Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Czyli co? Wychodzi na to, że nowy Mass Effect to wielki kupsztalBioWare się skończyło.
Skąd taka opinia?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyli co? Wychodzi na to, że nowy Mass Effect to wielki kupsztalBioWare się skończyło.
Gramy z dziewczyną bardzo często. Wszystkie dodatki wraz z HotaA ja powróciłem do najlepszej gry na świecie...
![]()
Ja też właśnie pykam ze znajomymi na hot seat albo przez Gamerangera (coś ala hamaczi, czyli przez neta). Jedyna, ale dosyc spora wada to ogromna czasoochlonnosc takich potyczek... Dlatego w sumie preferuję 1vs1 na smallu.Gramy z dziewczyną bardzo często. Wszystkie dodatki wraz z Hota
Ja wolę 2vs6 na największej z podziemiamiJa też właśnie pykam ze znajomymi na hot seat albo przez Gamerangera (coś ala hamaczi, czyli przez neta). Jedyna, ale dosyc spora wada to ogromna czasoochlonnosc takich potyczek... Dlatego w sumie preferuję 1vs1 na smallu.

To wyobraź sobie taki meczyk z 4 znajomymi... Co swoją turę można iść obiad ugotować :DJa wolę 2vs6 na największej z podziemiami![]()
ja tez, chyba dzisiaj inastalujeJa wolę 2vs6 na największej z podziemiami![]()
Lubię jak dochodzi do walk gdzie są wymaksowani bohaterowie z milionem smoków itd. Heros nawala czarami, wodotryski i inne. Partyjka na kilka posiedzeń.To wyobraź sobie taki meczyk z 4 znajomymi... Co swoją turę można iść obiad ugotować :D
Jest taka mapka, z podstawki. Nazywa się (chyba) Królestwo Chaosu gdzie są 3 sojusze na 8 graczy (królestwa dobra, zła i neutralne). Zdecydowanie moja ulubiona mapa, polecam.
Lubię jak dochodzi do walk gdzie są wymaksowani bohaterowie z milionem smoków itd. Heros nawala czarami, wodotryski i inne. Partyjka na kilka posiedzeń.
Jedziesz z nimi!
Skąd taka opinia?
Grałeś?
7 godzin gry strzeliło jak z bata i ciągle chce więcej.
Ostatnio kierując się opiniami na necie zakupiłem Torment.Nie grałem i raczej nie prędko zagram, a chodziło mi o pierwsze, miażdżące opinie płynące z netu.
Ten typ pracował tam od 6 lat. Dopiero z miesiąc temu, cichaczem został zwolniony, bo ta dość stara afera z nim związana ostatnio zaczęła przybierać na sile przy okazji internetowego rage'u, dotyczącego animacji twarzy i celowego "oszpecenia" postaci kobiecych w Andromedzie, by przypodobać się obrońcom moralności i feministkom.Co to kurwa za błazen? Dla mnie Bioware już dawno umarło (chociaż pierwszy Dragon Age rozpalił nadzieję), niezły PR sobie robią.

I za to antybiała szmato właśnie udam się do zatoki!Jeden z deweloperów pracujących w Bioware.
![]()
![]()
Łoo Panie! Zawsze jak jestem u przyjaciela na weekend, to z ziomeczkami zjarani gramy w herosyA ja powróciłem do najlepszej gry na świecie...
![]()

Edycje GOTY ukazują się zazwyczaj rok po premierze danej gry lub chwilę po tym, gdy wszystkie dodatki DLC już się do niej ukażą.Jak to jest GOTY ile trzeba czekać na wydanie gry + DLC i czy cena takiej edycji jest niższa od nowej podstawki?
A ja powróciłem do najlepszej gry na świecie...
![]()
Gramy z dziewczyną bardzo często. Wszystkie dodatki wraz z Hota
Gram z mniejszymi lub większymi przerwami od jakichś 14 lat. Ostatnio w końcu wziąłem się za kampanie. RoE już rozjebałem, teraz jestem na przedostatniej AB, potem cisnę SoD. Niedawno dzięki CDA odkryłem HotA - jaki to jest kurwa zajebisty mod, wszystko pięknie chodzi i wygląda jak oficjalny dodatek... Ze swojej strony gorąco polecam zainstalowanie HD Mod który współpracuje także z HotA. Nie dość że grafika sporo zyskuje, to jeszcze jest kilka bardzo fajnych usprawnień w interfejsie, jak np. zarządzanie armią z poziomu ekranu głównego, opcja szybkiej walki oraz szereg innych drobnych usprawnień które razem sprawiają, ze gra jest jeszcze przyjemniejsza. Dzisiaj wieczorem moja dziewczyna idzie do kina na "Piękną i bestię", więc ja będę mógł w ciszy i spokoju całe popołudnie poświęcić na Hirołsówja tez, chyba dzisiaj inastaluje

hd mod śmiga już od dawna.Gram z mniejszymi lub większymi przerwami od jakichś 14 lat. Ostatnio w końcu wziąłem się za kampanie. RoE już rozjebałem, teraz jestem na przedostatniej AB, potem cisnę SoD. Niedawno dzięki CDA odkryłem HotA - jaki to jest kurwa zajebisty mod, wszystko pięknie chodzi i wygląda jak oficjalny dodatek... Ze swojej strony gorąco polecam zainstalowanie HD Mod który współpracuje także z HotA. Nie dość że grafika sporo zyskuje, to jeszcze jest kilka bardzo fajnych usprawnień w interfejsie, jak np. zarządzanie armią z poziomu ekranu głównego, opcja szybkiej walki oraz szereg innych drobnych usprawnień które razem sprawiają, ze gra jest jeszcze przyjemniejsza. Dzisiaj wieczorem moja dziewczyna idzie do kina na "Piękną i bestię", więc ja będę mógł w ciszy i spokoju całe popołudnie poświęcić na Hirołsów![]()

JA odrazu zainstalowalem z hd ale kurwa dodatkow tam nie ma :/ musze na nowoGram z mniejszymi lub większymi przerwami od jakichś 14 lat. Ostatnio w końcu wziąłem się za kampanie. RoE już rozjebałem, teraz jestem na przedostatniej AB, potem cisnę SoD. Niedawno dzięki CDA odkryłem HotA - jaki to jest kurwa zajebisty mod, wszystko pięknie chodzi i wygląda jak oficjalny dodatek... Ze swojej strony gorąco polecam zainstalowanie HD Mod który współpracuje także z HotA. Nie dość że grafika sporo zyskuje, to jeszcze jest kilka bardzo fajnych usprawnień w interfejsie, jak np. zarządzanie armią z poziomu ekranu głównego, opcja szybkiej walki oraz szereg innych drobnych usprawnień które razem sprawiają, ze gra jest jeszcze przyjemniejsza. Dzisiaj wieczorem moja dziewczyna idzie do kina na "Piękną i bestię", więc ja będę mógł w ciszy i spokoju całe popołudnie poświęcić na Hirołsów![]()