Szaba
Error Fighters Extreame
GraAle to jest grą czy film, bo już głupieje? Myślałem że to filmik, ale ma stronę na steamie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
GraAle to jest grą czy film, bo już głupieje? Myślałem że to filmik, ale ma stronę na steamie![]()
Pykałem w Genshin Impact, całkiem fajne ale musiałem zrobić miejsce pod updejta pubg, no i poleciał. Ale może wrócę, choć ciut zbyt bajkowy klimat. W sumie ciężko znaleźć coś z mocniejszym klimatem, bo azjaci lubią dzieciJakieś MMORPG w klimacie fantasy ktoś tu gra?

Nie mogę już edytować ale Resident Evil 4 to prawdziwy gotowy old School. Ashley ma duże walory , oczywiście krótka spódniczka do tego Ada jako rasowa kobieta komandos wyczynia wszystkie wygibasy na szpilkach. Tak właśnie powinny wyglądać gry a nie kurła ruda , bez cycków , ze szpetną twarzą i ubrana w jakieś szmaty. Po to płaci się cztery setki z dodatkiem żeby oglądać tą pokrake?

Jesteś kurwa najlepszy recenzent na tym wybitnym forum,gram również i potwierdzam twoje słowa w stu procentachNie mogę już edytować ale Resident Evil 4 to prawdziwy gotowy old School. Ashley ma duże walory , oczywiście krótka spódniczka do tego Ada jako rasowa kobieta komandos wyczynia wszystkie wygibasy na szpilkach. Tak właśnie powinny wyglądać gry a nie kurła ruda , bez cycków , ze szpetną twarzą i ubrana w jakieś szmaty. Po to płaci się cztery setki z dodatkiem żeby oglądać tą pokrake?
Od razu recenzent. Po prostu siedzę w grach od początku i nie mogę ogarnąć rewolucji LPG jaka się tutaj dokonuje. Jeszcze zjebow z niezależnych europejskich studiów rozumiem , ale to są wewnętrzne studia Sony a ich gry to kurła żywa propaganda wynaturzeń i zakrzywien świata. Nawet Japończycy ulegli lewakom.Jesteś kurwa najlepszy recenzent na tym wybitnym forum,gram również i potwierdzam twoje słowa w stu procentach
Grałem sześć lat ale mnie nie wciągnęłoWorld of Warcraft od 2008 roku z przerwami, ktoś z Was grał/gra ?

Dziś premiera dodatku do Horizon 2 Forbidden West czyli "Burning Shores".
Przenosimy się do los Angeles albo raczej jego tysiącletnich pozostałości. W skrócie: nowy teren ok 30% wielkości podstawowej mapy, nowe misje, potwory nowy/stary wróg. Grafika jak na konsole urywa dupę. Scenariusz dno jak to w Horizonie ale można przymknąć oko
Z tą grą tak wlaśnie jest. Wszystko ok po za scenariuszem. Słabo napisane postacie, durne dialogi nawet imiona są jakieś takie denerwujące. Do tego wszechobecny feminizm, białorycerstwo i LPG. Dla równowagi muszę teraz przejść zaktualizowanego seksistowskiego wiedźmina.Właśnie ogrywam horizona 2. Najlepsze jest to, że w tej grze biegam odkrywam wszystko co się da, robię wszystkie misje poboczne. Gra ogólnie mnie wciąga, fabuła niby mogła być ciekawa, ale jest jakoś tak dennie zrobiona, że dialogi czytam w przyspieszeniu i jak najszybciej ,,przeklikuje" wszystko. Nie wiem w sumie co mnie tak w tej grze wciąga, chyba ten system walki, odrywania elementów od maszyn i ulepszania broni
Ja to czekam aż GoW ragnarok stanieje. Uwielbiam tą grę. Nawet moja narzeczona momentami siedziała oglądała jak gram w poprzednią częśćZ tą grą tak wlaśnie jest. Wszystko ok po za scenariuszem. Słabo napisane postacie, durne dialogi nawet imiona są jakieś takie denerwujące. Do tego wszechobecny feminizm, białorycerstwo i LPG. Dla równowagi muszę teraz przejść zaktualizowanego seksistowskiego wiedźmina.
i te ,,chłopcze" głosem Kratosa to było mistrzostwoDziś pożyczam od kolegi na tydzień.Ja to czekam aż GoW ragnarok stanieje. Uwielbiam tą grę. Nawet moja narzeczona momentami siedziała oglądała jak gram w poprzednią częśći te ,,chłopcze" głosem Kratosa to było mistrzostwo
Jebać. Zapłaciłem 86 złotych za dodatek i po dotarciu do zakończenia już więcej nie włączyłem. Już pisałem że europejskie zjeby to norma ale to kurła wewnętrzne studio Sony... Japończycy na to pozwolili?
Pillars of Eternity 1/2 próbowałeś? Ewentualnie Wasteland 3 albo Tyranny.szukam jakiegos turowego rpg, cos jak divinity od larian studio, badz swiatynia pierwotnego zła? ktoś coś może polecic? na razie czekam na baldurs gate 3
Szczerze to nie gralem w zaden z tych tytułów. Jestem nowy w tym klimacie ale zajaralem sie w opor po ograniu divinity 2Pillars of Eternity 1/2 próbowałeś? Ewentualnie Wasteland 3 albo Tyranny.
O Disco Elysium chyba nie muszę wspominać ;)
To odpal dwie pierwsze części Baldura. Z modami świetnie to wygląda nawet po latach.Szczerze to nie gralem w zaden z tych tytułów. Jestem nowy w tym klimacie ale zajaralem sie w opor po ograniu divinity 2
Nie no są, ale na plejkuTo odpal dwie pierwsze części Baldura. Z modami świetnie to wygląda nawet po latach.
A później Planescape Torment i Fallouty.
Nie ma lepszych RPGów.
Ja nie ogrywałem,ale podobno gra wymaga połatania na wszystkich platformach.Ogrywał już ktoś Jedi Survivor?
Czekam aż pojawią się używki i poprawki. Są moje ulubione serie gdzie zapłacę każde pieniądze żeby zagrać po premierze ale przy tych cenach to olewam.Ogrywał już ktoś Jedi Survivor?
Podobno lepsze niż pierwsza czescOgrywał już ktoś Jedi Survivor?