vitas
KSW Heavyweight
Bo on jest na pozniejszy etap gry, na początkowych levelach nic mu nie zrobisz.nie mogę rozwalić na razie nawet tego pierwszego bosa z tarczą na koniu.
Szukaj w jaskiniach i kopalniach.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bo on jest na pozniejszy etap gry, na początkowych levelach nic mu nie zrobisz.nie mogę rozwalić na razie nawet tego pierwszego bosa z tarczą na koniu.
Bo on jest na pozniejszy etap gry, na początkowych levelach nic mu nie zrobisz.
Szukaj w jaskiniach i kopalniach.

Jakos muszę się zmierzyć z sytuacją że syn jest w końcu lepszy w którąś grę.![]()

Da się na nogach bo sam go też uwaliłem w ten sposób.Mój syn go puknął po 3 godzinach od początku gry więc da się. Jak tylko zdobył wierzchowca to pokonał tego przeciwnika. Zresztą na nogach chyba też się da bo w połowie walki zabił mu konia. Dzieciak dokończył go na nogach.
Jakos muszę się zmierzyć z sytuacją że syn jest w końcu lepszy w którąś grę.![]()
Wczoraj w temacie o EuroOstatnio katuje Hades na ps4. Strasznie wciągające gówno jak to ktos napisał w innym temacie. Ogólnie zajebista gierka. Polecam w huj.
Niejednokrotnie ciężko konsole wyłączyć, jeszcze jedna próba, jeszcze jedna i tak do północy albo dalej 
Cena widzę niezbyt wygórowana , trzeba będzie obadaćJak komuś spodobał się Hades to polecam mocno Children of Morta.

W moim przypadku włócznia i łuk były ulubionymi broniami.Obie dobrze sprawdzają się na późniejszym etapie w walce z Minotaurem i Tezeuszem.No i Hadesa też można nimi ubić jak kotleta@Yoshi 1899 @Gambit jakies ukryte aspekty broni warto odblokować ?
Pewnie wszystkie ale co na początek ?
Narazie mam aspekt gu yan czy jakoś tak z włóczni i mam zamiar odblokować ukryty aspekt tych pięści.
Czym wam się najlepiej grało?

+1Jak komuś spodobał się Hades to polecam mocno Children of Morta.
@Gambit - Midnight Suns zrobione. 50h 33 minuty. Odkąd dowiedziałem się że misje poboczne nigdy się nie kończą to już klepałem tylko fabułe. Ostatecznie cała linia fabularna związana z odkrywaniem opactwa również zrobiona. Giereczka sztos, mimo 50h nie zmęczyła ale też nie ukrywam nie chciałem też przeciągać i po prostu już ją skończyć. Teraz chyba czekam na zbliżającą się nową część kingdom rush ;)@Gambit @pczar1 Ja żadnym turbograczem nie jestem, więc jak każdą gierkę odpaliłem dla przyjemności na easy oczywiście. Ale powiem, wam, że też dobrze się bawiłem. Mimo, że robiłem tylko główną fabułę i na easy to tych kart nie musiałem za bardzo ulepszać itp. itd. ale kilka razy zdarzyło mi się, że misje źle robiłem i dostałem w cymbał i trzeba było od nowa. Ale potwierdzam przyjaciele co mówicie, no ja też dobrze się bawiłem.
Doom Eternal jest spoko i aż dziw bierze że tak późno dowiedziałem się o jego zajebistości.Ja jestem blisko końca ale musiałem chwilowo odpuścić bo mnie krew zalała gdy trafiłem na miejsce w którym jest taka totalna napierdzielanka z gigantycznym wylewem różnorakich wrogów i zajebali mnie tam już tyle razy że normalnieDoom Eternal to jest pierdolone dzieło sztuki
nr 1 gra na świecie - Civilization 5
nr 2 - Doom Eternal
tak to u mnie wygląda... jeszcze tylko muszę spróbować zagrać w Civ 5 z muzyką z Dooma![]()
(przypuszczam że ma to związek z brakiem rozbudowy niektórych broni które są potrzebne do zabicia niektórych rodzajów wrogów) Muszę to ogarną i ukończyć ten tytuł. @Halba ta gra o której wspominał Gambit (Children of Morta) jeśliby Cię interesowało to jest na Allegro days za 38 zł ja sobie wczoraj zalutowałem.Ja już też jestem przy końcu i też się dopiero niedawno o niej dowiedziałem.Doom Eternal jest spoko i aż dziw bierze że tak późno dowiedziałem się o jego zajebistości.Ja jestem blisko końca ale musiałem chwilowo odpuścić bo mnie krew zalała gdy trafiłem na miejsce w którym jest taka totalna napierdzielanka z gigantycznym wylewem różnorakich wrogów i zajebali mnie tam już tyle razy że normalnie(przypuszczam że ma to związek z brakiem rozbudowy niektórych broni które są potrzebne do zabicia niektórych rodzajów wrogów) Muszę to ogarną i ukończyć ten tytuł. @Halba ta gra o której wspominał Gambit (Children of Morta) jeśliby Cię interesowało to jest na Allegro days za 38 zł ja sobie wczoraj zalutowałem.
Dokładnie czasem fajną gierce na ładnych kilka/kilkanaście godzin zabawy można nabyć za grosze.Co do sterowania to się zgodzę a Ty grasz na klawiaturze ? Czy masz jakiś pad zakupiony do pieca.Jak na klawiaturze to dopiero musi być hardcoreJa już też jestem przy końcu i też się dopiero niedawno o niej dowiedziałem.
Piękna napierdalanka, najgorzej jak już od pół godziny napierdalasz i ostatni dziad jakimś lucky strzałem Cię trafia... i od nowa
Za mało palców u rąk żeby to wszystko ogarnąć w epicentrum walki.
Miejsce w którym utknąłem to Taras Nabad i misja o wdzięcznej nazwie ,,Ja chcę żyć" patrząc że w eksploatacji mam tam 11/13 rzeczy to sądzę że jest to finałowa potyczka tego etapu.Ja na klawiaturze, najgorzej jak już w emocjach klikam dwa na raz albo w ogóle nie trafiam w klawisz, który chciałem a tu dosłownie sekunda robi różnicę.Dokładnie czasem fajną gierce na ładnych kilka/kilkanaście godzin zabawy można nabyć za grosze.Co do sterowania to się zgodzę a Ty grasz na klawiaturze ? Czy masz jakiś pad zakupiony do pieca.Jak na klawiaturze to dopiero musi być hardcoreMiejsce w którym utknąłem to Taras Nabad i misja o wdzięcznej nazwie ,,Ja chcę żyć" patrząc że w eksploatacji mam tam 11/13 rzeczy to sądzę że jest to finałowa potyczka tego etapu.

Mam dziwne wrażenie, że po Doom Eternal nie da się już grać w inne strzelanki.@vitas bo chyba Ty ogarniasz te klocki.
Lepiej kupić doom 2016 czy od razu eternal?
A i czy warto kupić deluxe eternal za 70 złociszy?
Obie części są zajebiste.@vitas bo chyba Ty ogarniasz te klocki.
Lepiej kupić doom 2016 czy od razu eternal?
A i czy warto kupić deluxe eternal za 70 złociszy?
Czytałem właśnie, że po Eternalu, wszystkie inne strzelanki są powolneMam dziwne wrażenie, że po Doom Eternal nie da się już grać w inne strzelanki.
Promocja jeszcze 3 dni jest, może obie zalutujeObie części są zajebiste.
Eternal jest dużo szybszy pod względem walki,ale ma elementy platformowe, które wielu osobom nie przypasowały.
W te dlc nie grałem, ale ponoć są dobre.

To zacznij grać od tej starszej bo ja, choćbym nawet chciał, to już chyba nie dam rady zejść z prędkościCzytałem właśnie, że po Eternalu, wszystkie inne strzelanki są powolne
Promocja jeszcze 3 dni jest, może obie zalutuje![]()

Bierz nie rozczarujesz się.Promocja jeszcze 3 dni jest, może obie zalutuje![]()
Za 16 złociszy to prawie jak za darmoBierz nie rozczarujesz się.
Z tego typu gier polecam jeszcze serie Wolfenstein(poza youngblood)
Wolniejsza od Dooma i posiadająca mechanikę skradania się,ale również fajnie staroszkolna.

Właśnie, trzeba powolutku w te doomy grać...To zacznij grać od tej starszej bo ja, choćbym nawet chciał, to już chyba nie dam rady zejść z prędkości![]()

Z trailerów wynika, że to powrót do starej konwencji :( a byłem trochę podjarany, nie powiem.Za 16 złociszy to prawie jak za darmo
Tylko dysk będę musiał dokupić do kompa
Właśnie, trzeba powolutku w te doomy grać...
A niedługo wychodzi kolejna odsłona to może w tą będziesz mógł w stanie zagrać
Coś Ty wyguglował?@Miskatonic @vitas jednak na pewno nie kupię Eternala, ta recenzja otworzyła mi oczy
![]()
Doom Eternal (2020) Review: No Girls or Trans People Allowed
This review is for Doom Eternal . It strictly covers the game's single-player campaign, not the game's lore or multi-player. Update, 5/19/...www.nicksmovieinsights.com

Jak patrzyłem w necie czy warto, to zobaczyłem materiał gościa, który omawiał tą "recenzję", myślałem że to żart, a rzeczywiście ktoś to wypuścił w eterCoś Ty wyguglował?![]()
Kupię na zaś, bo na zagranicznych mówią, że 20 dolców to uczciwa cena za deluxa, a około teraz tyle kosztuję po przeliczeniu.Kupuj, dawaj w chuj głośno bo to podstawa!, ustawiaj najwyższy (od biedy przedostatni) poziom trudności i ciesz się, że urodziłeś się w tej epoce z dostępem do tego dzieła sztuki![]()

Jak patrzyłem w necie czy warto, to zobaczyłem materiał gościa, który omawiał tą "recenzję", myślałem że to żart, a rzeczywiście ktoś to wypuścił w eter
Kupię na zaś, bo na zagranicznych mówią, że 20 dolców to uczciwa cena za deluxa, a około teraz tyle kosztuję po przeliczeniu.
Ale najpierw pamięć muszę dokupić![]()