Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tzw drift analogów,dość częsty w padach do PS5.Mieliście kiedyś problem z padem do PS5, w sensie, że biorę gałkę w prawo np. na menu konsoli czy w grze, a ta i tak "przeskakuje" mi w lewo ... Wkurwia na maksa.
Sprawdziłem zakup ... 12 maj 2021Tzw drift analogów,dość częsty w padach do PS5.
Jak masz gwarancje jeszcze to skorzystaj.

Czyli masz pada jeszcze z tej pierwszej serii,druga ponoć jest już poprawiona,ale nie wiem na ile.Sprawdziłem zakup ... 12 maj 2021![]()
Poprawione w uj. Mam nową konsolę i pad zdechł po miesiącu, w sensie jeden analog. Można kupić ten drogi pad i łatwo wymieniac części zamienne. Ewentualnie samemu wlutowac jak ktoś ma precyzyjną lutownice lub wysłać na serwis. W Poznaniu jest jakiś prywatny serwis ps5 i niedrogo można ogarnąć za pośrednictwem paczkomatu.Czyli masz pada jeszcze z tej pierwszej serii,druga ponoć jest już poprawiona,ale nie wiem na ile.
Jak masz szczęscie to wystarczy wyczyścić,bo mógł sie tam kurz dostac,jeśli nie to wymiana analoga.
Tak czy siak trzeba rozkręcać.
Pad tak czy siak mógł Ci się trafić ze starego wypustu.Poprawione w uj. Mam nową konsolę i pad zdechł po miesiącu, w sensie jeden analog. Można kupić ten drogi pad i łatwo wymieniac części zamienne. Ewentualnie samemu wlutowac jak ktoś ma precyzyjną lutownice lub wysłać na serwis. W Poznaniu jest jakiś prywatny serwis ps5 i niedrogo można ogarnąć za pośrednictwem paczkomatu.
Te sprzęty obecnej generacji są niestety cholernie delikatne,oby działało jak najdłużej@vitas , mordo, wstyd się przyznać, ale wystarczyło ... przedmuchać i problemu już nie ma
Miałem mały remont w pokoju z PS5, widocznie folia malarska średnio pomogła i trochę kurzu musiało się dostać.

A link gdzie?Steam deck w promo za 1700 zł, ale mnie korci....

Tu od razu wyskoczyłeś a tam nie chciałeś trollować alwwa, choć komentarz już napisałeś

A link gdzie?
Kupię sobie po wakacjach, myślałem jeszcze nad lapkiem do gier, ale to jest lepsza opcja j znacznie tańsza![]()
No właśnie słyszę wyłącznie takie opinie, że jeśli ma się mało czasu to handheld pozwala wreszcie wrócić do grania i coś skończyć albo chociaż popykać porządnie.Ja mam konsolę (ps4 pro), nawet myślałem sprzedać ją, dołożyć trochę i przesiąść się na ps5, ale generalnie to po prostu nie mam czasu/siły na niej grać. Raz na jakiś czas odpalę, zanim wybiorę w co chcę pograć to już przysypiam, a sobie pograć na odstresowanie zawsze lubiłem. Myślę, że taki steam deck mógłby odmulić moje granie

No kurwaej bo sid meier civilization 6 na steamie za 25 złotych jest
warto?
przekonałeśNo kurwa
No kurwa
Cohones łączy a nie dzieliprzekonałeś

Jestem coraz bliżej myśli o zakupie, ale patrzę wczoraj czasy oczekiwania były 1-2 tyg. Dziś już 2-4 tygNo właśnie słyszę wyłącznie takie opinie, że jeśli ma się mało czasu to handheld pozwala wreszcie wrócić do grania i coś skończyć albo chociaż popykać porządnie.
Znajomi wreszcie mają coś skończonego dzięki kupnie głównie steama, choć i switche się zdarzają![]()
Też grałem w to lata po premierze. Niezła gra. Szczególnie rozdział w favelli.Odpaliłem Max Payne 3 we wstecznej kompatybilności na XSX - jak ta gra dobrze się zestarzała.
Fizyka,grafika,strzelanie, destrukcja otoczenia i przeciwników robi nadal duże wrażenie.
W sumie jeden z lepszych TPS w jakie grałem.