Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No ze stajni Microsoftu i EA to zawsze jest bieda.Z roku na rok coraz biedniejsze to E3. Elektronicy pokazali w ogole EA UFC 3 ?
Beyond Good and Evil 2, na te gry czekamUbi czerpie z Assasyna Black Flag i robi grę piracką łudząco podobną z rozgrywki do tego co prezentowano podczas bitew w BF. Gra zwie się Skull&Bones. Nieco powalił mnie trailer The Crew 2 z tą namiastką Red Bull Air Race, ale później chyba niechcąco dali jakiś urywek ze sterowania samolotem i tak jakoś ciśnienie uszło ;) Świetny Steep dostanie DLC z niektórmi konkurencjami IO w Pjongczang.
Z ciekawszych rzeczy z E3
- Wolfenstein II: The New Colossus, następca New Order
- Evil Within II
- Metro Exodus
- Life is Strange II
Trailer wyrąbisty. Dobrze, że gierka ląduje też na PC, bo początkowo chyba tylko na konsole miała iść.Beyond Good and Evil 2, na te gry czekam
Wszyscy mieli nadzieję na single playerową grę podobną do Black Flaga, tyle, że bez tej "asasyńskiej" otoczki, a Ci wyskoczyli z jakąś multiplayerową popierdółką. Jebać.Ubi czerpie z Assasyna Black Flag i robi grę piracką łudząco podobną z rozgrywki do tego co prezentowano podczas bitew w BF.

No w sumie ja multików nie lubię. Jedynie ostatnio Steep podczas darmowych weekendów mi jakoś podpasował. Oprócz "A Way Out" chyba najbardziej się smutno zrobiło, że będą bez singla.Wszyscy mieli nadzieję na single playerową grę podobną do Black Flaga, tyle, że bez tej "asasyńskiej" otoczki, a Ci wyskoczyli z jakąś multiplayerową popierdółką. Jebać.![]()
Na mnie też nie zrobił wrażenia ten nowy Ass Creed. Myślałem, że fakt opóźnienia premiery o rok bardziej odbije się na jakości i innowacyjności tej gry.A tak patrzę na ten dłuższy gameplay z Origins i niestety widać, że gierka była tworzona jeszcze przed tym jak wyszedł Unity. Jak to w przypadku Ubi bywa mocno widać zaczerpnięcia z innych gier tworzonych w podobnym czasie jak Wildlands, Far Cry Primal itp.
Dla mnie hit tego E3. Nakręciłem się na ten tytuł.Metro Exodus
Bardzo fajny trailer. New Order bardzo mi się podobał, więc i tego Wolfa pewnie kupię.Wolfenstein II: The New Colossus, następca New Order
Tak. To nie był zły Assasin, a jeśli ktoś lubi "pirackie" klimaty to jak najbardziej.Kurcze nigdy nie grałem w Black Flag, a ostatnio sporo dobrego naczytałem się o tym tytule. Czy dla osoby, która nie jest fanem serii Assassin's Creed jest szansa, ze ten tytuł podejdzie ... no bo pirackie klimaty to ja rozumiem.
Ja długo nie wierzyłem, że gram w grę o nastolatkach ale po ukończeniu miałem tylko w głowie " ale to kurwa dobre było".Kurcze nigdy nie grałem w Black Flag, a ostatnio sporo dobrego naczytałem się o tym tytule. Czy dla osoby, która nie jest fanem serii Assassin's Creed jest szansa, ze ten tytuł podejdzie ... no bo pirackie klimaty to ja rozumiem.
Kupiłem sobie tego PS+ i dzisiaj odpaliłem Life is Strange - gram sobie i coraz bardziej mi się podobają odwołania do filmów czy gier, a jak już główna bohaterka wspomniała, że oglądała Cannibal Holocaust to prychłem ostro :)
Ja długo nie wierzyłem, że gram w grę o nastolatkach ale po ukończeniu miałem tylko w głowie " ale to kurwa dobre było".
Powiedzmy, że będzie możliwość ponownego spotkania tego towarzysza ;) Główne decyzje mają realny wpływ na to jak gra będzie wyglądać i się rozwijać, a te pomniejsze jak z ptakiem to takie moralne/ludzkie zagwozdki, a nie typowo rozgrywkowe.Skończyłem pierwszy ep i wsiąkłem mocno, czuję, że ta historia będzie niebanalna. Tylko jedna rzecz mnie zastanawia
czy naprawdę wszystkie nasze działania będą miały swoje konsekwencje?
np. otworzyłem okno i uratowałem ptaka, który wleciał do pokoju - czy w dalszej części gry będzie miało to jakieś znaczenie, bo trudno mi w to uwierzyć :)
Od Telltale ukończyłem 1 sezon Got i powiem szczerze że wybory są tak na prawde kosmetyczne, a historia zawsze wygląda tak samo. Wczoraj pobrałem LiS na ps+ ale mój angielski nie jest tak dobry, a w tej grze dialogi to kluczowy element więc dałem sobie spokój niestetyPowiedzmy, że będzie możliwość ponownego spotkania tego towarzysza ;) Główne decyzje mają realny wpływ na to jak gra będzie wyglądać i się rozwijać, a te pomniejsze jak z ptakiem to takie moralne/ludzkie zagwozdki, a nie typowo rozgrywkowe.
Ja czasem się źle czułem z powodu pewnej reakcji na niektóre decyzje. Gra niestety, a może stety potrafi wyciągać brudy z 1 epizodu aż do 5-ego i czasem próba naprawienia błędu kończy się jeszcze gorszą decyzją, ale za to tę grę szanuję. Choć pewna rzecz w niej zdenerwowała mnie i dużą rzeszę fanów, ale to już tak bywa, że nie wszystko musi być na 100% dopracowane w grze.
Moim zdaniem gry od Telltale miały więcej takich "sztucznych wyborów" niż LiS.

Decyzje mają solidny wpływ moim zdaniem. Fabuła z czasem się fajnie rozkręca.Skończyłem pierwszy ep i wsiąkłem mocno, czuję, że ta historia będzie niebanalna. Tylko jedna rzecz mnie zastanawia
czy naprawdę wszystkie nasze działania będą miały swoje konsekwencje?
np. otworzyłem okno i uratowałem ptaka, który wleciał do pokoju - czy w dalszej części gry będzie miało to jakieś znaczenie, bo trudno mi w to uwierzyć :)
Detroit: Become Human biorę w ciemno.
Tak, zrobiła to. Raz się podlewa, nie dwa, to drugie pytanie.Drugi ep LiS za mną i
kurde czułem ogromną presje i odpowiedzialność w akcji na dachu. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło, chociaż Kate miała za złe jeden z moich wyborów to wygląda na to, że opłacało się czytać wcześniejsze wskazówki i odpowiedzieć poprawnie w opcjach dialogowych. Nie szukałem po necie bo nie chcę nadziać się na jakieś spoilery, ale czy dokonując złych wyborów Kate skoczyła z dachu?Podoba mi się ta gra coraz bardziej, ale wkurzyłem się, że roślinka mi uschła ... przecież ją podlewałem :(