Olo
PRIDE FC Middleweight
Mam rozumieć że Baldur Gate 3 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mam rozumieć że Baldur Gate 3 ?

Urlop już klepnięty?
![]()
Recenzja Baldur’s Gate 3 - Z godnością i humorem
Niechaj smażą się w Dziewięciu Piekłach wszyscy, co w Larianów nie wierzyli. Chyba.www.gram.pl

Jak na razie nocki zarywam i nie funkcjonuje w pracyUrlop już klepnięty?![]()

Na Posępną trzeba trochę poczekaćJak na razie nocki zarywam i nie funkcjonuje w pracy
Jak dzisiaj nie zamoczę u Posępnej to biorę się za zielona maszkare bo czuję że wywija w jak helikopter ;)
To nie łatwiej jest normalnie zagadać w knajpie do jakiejś chętnej?Jak na razie nocki zarywam i nie funkcjonuje w pracy
Jak dzisiaj nie zamoczę u Posępnej to biorę się za zielona maszkare bo czuję że wywija w jak helikopter ;)

No nie mów że masz takie potężne kompleksy...

Tja JPG FTW !!!No nie mów że masz takie potężne kompleksy...![]()
Ja nie, ale mój kumpel tak i potwierdza wszystkie bolączki gry. Też odebrał ją za darmo bo kupił kartę amd i stwierdził, że w życiu by za nią nie zapłacił po tym co zobaczył.Graliście już w Starfield? Mam do odebrania z amd rewards.
Mordo kurwa chyba nie wyczymie i kupie jutro. Brałeś Deluxe z dodatkami? I ile w Polsce kosztuje bo polskie konto na psn też mamJak na razie nocki zarywam i nie funkcjonuje w pracy
Bethesda i wszystko jasne, a miał być w końcu dobry tytuł od taśmowego producenta zjebanych gier. Microsoft jak zwykle przepłacił.Ja nie, ale mój kumpel tak i potwierdza wszystkie bolączki gry. Też odebrał ją za darmo bo kupił kartę amd i stwierdził, że w życiu by za nią nie zapłacił po tym co zobaczył.
Brałem Deluxe bo był wczesny dostęp i można było zagrać już w poprzednią sobotę, a płaciłem 359 złociszy, ale doładowania mi 85 zł = 100 zł więc jakaś tam cebula była ;)Mordo kurwa chyba nie wyczymie i kupie jutro. Brałeś Deluxe z dodatkami? I ile w Polsce kosztuje bo polskie konto na psn też mam
Kurwa to na to samo wychodzi. 80 euro kosztuje, oczywiście doladowanko za 68Brałem Deluxe bo był wczesny dostęp i można było zagrać już w poprzednią sobotę, a płaciłem 359 złociszy, ale doładowania mi 85 zł = 100 zł więc jakaś tam cebula była ;)

Na początku kilka ale potem przestałem. Potem jest jeszcze pociągnięty temat rozwoju tych umiejętności.
Słaba optymalizacja, paskudna grafika, sztuczna inteligencja nie istnieje. A to tylko kilka zalet tej gryPrzykro mi czytać o tym jak jedziecie po starfieldzie..gra ma wolny start owszem ale potem jak rusza to na całego,zajebisty setting, udźwiękowienie,kreacje postaci,feeling strzelania,kosmiczne przygody,mam gdzieś 30h i żadnego Buga nie uświadczyłem a to coś znaczy,przestańcie się jarać ghost od tsushima i zróbcie krok naprzód kurwa

Jebać xboxaPrzykro mi czytać o tym jak jedziecie po starfieldzie..gra ma wolny start owszem ale potem jak rusza to na całego,zajebisty setting, udźwiękowienie,kreacje postaci,feeling strzelania,kosmiczne przygody,mam gdzieś 30h i żadnego Buga nie uświadczyłem a to coś znaczy,przestańcie się jarać ghost od tsushima i zróbcie krok naprzód kurwa
Ghost of Tsushima to Ty szanujPrzykro mi czytać o tym jak jedziecie po starfieldzie..gra ma wolny start owszem ale potem jak rusza to na całego,zajebisty setting, udźwiękowienie,kreacje postaci,feeling strzelania,kosmiczne przygody,mam gdzieś 30h i żadnego Buga nie uświadczyłem a to coś znaczy,przestańcie się jarać ghost od tsushima i zróbcie krok naprzód kurwa

Jebać xboxa
RPG od bethesdy. Co mogło pójść nie tak? Ogólnie RPG mające jakiekolwiek konotacje z pc bądź wywodzące się z nich to kopalnia niedopracowania, bugów i innego ścierwa. Jak myślisz dlaczego można dostać ta grę za darmo? Bo tak zajebiście się sprzedaje? Dla mnie recenzje poniżej 7 mówią dużymi literami "NIE KUPUJ".Przykro mi czytać o tym jak jedziecie po starfieldzie..gra ma wolny start owszem ale potem jak rusza to na całego,zajebisty setting, udźwiękowienie,kreacje postaci,feeling strzelania,kosmiczne przygody,mam gdzieś 30h i żadnego Buga nie uświadczyłem a to coś znaczy,przestańcie się jarać ghost od tsushima i zróbcie krok naprzód kurwa
Ja poczekam jeszcze rok jak stanieje i będzie tyle modów, że aż mi komputer usmażyPrzykro mi czytać o tym jak jedziecie po starfieldzie..gra ma wolny start owszem ale potem jak rusza to na całego,zajebisty setting, udźwiękowienie,kreacje postaci,feeling strzelania,kosmiczne przygody,mam gdzieś 30h i żadnego Buga nie uświadczyłem a to coś znaczy,przestańcie się jarać ghost od tsushima i zróbcie krok naprzód kurwa
Potem tylko godzina grzebania w NMM, żeby zobaczyć, które mody się gryzą ze sobą i można lecieć w kosmosJa poczekam jeszcze rok jak stanieje i będzie tyle modów, że aż mi komputer usmaży

U mnie dużo większy hype był na Starfielda niżeli na BG 3, bo i w końcu okazja by odpalić xboxa który się kurzył od dłuższego czasu, a i setting dużo bardziej mi podchodzi niżeli fantasy. Na początku wsiąkłem, trochę czasu zajęło mi ogarnięcie mechanik i ruszenie z kopyta, i... zupełnie odwrotnie do tego co piszesz - dla mnie im dalej tym po prostu gorzej. Wszelkie mankamenty gier Bethesdy zaczynają się uwidaczniać i irytować, proste moralne decyzję, średnio napisane postacie, no i nasza geneza, pomijając kilka sekwencji gdzie ktoś o tym wspomina - jest bez szału.Przykro mi czytać o tym jak jedziecie po starfieldzie..gra ma wolny start owszem ale potem jak rusza to na całego,zajebisty setting, udźwiękowienie,kreacje postaci,feeling strzelania,kosmiczne przygody,mam gdzieś 30h i żadnego Buga nie uświadczyłem a to coś znaczy,przestańcie się jarać ghost od tsushima i zróbcie krok naprzód kurwa