squad.

Z tej listy grałem w Ratcheta, Spidera i Tiny Tina.
W Ratchecie nie widać ideologii, Spider 2 jest mocno przesiąknięty, w Tiny Tina pograłem chwilę i jakoś nie mogłem się wciągnąć.
Najgorsze gówno to te Suicide Squad.
Niekoniecznie w Ratchecie muszą być "pedały". Wystarczy że stworki będą różnokolorowe, brzydkie i grube.
Z poza listy to najgorsze wynaturzenia są w tlou2 i cb2077.
No ale rzymianin od zawsze był pierdolnięty a CD projekt to zbiór fioletowowłosych kretynek. Kilka razy odpaliłem ich live to chyba do działu promocji i kontaktu z klientem skierowali "najwybitniejsze" jednostki.
Nie będę się znowu odpalał ale aż mną szarpie kiedy widzę tych podludzi.
Dużym rakiem jest też amerykański oddział Sony. Chyba Japończycy nie ogarniają jakie gówno odstawia się w ich firmie.

Z innej beczki jestem ciekaw silent hill 2. Oryginalna dwójka powodowała u mnie autentyczne napady niepokoju podczas nocnego grania na kinie domowym. Mam nadzieję że tego nie zepsuli.

Z innej beczki jestem ciekaw silent hill 2. Oryginalna dwójka powodowała u mnie autentyczne napady niepokoju podczas nocnego grania na kinie domowym. Mam nadzieję że tego nie zepsuli.
Właśnie ściągam, zobaczę początek na "legalnej" kopii jak dobre to kupię jak nie to i tak pogram, na stronce z grami ochrzczonymi woke-lewactwem pojawił się ten tytuł
:jimcarrey:

, na stronce z grami ochrzczonymi woke-lewactwem pojawił się ten tytuł
:jimcarrey:
Jeśli przez neon w strip clubie to już widziałem foto że w oryginale był taki sam. Byle żona Jamesa nie okazała się facetem.

Niekoniecznie w Ratchecie muszą być "pedały". Wystarczy że stworki będą różnokolorowe, brzydkie i grube.
Tam była przypierdolka, że pojawiła się żenska protagonistka - co było szukaniem dziury w całym.
Z poza listy to najgorsze wynaturzenia są w tlou2 i cb2077.
Żydek druckman to powinien w dziąsło wyłapać.
W CP też nie wiem po chuj wrzucali np tego transa od wyścigów - nic to nie wnosiło.
Chyba RE2 nic nie przebije.

Back